- 3 Kasım 2015
- 469
- 681
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Evet öyle ama şu an bu bile sorun, 15 yaşında sandıkları için morali bozuluyorHiçbir zaman gerçek yaşını göstermeyecek ona çok şanslı olduğunu söyleyin.
Bir dönem bu geçecek zamana ve akışına bırakınEvet öyle ama şu an bu bile sorun, 15 yaşında sandıkları için morali bozuluyor
Ay ne güzel benim kızım da böyle düşünür inşallah ilerde, sağlıklısın şükret diyorum.23 yaşındayin boyum 1.50valla herkes daha küçük gösteriyorsun diyince mutlu oluyorum hiçte sorun etmesin öyle bir avantajki ilerde genç gösteriyorsun ama tabi bende bir dönem derdim uzun olsaydım keşke diye ama şükür edecek cok şeyler gördüm ve ona gerçekten her haline şükür etmesini söyleyin
Genetik testler yada bir hastalık sonucu mu kısa onu arastirdnz mi? Bir akrabamn eşi kendisi de kısa olduğu halde çocuklar kısa olmasın diye ilaç tedavileri bir şey yaptırmıştı aklıma geldi.Ay ne güzel benim kızım da böyle düşünür inşallah ilerde, sağlıklısın şükret diyorum.
Yaşı aşırı büyükmüş gibi bu yaşa kadar sevgilisi de olmadı demenize şaşırdım. 1.50 aşırı kısa bir boy değil kadın da güzel bence
Bende 1.58 boyundayım hatta zorbalandım bile bazen ama yinede takmıyorum beni beğenen beğenmiş kendimde giydiklerimi yakıştırıyorum etrafa çok bakmamak gerek büyük ihtimalle arkadaşlarına vs özeniyordur bende eskiden aşırı üzülürdüm herkesten kısaydım ama yapacak birşey yok önemli olan mutlu olsun iyi insanlar girsin hayatına uzun olunca herşey mükemmel olacak diye birşey yokMerhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Bence terapi ile ilerleyin. Örnek vereyim iki tanıdıgım oldu A ve B. A boyunu çok sorun etti ve bu bağlamda asosyal hayat yaşadı yanlıs evlilik yaptı , yanlış meslek bile seçti. B ise boyuyla barışıktı hatta kendini de çok beğeniyordu. Mutluydu hayatta.Merhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Benim de boyum 1.50,eşim 1.90 civarlarında.Bazen çok komik göründüğümüzü düşünüyorum ve aklıma hiç keşke daha uzun olsaydım diye bir düşünce gelmiyor.Aksine keşke eşim biraz kısa olsaydı diyorumMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?