- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Bu arada bizde ana yarışma listesi dışından da takip edilebilirsin ben de listede değilim zaten şu anda.harikasın. hangi takımdasın ben de bakayım o sayfaya. ben öğle yemeklerini yemekhanede yediğim için karbonhidrat ağırlıklı oluyor yediklerim. takımlara katılamam o yüzden ama göz atarım en azından sayfaya
kilolar alınır verilir hiç önemli değil. ki aldığın kilo da aman aman bir kilo değil. insanlar 20-30 kilo veriyor biz 3-4 kilomu veremeyeceğiz. ne güzel sınavdan geçmişsin, işe başlayacaksın. iş yerindekiler bu kadar zayıf anne mi olur diye şaşıracaklar hatta :))5. Takimdayim. Guzel bir ortam var. Geçen sene 59la başladım nisan sonu gibi 50.8le izne ayrıldım. Yazın dil kursuna gittim kilomu korudum herşey güzeldi. Eylül gibi 3 ay üst üste hastalık uykusuzluk dil sinavina hazirlik vb derken kilo aldım. Simdi öğrendim ki sınavı geçmişim, stres vb yok. Yaza kadar hedefime ulaşayım ve korumayı öğreneyim diyorum. Zaten ağustos eylül gibi ben ise oğlum da kreşe başlayacak bir terslik olmazsa.
Evet o tür şeyler insanı zihnen meşgul ediyor ben de sürekli sınava çalışmadım tabi ama ne zaman spor vb yapmayı düşünsem ya aslında oturup çalışmam lazım filan diyordum. Aslında yap programını ikisini de beraber götür değil mi?kilolar alınır verilir hiç önemli değil. ki aldığın kilo da aman aman bir kilo değil. insanlar 20-30 kilo veriyor biz 3-4 kilomu veremeyeceğiz. ne güzel sınavdan geçmişsin, işe başlayacaksın. iş yerindekiler bu kadar zayıf anne mi olur diye şaşıracaklar hatta :))
bizimde beklediğimiz bir süreç var, aklımda sürekli o mesele. bir an önce hallolsaydı kafa rahatlığıyla yapsaydım bende diyetimi. hayırlısı..
tabi olması gereken aslında o ama çocuktan sonra plan program yalan oluyor :) ite kaka yapacağız yaza kadar bir şeylerEvet o tür şeyler insanı zihnen meşgul ediyor ben de sürekli sınava çalışmadım tabi ama ne zaman spor vb yapmayı düşünsem ya aslında oturup çalışmam lazım filan diyordum. Aslında yap programını ikisini de beraber götür değil mi?
Canım yeniledim profiliselam. acelemiz yok dediğin gibi sağlıklı ve dengeli beslenerek hallederiz.
ben de bir kaç gündür motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. sporda yapmıyorum yediklerimi de çok abartmamaya çalışsam da dikkatte etmiyorum açıkçası pek fazla. regl olup bitseydim de eski düzenime geri dönseydim. leslie yapmayı özledim, bugün fırsat bulmaya çalışacağım spor için.R O S E B U D bırakmadın dimi diyeti bak pes etmek yok. ara veriyoruz ama bırakmıyoruz bak biz
diloşş seni gördüğüme mutlu oldumCanım yeniledim profiliAma ben biara bıraktım çünkü sınava hazırlandım ve kilom sabit takılıp durdu gitmiyordu. Ama yarından itibaren tekrar başlıyorum♥♥ Bugünden hatta.
1 hafta full yedim ama ona rağmen bugün tartıldığımda 59.8 çıktım :) Başladık gidecek:) Bende çok mutlu oldum tekrardan seninle konuştuğuma canımdiloşş seni gördüğüme mutlu oldumbıraktın diye üzülmüştüm. hoş geldin.
bende 54 lerde takıldım kaldım. 54,3 geldim bu sabah. sporda yapamıyorum çocuktan dolayı. benim de işi sıkı tutup eski düzenime dönmem lazım tekrardan. haftaya memlekete gideceğiz orada dikkat edemicem zaten diye motivasyonum düştü bu aralar. gidip gelseydik sıkı bir şekilde başlasaydım bende diyete spora
sen beni yakala 55leri gör bir an önce de ben de gaza geleyim seninle beraber :)
günaydınGünaydın kızlar . Yaklaşık bi on gündür hiç dikkat etmiyodum yediğime . Reglim haka tam bitmiş değil. Doğumdan sonra günü uzadı resmen 6-7 gün sürüyor . Dün 52.2 çıkmıştım . Bugün 51.9 çıktım . Yani hiç dikkat etmesem de korumuşum kilomu . Hiç kilo almmışım . Bugün de spor yapamam ama yarına tamamen bitmiş olur reglim .
günaydınGünaydın
Güzel bir gün,yarın tartı var ekstra dikkat edicem. Dün oğluma tam buğday unlu poğaça yaptım buzluğa attım, bu sabah bor lokma tadına baktım ama gerisi gelmedi, kendimi tuttum :)
Sağol canım inşallah yarından sonra sporla daha çok görücemgünaydın
doğumdan sonra benimde şaştı adet düzenim. hatta doktorum 40 yaşından sonra dahada uzayacak regl günlerin dedi neye istinaden söyledi bilmiyorum ama
gayet iyi gidiyorsun ama kilo vermeye devam ediyorsun, çok iyi.
günaydın kilolarımız aynı :) bende bu sabah 54,3 kilo çıktım.Günaydın, bu sabah 54.3 çıktım.
ama o his muhteşem dimi :)15 dk hit cardio 5 dk da ısınma yaptım . On gündür spor yapmıyodum şuan yürürken bacaklarım titriyor
çok motive olamadim bugün tatile girdim, 2 hafta elimden geleni yapacağım inşallahminerva1988 nasılsın nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?