1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

Bu arada bizde ana yarışma listesi dışından da takip edilebilirsin ben de listede değilim zaten şu anda.

kilolar alınır verilir hiç önemli değil. ki aldığın kilo da aman aman bir kilo değil. insanlar 20-30 kilo veriyor biz 3-4 kilomu veremeyeceğiz. ne güzel sınavdan geçmişsin, işe başlayacaksın. iş yerindekiler bu kadar zayıf anne mi olur diye şaşıracaklar hatta :))
bizimde beklediğimiz bir süreç var, aklımda sürekli o mesele. bir an önce hallolsaydı kafa rahatlığıyla yapsaydım bende diyetimi. hayırlısı..

Evet o tür şeyler insanı zihnen meşgul ediyor ben de sürekli sınava çalışmadım tabi ama ne zaman spor vb yapmayı düşünsem ya aslında oturup çalışmam lazım filan diyordum. Aslında yap programını ikisini de beraber götür değil mi?

tabi olması gereken aslında o ama çocuktan sonra plan program yalan oluyor :) ite kaka yapacağız yaza kadar bir şeyler

Canım yeniledim profili Ama ben biara bıraktım çünkü sınava hazırlandım ve kilom sabit takılıp durdu gitmiyordu. Ama yarından itibaren tekrar başlıyorum Bugünden hatta.

Canım yeniledim profili Ama ben biara bıraktım çünkü sınava hazırlandım ve kilom sabit takılıp durdu gitmiyordu. Ama yarından itibaren tekrar başlıyorum♥♥ Bugünden hatta.
diloşş seni gördüğüme mutlu oldum bıraktın diye üzülmüştüm. hoş geldin.

bende 54 lerde takıldım kaldım. 54,3 geldim bu sabah. sporda yapamıyorum çocuktan dolayı. benim de işi sıkı tutup eski düzenime dönmem lazım tekrardan. haftaya memlekete gideceğiz orada dikkat edemicem zaten diye motivasyonum düştü bu aralar. gidip gelseydik sıkı bir şekilde başlasaydım bende diyete spora

sen beni yakala 55leri gör bir an önce de ben de gaza geleyim seninle beraber :)

1 hafta full yedim ama ona rağmen bugün tartıldığımda 59.8 çıktım :) Başladık gidecek:) Bende çok mutlu oldum tekrardan seninle konuştuğuma canım

Günaydın kızlar . Yaklaşık bi on gündür hiç dikkat etmiyodum yediğime . Reglim haka tam bitmiş değil. Doğumdan sonra günü uzadı resmen 6-7 gün sürüyor . Dün 52.2 çıkmıştım . Bugün 51.9 çıktım . Yani hiç dikkat etmesem de korumuşum kilomu . Hiç kilo almmışım . Bugün de spor yapamam ama yarına tamamen bitmiş olur reglim .

günaydın
doğumdan sonra benimde şaştı adet düzenim. hatta doktorum 40 yaşından sonra dahada uzayacak regl günlerin dedi neye istinaden söyledi bilmiyorum ama
gayet iyi gidiyorsun ama kilo vermeye devam ediyorsun, çok iyi.

Günaydın
Güzel bir gün,yarın tartı var ekstra dikkat edicem. Dün oğluma tam buğday unlu poğaça yaptım buzluğa attım, bu sabah bor lokma tadına baktım ama gerisi gelmedi, kendimi tuttum :)

Günaydın
Güzel bir gün,yarın tartı var ekstra dikkat edicem. Dün oğluma tam buğday unlu poğaça yaptım buzluğa attım, bu sabah bor lokma tadına baktım ama gerisi gelmedi, kendimi tuttum :)
günaydın süpersin :)
yarın tartı sonucunu merakla bekliyorum. benim buzlukta da kekler poğaçalar var çocuk için bulunduruyorum bende hep. kendim pek yememeye çalışıyorum. 53leri tekrardan görmek istiyorum artık yaa. kabak detoksuna bakıyorum deminden beri. 1-2 gün yapsam tartıdaki eksi mutlu edecek beni. gözüm keserse yapacağım.

Sağol canım inşallah yarından sonra sporla daha çok görücem

Bugün sıkı beslendim yarına hazırlık

Sabah 5 dilim hindi füme, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 10 fındık, kahve
Öğle 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu
Ara kahve
Akşam Köfte (150gr), domates

Günaydın, bu sabah 54.3 çıktım.
günaydın kilolarımız aynı :) bende bu sabah 54,3 kilo çıktım.

dün 45 dakika leslie yaptım akşamda çok bir şey yemedim 53,9 u görürüm diyordum ama olmadı. kan ilacı içmeye başladığımdan beri durdu gibi hissediyorum kilo vermem. ama ilaçları içmeye devam edeceğim diğer türlü çok halsiz bitkin oluyorum. sağlık olsun da gram gram gitsin kilolar yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…