1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Ay ne hançeri allasen
Çok arabesk oldu bu
Geçmiş üstünden 1 ay
Çokta umrunda olsa duramazdın o kadar
Demek ki sende çok da şey yapmıyordun ama şimdi adam soğuk yaptı ya kıymetlendi mi ne
Geçer
ay evet şuan göklerde :)

arabesk takıldım aynen . Tüm gün böyleydim . İçimde patladı yaa resmen :)

ben zaten öyle bir şey demedim. Diğer mesajlarda da söyledim.
Ben karşı değilim çıkmakta istiyıorum ama ailem istemiyor anlatamıyorum onlara.

yoksa yapmak isteyene saat yer farketmez. Saçma da geliyor bana ama gelde bunu bizimkilere anlat

he iyi :) bu kuaför erkekler hep böyle neden bilmiyorum bi cool takılmalar,kendilerini ağırdan satmamalr, yazmadıkça mesaj atamamalar olmaması bizim hayrımıza canım aynı şeyi bende yaşadım...

değil. Siz kimden şüphelendiniz. yani böyle bir tanıdıgınız mı var
böyle derken sadece erkek bir bayan kuaförü diye anlatmışsın konuda
Hoş ben kuaförde konuşmam pek başka bişeyini söylesen de bilmiyorum yani
E işe başlayınca Acaba buradaki çocuk mu diye şeyettim de :)

Benim babam da beni cok arar sorar, bu yüzden kendi arkadaslarımla bile gece cıkmamayı tercih ederim.Değişmiyor cünkü endişeli bir adam. Bıraktım tabi bende =) Ama arkadasınız sizi bu şekilde sıkıstırmamalıydı Die düşünüyorum. Aranızdaki iletişim ve begeninin dozu yüksek olsa idi bu konuya cok takılacagını sanmıyorum. Öyle cevap vermiş olması da bunu düşündürdü bana. Siz de takılmamaya calısın, anlayıssız biri demek ki diyerek.

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Boşver artık yeteri kadar sevseydi çok takılmazdı bu konuya. Ya da uygun değilsiniz öyle düşün. Sen bi adım atmış oldun en azından içinde kalmaz. Kendini suçlamaya gerek yok ayrıca sen de haklısın çünkü.

he iyi :) bu kuaför erkekler hep böyle neden bilmiyorum bi cool takılmalar,kendilerini ağırdan satmamalr, yazmadıkça mesaj atamamalar olmaması bizim hayrımıza canım aynı şeyi bende yaşadım...
Aslinda boyle değildi . Yani ben basta hic hoşlanmadım bundan. İstemedim israrci oldu. Ne bileyim zoraki gorustum basta. Sonradan hoslandim.
Yani madem boyle yapacakti. Keske hic hayatıma girmeseydi.

Yani normalde oyle egosu tavan degil. Ama ben yazinca tavan yaptı:)

Bende kendime gore hakliydim.

Kırdığımi dusundum yazdim. Nezaketen o da sende kusura bakma falan diyebilirdi ama demedi. Kafasinda bitirmis zor cevap verdi yani o derece.

En azindan artik bir umudum yok

Kesinlikle umursamadi. Belki de ben yazdim diye havaya girdi. Resmen ufff ne var modundaydi yani.

Bende aptal gibi uzun uzun yazdim . Sorun yok dedi sadece . Kendisi bir aciklama bile yapmadi .
Yani basindan savmak istersin ya . Salladi beni
Hergun birsuru kadin gidiyor belki de baska birinden hoslandi.

Demekki bir ayda toz bulut olmusum. Demekki hic bisi hissetmemis bana.

Yok yok ertan degil :) olsaydi bizi baristirirdin yaaaa :)))

Bazı insanlar böyledir ne yazık ki,, canınızı sıkmayın lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…