1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

benim eşime hitap etmeyen tat yok ki

O zaman süper cnm hem doğumgünü pastası hemde farklı tadlar.

Ama bak sana 2. bir seçenek bir sepet al süslü olanlardan cnm içine ikinizin resmi basılı bi t-shirt , resimli çerçeve ve resimli bardak. Kek, çikolata, kraker bisküvi renkli şekerlerde süslemesi olsun

2.secenekte olabılır..
bakalım 1-2 gune karar verıp kesınlestırmem gerek

Hoşgeldin tatlım aramıza kaç kilosun kaç yaşındasın boyun kaç

bende artık evde olmaktan sıkıldım,calısırkende evde olsam dıyordum.yok mu bunun orta yolu

Ben normalde çalışmak isterim cnm ama oğlum var eve gittiğimde gözünü benden almıyo yavrum bi an kucağımdan indirip 1 çorba bile yapmama izin vermiyo babasını çok severdi önceden büyüdükçe sevmemeye başladı bana dokunan yanımda olan kimseyi istemiyo pis diyo sürekli evde olsam bu dengeyi daha rahat kurardım yavrum hasret kalıyo banaAma çalışmak zorundayım..

Maddi imkanın varsa canım çocuğun okula başlayana kadar sen bak yetiştir ben onun eğitimini veremiyorum oğluma

Senin yerinde olsam cnm çocuğum doğana kadar çalışırdım azda olsa ücreti hani hafta sonları çalışmayan bi eyrde girerdim işe en azından çocuğuma istediğim arzuladığım herşeyi alırdım en iyisinden

anlıyorum canım cocugu olan kısıler ıcın calısmak buyuk sorun.cocuk anne şefkatınden mahrum kalıyor.eşim zaten calısmana gerek yok dıyor.cok mecbur kalırsak calısırsın dıyor.bakalım hayırlısı olsun.
ama senı nasıl ozluyordur ege cnm bnm ya 1yasına gırdımı?

Ne güzel cnm kesinlikle yanında ol. Ege sürekli bana korktuğunu anlatmaya çalışıyo sebebine de anne yok diyo öyle acı ki bunlar cnm daha ufacık büyüdüğünde okula giderken yanında olamamak çok koyacak ikimize de gerçi belli bi yaştan sonra da her istedikleri olsun istiyolar yanında olman önemli olmuyo . ben böyle avutuyorum işte
16 aylık benim oğlum

ahh cnm bnm ya anne yok dıyo bide16 aylık oyy masallah allahım ne tatlıdır sımdı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…