1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

günaydın

sabah 1 sosisli milföy
1 dilim peynir
5-6 adet zeytin
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez

ara öğünde 1 kuru incir, 1 kuru kayısı yiyeceğim

R O S E B U D ben bu sabahta 54,5 çıktım sanırım sporda yapmam lazım hafta sonu pilates yapmayı düşünüyorum.
sende durumlar nasıl ?

Kuzummm günaydınn, ben bu sabah 59.5-59.2 arasında gidip geldim. Biliyorsun dün 59.7 idim Bence sana önerim Leslie yap. Ben hep onu yapıyorum sanırım o yardımcı oluyor. 1 günde -200 gitti resmen çok mutluyummm:))

süpersin günde 200 gram gitse 1 haftada 1,5 kiloya yakın gider daha ne olsun :))
bir de senin yaşın genç metabolizman daha hızlı bu avantajları fırsata çevirmek lazım
nişanlıydın değil mi ? düğün ne zaman ?

Gerçekten bu metabolizmayı değerlendirmek istiyorum çünkü ileride sanırım böyle bir şansım pek olmayacak, yani bu kadar hızlı gitmeyecek Evett nişanlıyımm, bu yıl okulum bitiyor. Önümüzdeki 1 yıl boyunca çalışıp para biriktiricem ondan sonra istiyorum çünkü elimde birşey olmadan gitmek istemem :))

süpersin günde 200 gram gitse 1 haftada 1,5 kiloya yakın gider daha ne olsun :))
bir de senin yaşın genç metabolizman daha hızlı bu avantajları fırsata çevirmek lazım
nişanlıydın değil mi ? düğün ne zaman ?

Doğumdan sonra ben de böyle bir yola gireceğim kesin başarılar dilerim

mantıklı düşünüyorsun umarım gönlüne göre olur her şey

selam ben doğumda 17 kilo almıştım 4 ayda verdim hepsini :)
sağlıklı beslenirseniz gidiyor kilolar hiç kafanıza takmayın, kaç kilo aldınız şimdiye kadar ?
10 kilo aldım ama 11 de olmuş olabilir tartilmayali maşallah size dört ayda çok iyi. Şimdi yiyorum ama emzirirken boğazımı tutarsam bana da veririm gibi geliyor. 56 ile başladım şu an 66-67 falanim sanırım.

Çok teşekkürler ♥♥ Bekleriz sizi de ♥ Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin ♥
Amin çok teşekkür ederim Doğumdan sonra katılırım aranıza inşallah sağlıkla olsun da her şey

10 kilo aldım ama 11 de olmuş olabilir tartilmayali maşallah size dört ayda çok iyi. Şimdi yiyorum ama emzirirken boğazımı tutarsam bana da veririm gibi geliyor. 56 ile başladım şu an 66-67 falanim sanırım.
doğum öncesi kilolarımızda yakınmış bende 53 ile hamile kalmıştım.
ben emziremedim hiç süt sağıp veriyordum ama mamaylada destekliyordum sütüm yetmiyordu çünkü. emzirmek aşırı kalori yaktırıyor diyorlar, hızla gider kiloların :)

İnşallah emzirebilirim ben de ona güveniyorum açıkçası Süt.olsun diye bol bol su da icersem hızlanır sanırım.

İnşallah emzirebilirim ben de ona güveniyorum açıkçası Süt.olsun diye bol bol su da icersem hızlanır sanırım.
kesinlikle
zaten doğumun sıcak havalara denk geliyor mis gibi hem bebeğinle dışarıda yürüyüş yaparsın o hava alıp rahatlar, hem sen yürüyüş yapmış olursun zayıflamana yardımcı olur

senin doğumuna kadar bizim kiloları vermemiz lazım 4 ay sonra kendimi hala diyet yaparken görmem yani umarım
değil mi R O S E B U D :))
kesinlikle
zaten doğumun sıcak havalara denk geliyor mis gibi hem bebeğinle dışarıda yürüyüş yaparsın o hava alıp rahatlar, hem sen yürüyüş yapmış olursun zayıflamana yardımcı olur
Siz verirsiniz, bana da moral olursunuz işte ne güzel Aynen yürüyüş ikimiz için de sağlıklı olur doğduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…