- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Bende heves ettim öğle yemeğimin yanında küçük bi şişe de su içtim :) Eve gidince de bol bol içicem :)yaa sen bizi yakalayacaksın bu gidişle maşallah :)
6 günde çok çok iyi bir sonuç azminin karşılığını alıyorsun
benim tartımın pili bitti, bugün almayı planlıyorum.
su içmeyi unutma
Canımm çok güzell:) Tebrik ederimmgünaydın
sabah tam buğday ekmeğine tost yapıp yedim.
ara öğünde 2 adet kuru incir yiyeceğim.
pazar sabahı diyete başlarken eski usül tartılar olur ya onunla tartılmıştım tartımın pili bozuk olduğu için.
55-56 arası gidip geliyordu baskül gram olarak göstermiyor onlar biliyorsunuz.
dün akşam tartıma pil alıp bu sabah tartıldım 54,5 kiloyum :)
teşekkür ederim.Canımm çok güzell:) Tebrik ederimm
Ben 2 günde 1 tartılıyorumm :) Hergün leslie 3 mile yapıyorum sporum eksik olmuyor. Şimdi Manisa'ya gidiyoruz :) Öğle yemeğimi de hazırladım saatim gelince yiyeceğim :) Güzel gidiyor bende şuanlık :)teşekkür ederim.
çocuktan fırsat bulup spor yapabilsem daha bi güzel olacakta işte
sen neler yaptın ?
o zaman yarın tartı sonucunu bekliyorum :)Ben 2 günde 1 tartılıyorumm :) Hergün leslie 3 mile yapıyorum sporum eksik olmuyor. Şimdi Manisa'ya gidiyoruz :) Öğle yemeğimi de hazırladım saatim gelince yiyeceğim :) Güzel gidiyor bende şuanlık :)
Yazıcammm İnşallah :) bende merakla bekliyorumo zaman yarın tartı sonucunu bekliyorum :)
Kaçamak yaptın demek:)) Olsun telafi edilebilir:)öğlen yarım tabaktan biraz fazla salçalı bulgur pilavı
1 kase yayla çorbası (aşurelik buğdayla yapılmış)
1 dilim cevizli baklava
akşam mantar sote ve yoğurt yiyeceğim
1 bardakta yeşil çay içip kapatırım bugünü
Kaçamak yaptın demek:)) Olsun telafi edilebilir:)
Valla dün dayamadım :) önce araogun yaptım ekmekli fıstık ezmeli akşam da mercimek yemeği yedim :)ayvacicegi senin nasıl gidiyor ?
az yiyorsun sanki dayanabiliyor musun bu kadar yemeğe, küçük çocukla uğraşmaya ?
ben aç kalınca çok sinirli olup çocuğa da yansıttığım için çok aç bırakmıyorum kendimi
mercimek yemeğinde sıkıntı yok benceValla dün dayamadım :) önce araogun yaptım ekmekli fıstık ezmeli akşam da mercimek yemeği yedim :)
Öğlen leslie yapmıştım 3 gibi pilim bitti. Bugun daha fazka karb yedim leslie yapmak lazım fırsat olursa.
Ben öğlen sandviç yedim, daha da bişey yemedim. Gıda okuduğum için İçki ve Tatlı fabrikalarına gittik. Orada çok az karamelli viski ve kırmızı şarap tadımı yaptım. Cheesecake verdiler ama yemedim. Çay içtim birtek. Eve geldim şuan aşırı yorgunummm tek bildiğim bu:)) Sen neler yaptın?akşamı hafif tutacağım o yüzden
sen öğlen ne yedin
günaydınBen öğlen sandviç yedim, daha da bişey yemedim. Gıda okuduğum için İçki ve Tatlı fabrikalarına gittik. Orada çok az karamelli viski ve kırmızı şarap tadımı yaptım. Cheesecake verdiler ama yemedim. Çay içtim birtek. Eve geldim şuan aşırı yorgunummm tek bildiğim bu:)) Sen neler yaptın?
sabırsızlıkla bekliyordum tartı sonucunu :) süpersin tebrik ederimGünaydıınnn, ben 59.7 çıktım bu sabah :) ❤❤
Yavaş gitsin kalıcı gitsin canımmm en iyisi böyle dimisabırsızlıkla bekliyordum tartı sonucunu :) süpersin tebrik ederim
ben bu sabah yine 54,5 çıktım
bulgur pilavının ve yediğim tatlının tartıya yansıması böyle oldu sanırım.
son kilolarda zor gidiyor bugün ekstra dikkat etmeye çalışacağım.
aynen öyle :)Yavaş gitsin kalıcı gitsin canımmm en iyisi böyle dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?