1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

bu arada akşama haşlanmış tavuk yiyeceğim üzerine pulbiber, tuz döküp yanında bol salata ve ayranla.
hafta sonları nete giremiyorum malum bebekten dolayı.
pazartesi neler yedim içtim yazarım ama.

10 kilo aldım ama 11 de olmuş olabilir tartilmayali maşallah size dört ayda çok iyi. Şimdi yiyorum ama emzirirken boğazımı tutarsam bana da veririm gibi geliyor. 56 ile başladım şu an 66-67 falanim sanırım.
Hayırlı olsun şimdiden.istedikten sonra doğum kilolari kolay gidiyor çünkü yerleşik kilo değil. Ben 11 kilo almistim doğumdan 2 haftada başladığım kilonun altındaydım. Sonra üstüne 7-8 kilo daha verdim çok iyiydi mutluydum. Çocuk 1 yaşına girince regl oldum ve ondan beri sanki metabolizmam yavasladi kilo alıyorum ben de arkadaslarla beraber dikkat ediyorum artık.

1 yıl regl olmadınız mi yani?

Selamlar
Ben bugün akşama kadar iyi yedim ama akşam kaçamak oldu çikolata yedim maalesef. Benim temel sorunum stres/can sıkıntısı filan olunca salıyorum sanırım biraz meditasyon biraz farkındalık filan üzerinde durmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…