Sen yapacağını yapmışsın o zamna yoluna bakişte yazdım . Ama bana defol git der gibi davrandı
yoksa çok istiyorum bir şeyler olsun.
ufak bir ışık olsa devam ettirirdim. Kestirip attı. Yazamam artık
ay evet şuan göklerde :)Ay ne hançeri allasen
Çok arabesk oldu bu
Geçmiş üstünden 1 ay
Çokta umrunda olsa duramazdın o kadar
Demek ki sende çok da şey yapmıyordun ama şimdi adam soğuk yaptı ya kıymetlendi mi ne
Geçer
yok hayır E ile başlıyor. Enemmm heyecanlandım bir anzamansiz_ bu çocuuğn baş harfi s ylemi başlıyor ???? inanılmaz tanıdık geldi...
ben zaten öyle bir şey demedim. Diğer mesajlarda da söyledim.Ailesiyle yaşayan birinin 11'de çıkması neden anormal? Bir durumu güzelleyelim derken, diğer durumu yermenin hiç manası yok. Beklentiler birbirine uymamış ve ilişki bitirilmiş. Yok "zor kadın, yok gece 11'den sonra dışarda olmak anormal." gibi cümleler gereksiz. Gece 12'de dışarda olan kadın kolay diye bir şey yok.
Ertan mıyok hayır E ile başlıyor. Enemmm heyecanlandım bir an
evet yaa unutmuş yoluna bakmış . Hatta hatırlamadı sanki. Hangi konu dediKendin soyluyorsun zaten, sana deger vermemis demekki. Boyle bir insan icin dusunmeye bile gerek yok. Cok kolay vazgecmis
değil. Siz kimden şüphelendiniz. yani böyle bir tanıdıgınız mı varErtan mı
böyle derken sadece erkek bir bayan kuaförü diye anlatmışsın konudadeğil. Siz kimden şüphelendiniz. yani böyle bir tanıdıgınız mı var
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Boşver artık yeteri kadar sevseydi çok takılmazdı bu konuya. Ya da uygun değilsiniz öyle düşün. Sen bi adım atmış oldun en azından içinde kalmaz. Kendini suçlamaya gerek yok ayrıca sen de haklısın çünkü.heh iste bende buna kızıyorum. Ben gelmişim sabahın 11 'de akşam 7 'ye kadar senin yanında kalmışım. Öğlen yemeğimizi yemişiz . Çayımızı kahvemizi içmişiz . E artık evime dönüyorum mutluyuz. Sen niye bozuyosun . Buna çok sinirlendim. Yani hiç görüşmesek anlarım . Tüm gün yanındaydım. Ertesi günde gelicem dedim. Salı günü izin kullanıyor . O günde tam gün izin almıştım.
akşam görüşemiyoruz ama fırsat yaratıyordum. İlla tuturdu akşamda akşam ne varsa akşamlarda.
Aslinda boyle değildi . Yani ben basta hic hoşlanmadım bundan. İstemedim israrci oldu. Ne bileyim zoraki gorustum basta. Sonradan hoslandim.he iyi :) bu kuaför erkekler hep böyle neden bilmiyorum bi cool takılmalar,kendilerini ağırdan satmamalr, yazmadıkça mesaj atamamalar olmaması bizim hayrımıza canım aynı şeyi bende yaşadım...
Bende kendime gore hakliydim.Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Boşver artık yeteri kadar sevseydi çok takılmazdı bu konuya. Ya da uygun değilsiniz öyle düşün. Sen bi adım atmış oldun en azından içinde kalmaz. Kendini suçlamaya gerek yok ayrıca sen de haklısın çünkü.
Benim babam da beni cok arar sorar, bu yüzden kendi arkadaslarımla bile gece cıkmamayı tercih ederim.Değişmiyor cünkü endişeli bir adam. Bıraktım tabi bende =) Ama arkadasınız sizi bu şekilde sıkıstırmamalıydı Die düşünüyorum. Aranızdaki iletişim ve begeninin dozu yüksek olsa idi bu konuya cok takılacagını sanmıyorum. Öyle cevap vermiş olması da bunu düşündürdü bana. Siz de takılmamaya calısın, anlayıssız biri demek ki diyerek.
Yok yok ertan degil :) olsaydi bizi baristirirdin yaaaa :)))böyle derken sadece erkek bir bayan kuaförü diye anlatmışsın konuda
Hoş ben kuaförde konuşmam pek başka bişeyini söylesen de bilmiyorum yani
E işe başlayınca Acaba buradaki çocuk mu diye şeyettim de :)
Bazı insanlar böyledir ne yazık ki,, canınızı sıkmayın lütfen ...Kesinlikle umursamadi. Belki de ben yazdim diye havaya girdi. Resmen ufff ne var modundaydi yani.
Bende aptal gibi uzun uzun yazdim . Sorun yok dedi sadece . Kendisi bir aciklama bile yapmadi .
Yani basindan savmak istersin ya . Salladi beni
Hergun birsuru kadin gidiyor belki de baska birinden hoslandi.
Demekki bir ayda toz bulut olmusum. Demekki hic bisi hissetmemis bana.
Pek degil hic takmadi yani . Uf ne soyleyeceksen soyle der gibydi.Msj iyi olmamis oda pek takmamıs seni .
Uff olan oldu . Pismanliklar bende kaldi. Cok teşekkür ederim desteginiz icin:)Bazı insanlar böyledir ne yazık ki,, canınızı sıkmayın lütfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?