1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Günaydın kızlar. Akşam 1 kase çorba, 5-6 dilim fırın patates salata ve yoğurt. Dün akşam çok yorgundum erkenden yattım spor falan da yok tabi. Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates ve salatalıkla kahvaltı yaptım.

afiyet olsun canım....
bende kahvaltımda
1haslanmıs yumurta
3dılım lıght peynır
1adet domates
3dal nane
3dal maydanoz yedım

bayanlar bundan hepimize lazım sanırım

Eklentiler

• $529912_10150705716421188_259458786187_9659571_209206489_n.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız giremiyorum pek ama aklım hep burda arada bi girip yazdıklarınızı okuyorum benim diyet hiç iyi gitmiyor nedendir bilmem günden güne bile oynayabiliyor bazen iniyor oh be diyorum sonra bi bakmışım yine 1-1.5 kilo artmış benimde motivasyon iniyor tabi e zaten koyvermeye hazırım bende bırakıyorum gitsin bugün yine öyleydi mesela, neler yedim neler n'apıcam ben böyle niye hiç sabit kalmıyor

kilolarımız gunden gune hatta saatten saate bıle degısır.yedıklerımız , ıctıklerımız,wc'ye cıkıp cıkmamamız bıle kıloda farklılık yaratır.onun ıcın hafta 1 kez aynı tartı ile tartılmak en dogrusudur.onun ıcın dengelı beslenmene dıkkat et ve haftada bır tartıl yoksa motıvasyonun duser

ayynen canım çok haklısın bugün son yarın son diye diye böyle gidiyor bakalım ama eskiye göre daha iyi gibiyim beslenme konusunda bakalım nasıl olacak

Günaydın kızlar,
Babam ameliyat oldu bacağı kırıldı dün hastanedeydim

İşler çok birikiyo çok yoruluyorum vaktim olmuyo pek ben zayıfladımda bu tempoda kıyafetlerimden anlıyorum göbeğim falan çok az kaldı iştahsızlık var sırf emzirdiğim için yiyorum yemek

gunaydın selincim
çooooook gecmıs olsun
allah acil şifalar versın babana.
ama bu kotu haberlerın yanında zayıfladıgını duymak sevındırıcı bı haber cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…