merhaba kızlar bugün cok kötüyüm geçen hafta Perşembe günü açılmıştı bu konu o zamandan beri diyet çok iyi gidiyordu bugün yine battıkça battım sabahtan biraz kaçtı nasılsa diye bütün günü harcadım çok moralim bozuk beni teselli edin lütfen n'apıcam ben, yarından itibaren devam edicem etmesine ama sanki een baştan başlıycakmışım gibi geliyor moral-motivasyon kalmadı çok ama çok yedim![]()
Canım kesinlikle moral bozmak yok.Ben aylardır kaç kez diyete başlayıp ikinci gününde bozdum hatta bir süre diyetime uydum sonra hadi bir şey olmaz diye bozdum.Sonrada koyverdim.Biz senin yanındayız ve hep beraber kilo veriyoruz.Yalnız değilsin.Tek sen değilsin boğazını tutmak zorunda olan.Ama şöyle düşünelim.Sadece 1 ay çok değil.1 aycık ya hemencecik geçiveriyor ve 1 ay sonunda kimin canı ne istiyorsa ödül olarak yesin derim :) boşu boşuna geçmeyece yalnız da olmayacağız inanınki her gün girip yorumları okuyorum ve güç alıyorum kendime diyetime uymaya devam ediyorum.Merak etme yarın yepyeni bir gün ve her şeye kaldığın yerden devam edeceksin :)