- 6 Mart 2024
- 10.760
- 19.760
- 218
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Hakikaten he böyle bir şey var uzun boylu erkekler neden kısa minyon kadınlarla evleniyor acabaBiz minyonlar olarak çok şanslıyız hem hep genç gözükcez ,hemde nedense herkesin aradığı o 1.85 üstü yagusuklu esmer sakallılarla evleniyoruz
Tabi bu benım bakış açım
Hıc BilmiorumHakikaten he böyle bir şey var uzun boylu erkekler neden kısa minyon kadınlarla evleniyor acabaçevremdeki çok sayıda evlilikte durum bu
Kısayım ama bak neden geri kaldım ki deyin.evlenmişsiniz, çocuk sahibi olmuşsunuz.Merhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Hatta tam tersi oluyorAman biz uzunuz da noldu
Boyla posla alakasi yok bu isin. Kiziniz tam fizigine takma yaşlarında, şu an buna takmasi normal. Daha ciddi takinti yaparsa o zaman destek almasini dusunebilirsiniz. Kompleks yapip ileri yaslarinda sorun yasamasin.
Ben 1,72yim, eskiden cok yakin arkadasim olan biri 1,55 falan. 12-13 yillik evli, 7-8 yasinda cocugu var. Ben hala bekarim. Boyla olsa o iş
Kısa tabii ki.Kısa değil ki
Size göre kısa bana göre değilKısa tabii ki.
Abi kısa yaaSize göre kısa bana göre değil
Türkiye ortalamasına göre de kısa ama siz bilirsinizSize göre kısa bana göre değil
Bence değil,, eğer yaşıtlarının yakın arkadaşlarının sevglisi varsa, çocuk kendi erkek arkadaşı olmayışını buna bağlayıp hepten kafayı takıyor olabilir, nesi garip de anlamadınız ?Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. Ne garip bir söylem bir anne için
Bende kısayım artı 9 cm le ama benim bildiğim 1.50 den aşagısı olursa kısa cüce sayılıyor 1.50 ve üstü normal Osmanlı kadınları standartı olarak geçiyormuş mesela o yüzden bana göre kısa değilAbi kısa yaakac olunca kısa sayılcak Allah aşkına. Ben artı 7 cm ile baya kısayım mesela.
24 yaşındayım hala doğru düzgün bir ilişkim olmadı19 yaşı çok büyük bir yaş gibi sevgilisi hiç olmadı yazmanıza şaşırdım. Bu arada benim boyum Türkiye geneline göre uzundur ama çevremdeki kısa arkadaşlarımın aşk hayatı benden bin kat daha iyi. Erkekler kısa boylu kızları daha tatlı buluyor bence
Bu sizin düşüncenizTürkiye ortalamasına göre de kısa ama siz bilirsiniz
Asıl boyuna takıp sevgilisi olmamasını buna bağlayan bi genç kızı anlamamak tuhafKesinlikle katılıyorum. Bu forum cidden bi tuhaf
Asıl boyuna takıp sevgilisi olmamasını buna bağlayan bi genç kızı anlamamak tuhaf
150ye de normal demezsin yaBu sizin düşünceniz
Diğeride benim düşüncem
Ergenlik döneminde olan birinden bahsediyoruz sonuçta
Benim için 1.50 normal her zaman
Sevgiler …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?