Ay cok tesekkur ederim o senin minnoslugunCanım çok tatlısın ya:)
Tanıdık ve bir süredir yaşamadığım o duyguyu yaşadım resmen konunu okurken:) napacaksın biliyo musun, amaaan sanki önceden o mu vardı diceksin, bir kahve içip keyfine bakacaksın:)
Ha çok kaşımak şstersen de fake bir hesaptan yaz gitsin, iki konusup iğrenç erkek sohbetine tanık olup bu da malın tekiymiş diyip şükredersin olmadığına :)
Zaten biri baristirsa bu kesin orali olmaz o derece seydi yaniiiiYok kız barıştırmazdım
Bu Ertan'ı gözüm tutmadı
Evett yaaaaa icimizde mi kalsaydi1 ay çok kısa bi zaman değil hele ki erkek milleti için. Çoktan depar atıyolar kızlara...
Hiç üzülme bile ne var yazdıysan. Hangimiz yazmadık ki kendimizi tutamayıp. İçinde mi kalsaydı yani
Ama en azından dibini yaptırıp sonra lafları geçireydin dicem ama sana kuaför mü yok boşver :)
O da ilk lafların altında kalmamış, erkek egosu malum.
Rezil olma degil de o sana gore biri degilken pesinden kosmussun bi o mu kaldi dunyada? Ki iliski bile yok ortada. Yani ben sana yakistiramadim her nerde takiplesiyorsaniz hemen birak.engelle bi yerini kaldirma sununsorun yok dedi. Cevap yazacak bişi değildi . Hiöbişi yazmadım. Zaten kestirip attı.
Ya çok pişmanım. Rezil mi olmuşum
Hediye almamak için ayrılan liseliler gibi olmuşdoğum günü öncesi.
ayyy o da öyle düşünmüş müdür .+1 benimde aklıma direk bu geldi
heh işte peşinden koşmuş gibi oldum. Ahhhh tanrımmmmRezil olma degil de o sana gore biri degilken pesinden kosmussun bi o mu kaldi dunyada? Ki iliski bile yok ortada. Yani ben sana yakistiramadim her nerde takiplesiyorsaniz hemen birak.engelle bi yerini kaldirma sunun
yok yok ondan bana yar olmaz. Kısa sürede ortada ciddi bişey yokken vazgeçen adamdan olmaz bana.Bence atmissin iyi de yapmissin aklin kalmaz ve cem yilmazin dedigi gibi simdi birak o dusunsun.Kendini cool gostermek de istemis olabilir .Artik siz yazmazsaniz cool olusu kisa surecektir .Klasik ama seven adam arar da sorar da. Bu tarz adamlardan bir cacik olmaz.
tahmini kaç güne geçiyorSu an kotu ve rezil olmus hissediyorsun ya emin ol sonra geciyor (yasadim ordan biliyorum ) Belirsizlik acabalar insanlari yoruyor.Simdi kafandan atman daha kolay olacak cunku adimini attin bikac gune karsilik gelmezse daha da gelmez hic beklentiye girme hayatina bak .
Olsun icinizde kalip daha umutlu bakip ihtimal birakmaktan iyidir.Ne kaybedersiniz birakin gitsin tabiyok yok ondan bana yar olmaz. Kısa sürede ortada ciddi bişey yokken vazgeçen adamdan olmaz bana.
ama çok istiyordum yazmak çünkü böyle biri diye düşünmedim. O da hala beni düşünüyor sandım. Yanılmışım.
Baya baya yanılmışım hemde. Rezil olduğumla kaldım.
bir daha asla yani yazmam . Dün yazdığım için bile bir taraftan pişmanım.
hissetmediğini çok belli etti zaten. Yolu açık olsun ne diyim. Sıfır beklenti bende ki.Bekle bakalım birkaç gün daha bşy yazmazsa demek ki hissetmiyor bşy
ne olurdu yani olumlu olsaydı . Niye benn yaaOlsun icinizde kalip daha umutlu bakip ihtimal birakmaktan iyidir.Ne kaybedersiniz birakin gitsin tabi
Anlayissiz erkek cok zor imtihan.Seni simdi anlamiyor senden bekliyor rahart rahat bulusalim edelim kafasi.Yani olmaz erkegin rahati anlayissizi evlenince daha beter olur.Hos oyle alttan alacak anlayis abidesi erkek bilmiyorum.esim de dahil :) Ama en aza indirmek lazim bunu .Yani sen uzak dur belki o mesaj onu meraklandirir degisir belki ya da hiv donmezse. Unut gitsin aman neler unutuluyor.ne olurdu yani olumlu olsaydı . Niye benn yaa
ya öyle ölüyorum bitiyorum elbette değil. Çok bir şey paylaşamadık zaten.Anlayissiz erkek cok zor imtihan.Seni simdi anlamiyor senden bekliyor rahart rahat bulusalim edelim kafasi.Yani olmaz erkegin rahati anlayissizi evlenince daha beter olur.Hos oyle alttan alacak anlayis abidesi erkek bilmiyorum.esim de dahil :) Ama en aza indirmek lazim bunu .Yani sen uzak dur belki o mesaj onu meraklandirir degisir belki ya da hiv donmezse. Unut gitsin aman neler unutuluyor.
Oho zaten zor seviyormus beklesin zor aski :)))ya öyle ölüyorum bitiyorum elbette değil. Çok bir şey paylaşamadık zaten.
başta da hiç hoşuma gitmemişti. hatta bizi yakıştıranlara asla yani iyi çocuk ama hiç birşey hissetmiyorum diye yuvarladım kendimi yerlerde.
Sonra nasıl olduysam hoşlanmaya başladım. Sen misin yuvarlanan adam beni yuvarladı
rezil olmayı geçiyorum olumsuz olduğu için içim buruk . Çözülemeyeck bir durum değildi çünkü yazık oldu gibi geliyor.
1 ayda nasıl bu kadar vazgeciyor onu da anlamadım. Sözde zor sever , zor kopardı .. pehhh kandırıldım
yani bana dedi ki . senden çok hoşlandım bu duygu bende çok zor oluyor . Sende buldum dedi.Oho zaten zor seviyormus beklesin zor aski :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?