benim eşime hitap etmeyen tat yok ki
O zaman süper cnm hem doğumgünü pastası hemde farklı tadlar.
Ama bak sana 2. bir seçenek bir sepet al süslü olanlardan cnm içine ikinizin resmi basılı bi t-shirt , resimli çerçeve ve resimli bardak. Kek, çikolata, kraker bisküvi renkli şekerlerde süslemesi olsun
2.secenekte olabılır..
bakalım 1-2 gune karar verıp kesınlestırmem gerek
cnm yardımcı olurum sana
sağol cnm zaten yardımcı oldun bonny food aklıma gelmemıstı
Bonny food benim hep aklımda
canım hemen bizimle diyete başla geç kalmış değilsin
az onceden berı sıtesındeyım.dıyet bozdurur bunlar vallaaa
Rab,iş akşama ne yemek var bakım
valla çok istiyorum nasıl imreniyorum zayıf gorunce daha yaşımda geçşu boğazımı bi tutabilsem. Artık tik olmuş mutfağa girince içinde ne olduğunu bildiğim halde bakmak, yada dışardan gelince ilk iş buz dolabını açmak....
bu aksam fırında uskumru yanındada aakdeniz salata
senın mönude ne var?
Annem ne yaparsa
Bu akşam yemek yapamıcakmış dışarda geziyolar egeyle. Ben bu akşam çorba yapıcam cnm salata yerim bide az makarna belki.
Ama senn menüyü çok sevdim
bızım evde haftada 1 balık tuketılır oda fırında pişer
annende yemegı yıyıp eve mı gecıyorsunuz?
evet cnm aynen öyle yapıyoruz.
Keşke bende evde olsam hep
bende artık evde olmaktan sıkıldım,calısırkende evde olsam dıyordum.yok mu bunun orta yolu
Ben normalde çalışmak isterim cnm ama oğlum var eve gittiğimde gözünü benden almıyo yavrum bi an kucağımdan indirip 1 çorba bile yapmama izin vermiyo babasını çok severdi önceden büyüdükçe sevmemeye başladı bana dokunan yanımda olan kimseyi istemiyo pis diyo sürekli evde olsam bu dengeyi daha rahat kurardım yavrum hasret kalıyo banaAma çalışmak zorundayım..
Maddi imkanın varsa canım çocuğun okula başlayana kadar sen bak yetiştir ben onun eğitimini veremiyorum oğluma
Senin yerinde olsam cnm çocuğum doğana kadar çalışırdım azda olsa ücreti hani hafta sonları çalışmayan bi eyrde girerdim işe en azından çocuğuma istediğim arzuladığım herşeyi alırdım en iyisinden
anlıyorum canım cocugu olan kısıler ıcın calısmak buyuk sorun.cocuk anne şefkatınden mahrum kalıyor.eşim zaten calısmana gerek yok dıyor.cok mecbur kalırsak calısırsın dıyor.bakalım hayırlısı olsun.
ama senı nasıl ozluyordur ege cnm bnm ya1yasına gırdımı?
Ne güzel cnm kesinlikle yanında ol. Ege sürekli bana korktuğunu anlatmaya çalışıyo sebebine de anne yok diyo öyle acı ki bunlar cnm daha ufacık büyüdüğünde okula giderken yanında olamamak çok koyacak ikimize de gerçi belli bi yaştan sonra da her istedikleri olsun istiyolar yanında olman önemli olmuyo . ben böyle avutuyorum işte
16 aylık benim oğlum
ahh cnm bnm ya anne yok dıyo bide16 aylık oyy masallah allahım ne tatlıdır sımdı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?