- 20 Kasım 2018
- 15.579
- 58.811
- 598
- 35
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Ay sarışınlıktan da son dakika gol yemişim zaten.Ama ne kadar güzel yakışıyordur şimdi.ilerde bir kızım olursa , once saglikli olsun sonra dal gibi olsun uzun sari saçları olsun istiyorum. İnş buraya yazidgim şey bir manifest bir dua yerine geçer.
Elbette dediğiniz gibi kısa olmak uzun olmak hepsinin ayrı bir güzelliği var. Ama insana ( en azından bana ) kendinden farklı olan daha güzel daha hoş geliyor.
Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar demişsiniz de kız zaten daha 19 yaşında benim üniversiteye kadar hiç sevgilim olmadı zaten normal olan bence bu
Normal anormal demeyip herkes kendi hayatını söylese sorun kalmayacak.Bu forum müge anlı'nın izdüşümü gibi, herkes her şeyi çok hızlı yaşıyor burada. 23 yaşında üyelerin 3 çocuğu var falan. 19 yaş onlara göre çok geç bir yaş, geçen bir üye 25 yaşında ilk sevgilisi olan insanlara anormal dedi burada
Yoo geç atanan, geç evlenip geç doğuran çok kişi de mevcut. Herkes normal olan kendisi sanıyorBu forum müge anlı'nın izdüşümü gibi, herkes her şeyi çok hızlı yaşıyor burada. 23 yaşında üyelerin 3 çocuğu var falan. 19 yaş onlara göre çok geç bir yaş, geçen bir üye 25 yaşında ilk sevgilisi olan insanlara anormal dedi burada
Yoo geç atanan, geç evlenip geç doğuran çok kişi de mevcut. Herkes normal olan kendisi sanıyor
Ben 1.56 falanım. Kısayım abi. Çoğu aldığım pantolonun kabanın trençkotun , kol ve paça boylarına tadilat yaptırdığıma göre bal gibi de kısayımBende kısayım artı 9 cm le ama benim bildiğim 1.50 den aşagısı olursa kısa cüce sayılıyor 1.50 ve üstü normal Osmanlı kadınları standartı olarak geçiyormuş mesela o yüzden bana göre kısa değil
Pantolon alınca paçasını kestiriyorsan kısasın, piyasadaki pantolonların %90’ı bileğinde kalıyor şarlo gibi oluyorsan uzunsun. İkisi de olmuyorsa standartsınYorumlardan sonra konu sahibinin kızı gibi ben de depresyona girecem. 159 kısa mı sayılmış ne bu böyle?Ben de senelerdir kendi boyumla mutlu mutlu geziyormuşum
Son 2 pantalonumu kestirmedim, uzamışım demek kiPantolon alınca paçasını kestiriyorsan kısasın, piyasadaki pantolonların %90’ı bileğinde kalıyor şarlo gibi oluyorsan uzunsun. İkisi de olmuyorsa standartsın
Eee kısa olunca mutlu mutlu niye gezilmesin?Yorumlardan sonra konu sahibinin kızı gibi ben de depresyona girecem. 159 kısa mı sayılmış ne bu böyle?Ben de senelerdir kendi boyumla mutlu mutlu geziyormuşum
ŞakaEee kısa olunca mutlu mutlu niye gezilmesin?
Burada bir tanesi “Genç kız sevgili bulamamasını boyuna bağlıyor ama onunla alakası yok” gibimsi bir şey söylemiş. Ama erkek olsaydı aynısını dermiydi hakkında?Boyum kısa, beni bu yüzden kimse beğenmiyor, herkesin sevgilisi var benim o yüzden yok. Kız böyle düşünüyor anne de bunu dile getirmiş, sizin kıstaslarınız değil burda konu.
Acaba hakkında aynısını söylermiydi merak ediyorum. Erkeğe gelince birden boy sorun oluyor. Sanki erkek dıştan ve içten sadece boyuymuş gibi.Burada bir tanesi “Genç kız sevgili bulamamasını boyuna bağlıyor ama onunla alakası yok” gibimsi bir şey söylemiş. Ama erkek olsaydı aynısını dermiydi hakkında?
erkek misiniz? başka konuda da aynısını demişsinizAcaba hakkında aynısını söylermiydi merak ediyorum. Erkeğe gelince birden boy sorun oluyor. Sanki erkek dıştan ve içten sadece boyuymuş gibi.
Yaa bende minyon biri olarak bunu yazmaya gelmiştim. Hep söylüyorum kısa boylu olmanın tek güzel yanı hep genç görünmek.Hiçbir zaman gerçek yaşını göstermeyecek ona çok şanslı olduğunu söyleyin.
172 boy çok iyi bir boy. Seçici olduğunuz için olmamıştır.Aman biz uzunuz da noldu
Boyla posla alakasi yok bu isin. Kiziniz tam fizigine takma yaşlarında, şu an buna takmasi normal. Daha ciddi takinti yaparsa o zaman destek almasini dusunebilirsiniz. Kompleks yapip ileri yaslarinda sorun yasamasin.
Ben 1,72yim, eskiden cok yakin arkadasim olan biri 1,55 falan. 12-13 yillik evli, 7-8 yasinda cocugu var. Ben hala bekarim. Boyla olsa o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?