1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

ya böyle bir tepki beklemiyordum gerçekten. Sanki o da istiyor gibiydi.

yanıldım. Nolurdu olumlu yazsaydı beeee .. Mutlu olurduk

egosu tavan yaptı diye mi böyle yaptı anlamadım. İnsan bi der ki önemli değil ben kırdıysam sende kusura bakma.
sorun yok nedir. Hançer sapladı.

yani böyle hangi konuda falan dedi ya. Sanki sen kimdin yaa gibi bişi oldu.
ay düşündükçe kan beynime sıçrıyor

artık sıfır umut zaten de bu rezillikle nasıl baş edeceğım.
Zaman gecince unutursun. Ayrica rezil olacak birsey yapmamissin bence

Zaman gecince unutursun. Ayrica rezil olacak birsey yapmamissin bence
yani yine reddetseydi de . Daha kibar olsaydı ne bilim. Önemli değil bende kırdıysam sende kusura bakma. Bundan sonra mutluluklar falan yapsaydı.

Böyle sen kimsin yaa tarzı bana koydu.
Kendimi aşırı değersiz hissettim

Öyle demesi için çok olgun bir bakış açısı olması lazım insanın, muhtemelen bir süre sonra dönüş yapar size, tabi siz bir daha yazmazsanız.

Bence daha fazla yazma ona. Demekki sevmemiş seni.

Sorun yok demiş adam,ne demesini isterdin ki?
Benim de eskiden çalıştığım işte haftasonlari fazla mesai yapardık, haftaici bir gün izin olurdu.
Haliyle normal is saatlerinde çalışan sevgililerle denk gelmek zor olduğu için insanlar ya aynı isten birileriyle sevgili olurdu, ya da aksamlari görüşülen bir rutin ayarlanirdi.
Yoksa imkanı yok ki, nasıl görüşülecek?
Tamam her gece çıkma ama madem bir ilişkiye başlamak istiyorsun bir rutin oluşturulabilirdi. En azından her akşam bir çay içmek için... Hatta ben senin yerinde olsaydım ehliyet kursuna yazılır haftada bir kursa belki girer kalan günlerde de sevgilimle keyifli zaman geçirirdim :)
İsteyen insana ilişkisini sürdürmek için çaba sarf edecek çok şey var. Mesela benim o zamanki sevgilim görüşemiyoruz diye işinden ayrılıp gece resepsiyonisti olmuştu, bütün haftaicleri bize kalmıştı:) bu uç bir örnek ama ben çalışmazken sırf görüşelim diye evden iki otobüsle onun molasina giderdim, beraber yemek yerdik geri donerdim. Yarım saat de olsa görüşmüş olurduk...
Yani isteyen çeşitli fedakadliklarla da bu ilişkiyi surdurebilirdi.

Ama bence buluşma saatleri çakişmayan sevgiliden daha sinir bozucu olan şey bağırıp çağırıp beni kıran, insan gibi konuşmak yerine öfkesini sesini yükseltip dile getiren sevgilidir.
Bu konuda o kişi sizsiniz. O yüzden çocuğun mesajı gayet normal

Valla anlattığına göre ayrılmaya bahane aramış gibisin..k.bakma ama sen kaşınmissin.yine de hatanı görüp mesaj atmam erdemlik olmuş..devam ettir bakalım ne diyecek..eğer yine ağırdan alır umursamazsa bitmiş onda...devam ettirirse naz yapiyo

Ben biraz farklı düşündüm. 9dan sonra çıkamıyosan sebebi vardır ısrar etmeye trip atmaya hiç gerek yok. Onun yaptığı da yanlış bence. Ne güzel buluşuyosunuz saatin ne önemi varmış.

yaaa ben izin aldım birkaç kez aksam 8 de gelsiğinde de görüştük.

SÖylediği gün 10 gibi gidilecekti. O bana geç oluyor . Bir de araba olmadığından minibüsle dön falan saat cok geç olur diye .
bir de eve söylememiştim. Önceden söylese bir şekilde ayarlardım . Velhasıl adama saldırdım adamda bana böyle şut ve gol yaptı.

çok üzüldüm yaa çünkü gerçekten bir şeyler hissediyorum.
ilişki başlamamıştı henüz . Zaten baslasak bir şekilde ayarlardık. Ama onun sürekli bana bu konuda tavır almasından sıkılmıştım. Yine de sakin olabilirdim tabi ki.
neyse özür diledim lafımı yedim şuan dertliyimmm

bu arada yorumlarınızı hep görürüm ve hoşuma gider. Çok teşekkürler fikrinizi belirttiğiniz için

Ben biraz farklı düşündüm. 9dan sonra çıkamıyosan sebebi vardır ısrar etmeye trip atmaya hiç gerek yok. Onun yaptığı da yanlış bence. Ne güzel buluşuyosunuz saatin ne önemi varmış.
heh iste bende buna kızıyorum. Ben gelmişim sabahın 11 'de akşam 7 'ye kadar senin yanında kalmışım. Öğlen yemeğimizi yemişiz . Çayımızı kahvemizi içmişiz . E artık evime dönüyorum mutluyuz. Sen niye bozuyosun . Buna çok sinirlendim. Yani hiç görüşmesek anlarım . Tüm gün yanındaydım. Ertesi günde gelicem dedim. Salı günü izin kullanıyor . O günde tam gün izin almıştım.
akşam görüşemiyoruz ama fırsat yaratıyordum. İlla tuturdu akşamda akşam ne varsa akşamlarda.

işte yazdım . Ama bana defol git der gibi davrandı

yoksa çok istiyorum bir şeyler olsun.
ufak bir ışık olsa devam ettirirdim. Kestirip attı. Yazamam artık

Ailesiyle yaşayan birinin 11'de çıkması neden anormal? Bir durumu güzelleyelim derken, diğer durumu yermenin hiç manası yok. Beklentiler birbirine uymamış ve ilişki bitirilmiş. Yok "zor kadın, yok gece 11'den sonra dışarda olmak anormal." gibi cümleler gereksiz. Gece 12'de dışarda olan kadın kolay diye bir şey yok.

Kendin soyluyorsun zaten, sana deger vermemis demekki. Boyle bir insan icin dusunmeye bile gerek yok. Cok kolay vazgecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…