1.50 boy sorun mu

Bence değil,, eğer yaşıtlarının yakın arkadaşlarının sevglisi varsa, çocuk kendi erkek arkadaşı olmayışını buna bağlayıp hepten kafayı takıyor olabilir, nesi garip de anlamadınız ?
Annesinin söylemi ilginç, ne kızlar var güzel değil ama özgüveni yüksek, sevgilileri var. Ama sevgili meselesi başarıymış gibi bi algı da garip. Benim yaş grubun için önce hocaya sonra kocaya diye bir tabir vardı. Gençken sevgili olmak bana uzaktı, ilk önce mesleğim olmalıydı. Başarı buydu benim için…

Hiç sevglisi olmadı şimdiye kadar, kimse onu sevmeyip beğenmeyecek sanıyoru siz konu başlığından bağımsız mı algılıyorusunuz? Asıl siz anlam bütünlüğünü görmüyosunuz kusura bakmayın

Boyum kısa, beni bu yüzden kimse beğenmiyor, herkesin sevgilisi var benim o yüzden yok. Kız böyle düşünüyor anne de bunu dile getirmiş, sizin kıstaslarınız değil burda konu.

Herkesin boy skalası farklıdır kompleks de yapmıyorum boyum 1.59
Bana göre kısa değil değil yani
Nasıl sizlere göre kısaysa bana değil
Bu kadar yani benim düşüncem bu yanlış veya doğru ben herkese saygı duyuyorum şuan

Neyse konu dağılmasın

Evet öyle ama şu an bu bile sorun, 15 yaşında sandıkları için morali bozuluyor
O yaşlarda herkes küçük gösteriyor.bu arada benim de 25 yaşına kadar adam gibi sevgilim olmadı.dediğiniz şeyler boyla alakalı değil.olayları sürekli aynı şeye bağlamaya başlamışsınız ikinizde de takıntı olmuş.

Bazı şeylerin standardı vardır bana göresi yoktur.
Nasıl ki bir kilo domates aldığınızda bana göre bir kilo denmiyorsa boyun da standardı var ve siz standart ölçüye göre kısasınız

Hiç sevgilisinin olmamasını annesi yazmış, kızın kimsenin onu beğenmeyip sevmeyeceğini düşünmesi normal, o yaşta hepimiz dış görünüşümüzde bir şeye takılıp zaman zaman böyle düşündük. Çocuğun boyu cidden kısa bu arada ama yine de bir annenin 19 yaşındaki kızı için anormal bir şeymiş gibi hiç sevgilisi olmadı demesi tuhaf. Benim aynı yaştaki 1 68 boyunda kardeşimin de hiç sevgilisi olmadı. gayet normal

Bazı şeylerin standardı vardır bana göresi yoktur.
Nasıl ki bir kilo domates aldığınızda bana göre bir kilo denmiyorsa boyun da standardı var ve siz standart ölçüye göre kısasınız
Kısayımmm mavleseffff

Ay tamam of, bazen algınıza hayret ediyorum, başka evren sanki hiç genç olmadınız, o yaşta neyi kafaya taktığını annesi anlamadı siz anladınız tebrikler

Ay tamam of, bazen algınıza hayret ediyorum, başka evren sanki hiç genç olmadınız, o yaşta neyi kafaya taktığını annesi anlamadı siz anladınız tebrikler

Ben hâlâ gencim neyini anlamamam gerekiyor? Benim boyum 1 50 olsa ben de kafaya takardım çünkü gerçekten kısa bir boy. Ben boyunu kafaya takması mantıksız mı dedim

Kesinlikle

Ben hâlâ gencim neyini anlamamam gerekiyor? Benim boyum 1 50 olsa ben de kafaya takardım çünkü gerçekten kısa bir boy. Ben boyunu kafaya takması mantıksız mı dedim
Daha önce de başka bir konuda 25ten sonra sevgilisi olana anormal bakılıyor diye böyle yazmış da yazmıştınız.
Sizde de bu takıntı olmuş mesela.
19 yaş gayet sevgili olmak isteyeceği bir yaş.
Annesi de sağlıklı bir genç kız olarak buna üzülmesine üzülüyor.
Her anne çocuğunu karşı cins konusunda zorbalayacak değil.
Benim bir yeğenimin 17 yaşında sevgilisi vardı ve hepimiz tanıyorduk. Anormal bir aileysek demek ki

Sevgili olma yaşı 30 falan herhalde ya da direkt evlenilsin diye düşünüyolar.

Benim takıntım falan yok tam tersi konu sahibi takıntı yapmış ve muhtemelen kızına da yansıtıyor. Bana göre 15 yaşında ilk sevgilisi olması da normal 25 de. 25'i anormal bulan sizdiniz önceki konuya bakarsak, ben 15'i 19'u anormal bulmuyorum mesela. Asıl zorbalık kendi doğrularına uymayan şeye direkt anormal demek bence. Bu işler matematik değil, belli bir kıstası yok. Hayat 2X2=4 bu şekilde değil. Benim savunduğum bu

Sevgili olma yaşı 30 falan herhalde ya da direkt evlenilsin diye düşünüyolar.
Her anne baba da çocuğunun ilişki kurmasına aşırı karşı olmalı onlara göre.
20 sene önce 17-18 yaşındayken ben gayet akşamları dışarı çıkardım. Arkadaşlarıma çıkma saatime kimse bir şey demezdi. Sevgililerimi de her zaman anneme teyzelerime anlatırdım.
İki yeğenim var biri 18 biri 21 yaşında. İkisinin de lisede sevgilisi oldu ve bizden saklamadılar.
Bu anneden saklamalı anne nasıl sevgilisi olsun der kafasını da anlamıyorum ondan.
Ne güzel arkadaş gibi dert dinleyen anne valla konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…