- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
tabi kiii :)) bahara kadar bu iş bitecek umarım yani inşallahAyyy inşallahhh hadi bakalım hedefimiz 4 ay o zamanVar mısın 4 ayda ulaşalım kilolara
Öğlen yine aynı; Salamlı kaşarlı sandviç.öğlen 3 lahmacun
1 bardak ayran
Hayırlı olsun şimdiden.istedikten sonra doğum kilolari kolay gidiyor çünkü yerleşik kilo değil. Ben 11 kilo almistim doğumdan 2 haftada başladığım kilonun altındaydım. Sonra üstüne 7-8 kilo daha verdim çok iyiydi mutluydum. Çocuk 1 yaşına girince regl oldum ve ondan beri sanki metabolizmam yavasladi kilo alıyorum10 kilo aldım ama 11 de olmuş olabilir tartilmayalimaşallah size dört ayda çok iyi. Şimdi yiyorum ama emzirirken boğazımı tutarsam bana da veririm gibi geliyor. 56 ile başladım şu an 66-67 falanim sanırım.
1 yıl regl olmadınız mi yani?Hayırlı olsun şimdiden.istedikten sonra doğum kilolari kolay gidiyor çünkü yerleşik kilo değil. Ben 11 kilo almistim doğumdan 2 haftada başladığım kilonun altındaydım. Sonra üstüne 7-8 kilo daha verdim çok iyiydi mutluydum. Çocuk 1 yaşına girince regl oldum ve ondan beri sanki metabolizmam yavasladi kilo alıyorumben de arkadaslarla beraber dikkat ediyorum artık.
normal doğum yapanlar regl geç oluyor diye duymuştum. normal doğum mu yapmıştın1 yıl regl olmadınız mi yani?
kilo vermişsin ama başladığımızdan beridir, gayet güzel gidiyorsunSelamlar
Ben bu sabah 53.3 kiloyum ama üstümde şişlik var, bu hafta daha çok spor yapmaya calisacagim.
Evet1 yıl regl olmadınız mi yani?
Evet normal doğum yaptım neden 1 yıl bilmiyorum açıkçası ama rahattı :)normal doğum yapanlar regl geç oluyor diye duymuştum. normal doğum mu yapmıştınayvacicegi ?
ben sezeryan doğum yaptım, doğumdan 2 ay sonra regl oldum mesela
Hiç duymamıştım bu kadar uzun sürdüğünü.
Aslında konunun normal doğumla ilgisi yok, emzirmeyle ilgili. Emzirme adeti baskılıyor hormonal birşey. Ama tabi sadece emziriyor olmak lazım mama takviyesi filan olursa sanırım etkisi kayboluyor.Hiç duymamıştım bu kadar uzun sürdüğünü.
Günaydın :)) 59.3 çıktım -200 gr daha gitti :)günaydın :)
54,3 ile haftaya başlıyorum.
R O S E B U D cuma ve cumartesi ip atladım dünde leslie yaptım 1 saat kadar.
süper :) bu hafta 58 leri görürsün :)Günaydın :)) 59.3 çıktım -200 gr daha gitti :)
Gerçekten süper çok mutlu oldumm, böyle gidersem 50 bile olurmuşum nişanlım dedisüper :) bu hafta 58 leri görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?