• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.70 topuklu ayakkabı giymek için uzun bi boymu !!!!

No,no güzelim giy kısa olanlar kıskansın! Boy pos görsünler ortalık kısa ve şişkolarla dolu,keyfini çıkar! Hayat kısa

pardonda ne demek ortalik kisa ve sisko dolu.onlar kendilerimi isterdi sence sisko ve kisa olmayi.lutfen kelimelerine saygili sec

170 boyundayım yaşım 18 hiç topuklu ayakkabı giymedim bu sene üniversiteye başlıcam .topuklu giymek için uzun bi boyummu var:(

bende 1.70ım ve kendımı hıc uzun hıssetmıyorum vala
gıyebılsem bende gıyerım bencede gıy bızım gıbıler bence her boy topuklu gıyebılır ama cok cok uzunlarda ben sevmıyorum bı tuhaf duruyo sankı ya sahsı gorusum gıyen gıyer tabı
ben bırde bayanlara ara boyu yakıstırıyorum sanırım ondan 1.65 1.75 arasından bahsedıyorum

pardonda ne demek ortalik kisa ve sisko dolu.onlar kendilerimi isterdi sence sisko ve kisa olmayi.lutfen kelimelerine saygili sec

cnm bu ark her paylasımda bole tertısma cıkartmaya calısıyo cevap verme bı paylasım da da benım sınırımı bozmustu bosver uyarı almayalım ben de sor tutuyorum kendımı su an :))

Ajansta ders veren ünlü bi zerafet uzmanı kadın,topuklu ayakkabı uzun boylular içindir,onlara yakışır ,demişti. :2:

kızlar benim boyumda 1.70.bugun kendime yeni topuklu ayakkabı aldım.normalde de topuklu giymeyi çok seven biriyim. erkek arkadaşım giymemi hiç istemiyor.bende kısa topuklu ayakkabı giyemiyorum yakışmadığını insanı olduğundan yaşlı gösterdiğini düşünüyorum. bunlar bugun aldığım ayakkabilar.topuğu hakkında fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. üniversite 4.sınıftayım bir okulda staj yapıyorum.stajda siyah kumaş pantolonla giymek için aldım...
$18032012758.webp.

Gayet güzel ,iyi günlerde giy.Erkek arkadaşın kıskanmıştır,tınlama. :))

haha canım 170 topuklu giymek için en ideal boy ya uzun boy topuklu ayakkabıyı sakil yapmaz ama kalın kemikli ve çok iri bir uzun boysa değişir iş tabii

bende 1.70 boyundayım ve topuklu giyerim hemde okuldaki çoğu erkektende uzun oluyorum ama topuklu daha havalı olunuyor

benimde boyum 1.70 ve hiç topuklu giymez vede hiç sevmezdim en fazla 3-4 cm giyerdim gelin ayakkabım bile 4 cm di. kendimi çok uzun hissederdim eşimlede aynı boydayız onuda geçmek istemiyordum ama inan topuksuzda olmuyormuş. yakında bi düğün var gittim bi takım aldım mecbur altına topuklu giymem lazım kısa topuklarda şık durmuyor bence inan bugüne kadar topuklu giymemiş biri olarak 11 cm lik bi ayakkabı aldım ama çok hoş duruyor bence boyun nekadar uzun olursa olsun topuklu ayakkabı herzaman şıktır.vede kesinlikle topuklu uzun boylulara daha çok yakışıyor... :34:

nasıl bir sorundur bu ben de ne vakit topuklu bir ayakkabı giysem ''aa senin boyun zaten uzun giyme topuklu'' ya da ''topuklu giyince benden uzun oluyorsun iyice yanıma yaklaşma'' gibi konuşmalar geçiyor arkadaşlarla aramızda .. hiç hakkımız yok mu arkadaş biz kadın değil miyiz !

Benimde boyum 1.68 yaş 17. 15 cm topuklu bile giyiyorum Allah bozmasın filinta derler :1: kesinlikle çok iyi bir boy topuklu için :16:

Tekrar.........

Son düzenleme:
topuklu ayakkabı bacakların daha sekilli gozukmesi veya giyilen kıyafetin daha guzel gozukmesinide saglar zaten sadece boy uzatmak degilki amac

1.50-1.60 lık insanların giymesinden çok daha güzel durur emin ol, konu sahibesi.
Show'dada Moda tasarımcıları vs, kısa boya uzun topuk , topuklu ayakkabı gitmez diye bas basda bağırıyorlar.
hele şu kısa boyluların, dizden yukarda çizme giymesi komiğime gidiyor, sanki çizmenin içine düştüler.
:51::51:

Bu arada bende 1.70'im
Fizik güzelse her kürlüsü yakışır.

Son düzenleme:
nasıl bir sorundur bu ben de ne vakit topuklu bir ayakkabı giysem ''aa senin boyun zaten uzun giyme topuklu'' ya da ''topuklu giyince benden uzun oluyorsun iyice yanıma yaklaşma'' gibi konuşmalar geçiyor arkadaşlarla aramızda .. hiç hakkımız yok mu arkadaş biz kadın değil miyiz !

bende önceden öyle diyorlar diye topuklu giymezdim ama anladımki artık çekememekten kıskançlıklarından söylüyorlarmış allah boy vermiş utanacak sıkılacak bişey yok aksine övülecek durumdayız :21:

Back
X