1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

yaa sen bizi yakalayacaksın bu gidişle maşallah :)
6 günde çok çok iyi bir sonuç azminin karşılığını alıyorsun
benim tartımın pili bitti, bugün almayı planlıyorum.
su içmeyi unutma
Bende heves ettim öğle yemeğimin yanında küçük bi şişe de su içtim :) Eve gidince de bol bol içicem :)

günaydın
sabah tam buğday ekmeğine tost yapıp yedim.
ara öğünde 2 adet kuru incir yiyeceğim.

pazar sabahı diyete başlarken eski usül tartılar olur ya onunla tartılmıştım tartımın pili bozuk olduğu için.
55-56 arası gidip geliyordu baskül gram olarak göstermiyor onlar biliyorsunuz.
dün akşam tartıma pil alıp bu sabah tartıldım 54,5 kiloyum :)

Canımm çok güzell:) Tebrik ederimm

teşekkür ederim.
çocuktan fırsat bulup spor yapabilsem daha bi güzel olacakta işte
sen neler yaptın ?
Ben 2 günde 1 tartılıyorumm :) Hergün leslie 3 mile yapıyorum sporum eksik olmuyor. Şimdi Manisa'ya gidiyoruz :) Öğle yemeğimi de hazırladım saatim gelince yiyeceğim :) Güzel gidiyor bende şuanlık :)

ayvacicegi senin nasıl gidiyor ?
az yiyorsun sanki dayanabiliyor musun bu kadar yemeğe, küçük çocukla uğraşmaya ?
ben aç kalınca çok sinirli olup çocuğa da yansıttığım için çok aç bırakmıyorum kendimi

öğlen yarım tabaktan biraz fazla salçalı bulgur pilavı
1 kase yayla çorbası (aşurelik buğdayla yapılmış)
1 dilim cevizli baklava

akşam mantar sote ve yoğurt yiyeceğim
1 bardakta yeşil çay içip kapatırım bugünü

Kaçamak yaptın demek:)) Olsun telafi edilebilir:)

Valla dün dayamadım :) önce araogun yaptım ekmekli fıstık ezmeli akşam da mercimek yemeği yedim :)

Öğlen leslie yapmıştım 3 gibi pilim bitti. Bugun daha fazka karb yedim leslie yapmak lazım fırsat olursa.

Valla dün dayamadım :) önce araogun yaptım ekmekli fıstık ezmeli akşam da mercimek yemeği yedim :)

Öğlen leslie yapmıştım 3 gibi pilim bitti. Bugun daha fazka karb yedim leslie yapmak lazım fırsat olursa.
mercimek yemeğinde sıkıntı yok bence
leslie çok etkili çok güzel toparlıyor vücudu. yaparsın telafi edersin yediklerini.

akşamı hafif tutacağım o yüzden
sen öğlen ne yedin
Ben öğlen sandviç yedim, daha da bişey yemedim. Gıda okuduğum için İçki ve Tatlı fabrikalarına gittik. Orada çok az karamelli viski ve kırmızı şarap tadımı yaptım. Cheesecake verdiler ama yemedim. Çay içtim birtek. Eve geldim şuan aşırı yorgunummm tek bildiğim bu:)) Sen neler yaptın?

günaydın
cheesecake e hayır dedin bravo sana, bende dün mantar sote ve yoğurt yedim akşam. yeşil çay içtim 1,5 lt de su içtim dün.
sabahta 2 yumurtalı omlet (chia tohumlu ve peynirli)
1 dilim peynir
6 zeytin
3 çeri domates
2 kuru incir (geceden suya koymuştum)
ve şekersiz çay içtim.

Günaydıınnn, ben 59.7 çıktım bu sabah :) ❤❤
sabırsızlıkla bekliyordum tartı sonucunu :) süpersin tebrik ederim
ben bu sabah yine 54,5 çıktım
bulgur pilavının ve yediğim tatlının tartıya yansıması böyle oldu sanırım.
son kilolarda zor gidiyor bugün ekstra dikkat etmeye çalışacağım.

Yavaş gitsin kalıcı gitsin canımmm en iyisi böyle dimi

öğle yemeğim
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 fırında elma dilim patates, 2 çatal tavuk

ara öğün 1 avuç kuruyemiş, 1 ayva ve kayısılı form çayı olacak.

akşamda bulgurlu ve az pirinçli kuru biber,dolma ve pazı sarması var. 1 kuru dolma 1 kuru biber 4 pazı sarma yanında yoğurt yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…