1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

evet cnm onun ıcın ne kadar az kıloda hamıle kalırsam daha sonra vermeemde kolay olur dıye dusunuyorum
sen hamılelıkte kac kılo aldın_?

Ben ikizlere hamileydim cnm kızımı kaybettim ama 15 kilo aldım 65 ile girdim doğuma 66 da olabilir 2 hafta sonra 51 kiloydum emziren insan hemen evriyo

anlıyorum cnm 15 kılo guzel yanı fazla almamıssın..

Ben çok diyodum ama ikizlerdi ve canım herşeyi yedim hiç sıkmadım kendimi ama çok yürüyüş yaptım kocaman göbeğimle her yere gittim herkes düşürceğimi söylerdi ama çok şükür ki meleklerimden biri yanımda herşeyim oğlum...

yuruyus hamılelıktı ıyı gelır.ödem atarsın.
senın oğlan da yakısıklı olacak valla fotolardan gordum maşallah subhanallah
allahım analı babalı buyutsun,nazarlardan koruusun

yuruyus hamılelıktı ıyı gelır.ödem atarsın.
senın oğlan da yakısıklı olacak valla fotolardan gordum maşallah subhanallah
allahım analı babalı buyutsun,nazarlardan koruusun

Amin cnm bi yakından görsen dünyam o benim tatlıların en tatlısı.

Eşim bile kıskanıyo oğlumu en yakışıklım o benm

internetten sık alışverıs yaparım bende.ama dedıklerını daha once aldım hedıye olarak onun ıcın secenek bulamıyorum
illa o gun degıl hergun gelebılırsın evımın kapısı acık sana

Tatlım bende senn gibi farklı şey çok aradım ama eşimin mutlu olması daha önemli .. Benim eşim ayakkabı hastası bende sevgililer gününde 2 çift ayakkabı aldım converse ve nike tan çokta mutlu oldu

internetten sık alışverıs yaparım bende.ama dedıklerını daha once aldım hedıye olarak onun ıcın secenek bulamıyorum
illa o gun degıl hergun gelebılırsın evımın kapısı acık sana

Tatlım o zaman iş yerine hani şu bonny foodlar var ya onlardan göndersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…