1.50 boy sorun mu

Biz minyonlar olarak çok şanslıyız hem hep genç gözükcez ,hemde nedense herkesin aradığı o 1.85 üstü yagusuklu esmer sakallılarla evleniyoruz

Tabi bu benım bakış açım
Hakikaten he böyle bir şey var uzun boylu erkekler neden kısa minyon kadınlarla evleniyor acaba çevremdeki çok sayıda evlilikte durum bu

Kısayım ama bak neden geri kaldım ki deyin.evlenmişsiniz, çocuk sahibi olmuşsunuz.

Hatta tam tersi oluyor Allah bir yerden kısıyorsa başka yerlerden öyle güzel telafi ediyor ki.forumda mesela boylu pisluyum, güzel kadınım ama bir türlü ilişkilerden yüzüm gülmedi diye tonla konu var ama boyum çok kısa olduğu için ilişkilerden yüzüm gülmedi diye bir tane bile konu yok

24 yaşındayım hala doğru düzgün bir ilişkim olmadı 19 yaşı çok büyük bir yaş gibi sevgilisi hiç olmadı yazmanıza şaşırdım. Bu arada benim boyum Türkiye geneline göre uzundur ama çevremdeki kısa arkadaşlarımın aşk hayatı benden bin kat daha iyi. Erkekler kısa boylu kızları daha tatlı buluyor bence

Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. Ne garip bir söylem bir anne için
Bence değil,, eğer yaşıtlarının yakın arkadaşlarının sevglisi varsa, çocuk kendi erkek arkadaşı olmayışını buna bağlayıp hepten kafayı takıyor olabilir, nesi garip de anlamadınız ?

Abi kısa yaa kac olunca kısa sayılcak Allah aşkına. Ben artı 7 cm ile baya kısayım mesela.
Bende kısayım artı 9 cm le ama benim bildiğim 1.50 den aşagısı olursa kısa cüce sayılıyor 1.50 ve üstü normal Osmanlı kadınları standartı olarak geçiyormuş mesela o yüzden bana göre kısa değil

Kesinlikle katılıyorum. Bu forum bazen cidden tuhaflaşıyor

Sevgilisinin olması başarı mı? 24 yaşımda erkek arkadaşım oldu ve evlendik. Ondan önce kimseyi istemedim…

160 boyum yüzüm de küçük olunca küçük sanıyorlar, geçen sinemada öğrenci olarak tanımladı ve öğrenci kimliği istedi. Çok hoşuma gitti. Ama Lise stajdayken küçük çocuklar oyun oynamak için geliyorlardıilk işe başladığında stajyer sanıyorlardı. Şimdi karışık, çalıştığımı bilenler yaşıtız bilmeyenler öğrenciğim sanıyor.

Her kısa boylu minyon olmuyor ama.

Kızınız seveceği alana yönelsin, hobi edinsin. Üniversite durumu nasıl? Çalışsın iş sahibi olsun. Ayaklarının üzerinde dursun. Asıl başarı o…

Vallahi yani kısa boylu olmak sanki daha avantaj...Erkekler hem minyon seviyor hem de kısmet skalası genişliyor çünkü Türk erkeği boyu da ortalama 1.75 falan....Ben 1.72 yim. Hayatım boyunca erkek arkadaş konusunda zorlandım. Boyu boyuma bulmak çok zor oluyordu. Çünkü kendimden uzun istiyordum. Korunma içgüdüsü mü bilmiyorum. 1.84 biriyle evlendim ama gelin bana sorun geçmişteki flört hayatımı:) Oysa benden kısa arkadaşlarım takır takır buluyordu....

Asıl boyuna takıp sevgilisi olmamasını buna bağlayan bi genç kızı anlamamak tuhaf

Genç kız boyu yüzünden sevgilisi olmadığını düşünmüyor ki. Annesi sanki çok geç bir yaşmış gibi kızım 19 yaşında sevgilisi yok diye sorun etmiş onu da boyuna bağlamış, bu kadar üyenin burada garipsediği şey bu, siz yanlış anlamışsınız. Ben şahsen ilk defa 19 yaşındaki kızının sevgilisi yok diye üzülen anne görüyorum

Bu sizin düşünceniz
Diğeride benim düşüncem
Ergenlik döneminde olan birinden bahsediyoruz sonuçta
Benim için 1.50 normal her zaman
Sevgiler …
150ye de normal demezsin ya
150 kısa boydur.
160lar normal ortalama.
170 ve üstü uzundur.
Kompleks yapmayın bence.
Kısa yada uzun olmak değil kendinle barışık olmak bence.
Kızınız da ileride minyon olmanın avatajlarını yaşadıkça sever. 19 yaş biraz kendinde kusur arama beğenmeme yaşı ne yazık ki. Uzun da olsa uzunum diye sevgilim yok diye üzülecekti.
Zamanla normal düşünmeye başlar üzülmeyin konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…