1.70 topuklu ayakkabı giymek için uzun bi boymu !!!!

loveyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
132
0
96
35
Muğla
170 boyundayım yaşım 18 hiç topuklu ayakkabı giymedim bu sene üniversiteye başlıcam .topuklu giymek için uzun bi boyummu var

Benimde yaşım 17 boyum 1.70 hatta 1.75 civarı ama topuklu ayakkabı gayet yakışıyor çokta şık duruyor bence gayet normal :)

vala kızlar benim boyumda tam 1 70 aslında giyinince normalden hatta biçok erkektende uzun oluyosun, ama mecburen kısa topuklu ayakkabılar var düz değil giyiyorum bayada uzun oluyorum ama ne yapım babetlerden nefret eder oldum o güzelim kıyafetlerin altına iğrenç duruyor.. bence en kısa zamanda giymeye başla ayağın alışsın ne yapalım uzun boyluyuz.

Haklısın, güzelim kıyafetler altına topuklu olmazsa olmazımız... Uzun oluyoruz olmasına ama bence dışarıdan gayet hoş duruyor kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin :)

fiziğim çok hoş evde giyiyorum bazen deniyorum çok güzel duruyor bacaklarımıda çok güzel gösteriyor ozaman dışarda hiç giymedim ama giyicemm bendee

Çoğu Victoria's Secret mankeninin boyu 178 olmasına rağmen topuklu giyince ne kadar güzel durduğunu düşünecek olursak gayet normal.
Ben 168 im 17 cm lik topuklu ayakkabım bile var bence gayet normal ve hoş duruo

aynı sorunu yaşıorz 172 boyum:/ topuklu ayakkabı giyince 180i fln geçiyorum sanki herkes bana bakıo
ama yine de giyerm manane mananeeee!!

bende kendimi hep tek sanırdım benim boyum 1,75 çok istemişimdir hep topuklu ayakkabı giymek.nişanımda bile doğru düzgün giyememiştim niaşnlımla aynı boy oluyoruz diye istememişti

sorun bizim boyumuzun uzun olması değil sorun türk milletine göre standardın üstünde oldumuz için kendimizi garip hissediyoruz bence arkadaşın dediğine katılıyorum mankenlerin boyu 1 75 180 arası ama genede topuklu ayakkabı giyiyolar herkesde agzı açık bakıyoo sonuçtaa

canım benim boyumda 1.70 ama buaralar takıldım hep topuklu giyiyorum hemde 13 cm falan hani rtamına göre babette iyiyorum ama uzun olucam diye giymemezlik etmiyorum anlıyacağın

10 cm üzeri topuklar kısa boylularda daha kötü duruyo bacak boyu zaten kısa sanki topuk bacağının yarısı gibi komik oluyo.uzun bacaklılar giysin topukluyu bence

No,no güzelim giy kısa olanlar kıskansın! Boy pos görsünler ortalık kısa ve şişkolarla dolu,keyfini çıkar! Hayat kısa

Kısa olanlarda giysin giymesinmi diyoruz neden kızdın anlamadım:26: ayrıca bi giyen benmiyim sadece seviyorum ve de giyilebileceğini belirttim o kadar.

benim de boyum 1.78 tatlım seni anlamaya çalışıyorum ama unutma ki bu senin güzelliğin ve gönlünce yaşa. kadın olmanın en hoş yanlarından biri bence topuklu ayakkabı giymek. "aman dikkat çekerim" diye düşünmek yerine dikkat çekmenin keyfini çıkar

topuklu ayakkabı gerekli kriterler varsa kadını huri mertebesine çıkarır, 1.70 çok uzun bir boy değil eğer topuğunun hakkını vererek yürüyorsan çok yakışacaktır ama ben 1.78 im hiç topuklu giyme ihtiyacı hissedemedim, boy ortalamasının yüksek olduğu bir ülkeye gidersem ama neden olmasın

Valla bnim boyum 1.72 ilk kez okula topuklu giyip gittiğimde millet bi tuhaf bakmıştı yarma gibi olmuşsun diyen kızlarda vardı ama arkadaşında dediği gibi hakkını vererek yürürsen bence mükemmel duruyor. Ben çok severek giyiorm. Erkek arkadaşım biraz tripleniyor tabi aynı boyda olunca ama çok yakıştığını söylüyor

uzun boylu arkadaşlar siz garip değilsiniz garip olanlar erkekler zira onlar kısa oldukları için siz uzun oluyorsunuz onlardan, onlar da kompleksleniyorlar
giyin valla bence, benim boyum kısa ama uzun olsam hiç sallamazdım giyerdim

Son düzenleme:
uzun boylu arkadaşlar siz garip değilsiniz garip olanlar erkekler zira onlar kısa oldukları için siz uzun oluyorsunuz onlar da kompleksleniyorlar
giyin valla bence, benim boyum kısa ama uzun olsam hiç sallamazdım giyerdim

evet erkeklerin de etkisi büyük tabii bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…