1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Allah korusun da keşke atmasaymışsın ben de seni örnek alayım da yazmayayım madem

Keskede hiç msj atmasaydın zaten 1 ayda msj atsa atardı boşverr dahada yazma sakn karşına cikar daha iyisii

Siz sinirlenip veda ettiğinizde size ok diye yazan biri size hiç değer vermemiştir. Bir daha mesaj atsa da cevap vermeyin. Belli ki gerçekten de birbirinize göre değilsiniz...

Niye pişman oluyorsunuz ben onu cok anlamadım aslında. Bazen insanları anlamak için gerekir böyle seyler, en azından zaman kaybı olmamıs sizin acınızdan.
Hani boyle cok soguk olunca cevap . Keske hic yazmasamiydim oluyor. Gerçi o zamanda hep bekleyecektim

Siz sinirlenip veda ettiğinizde size ok diye yazan biri size hiç değer vermemiştir. Bir daha mesaj atsa da cevap vermeyin. Belli ki gerçekten de birbirinize göre değilsiniz...
Gerçi o da dogru. Hic uzerine dusmedi. Bende fazla tepki mi verdim acaac kırdım mi dedim. Belki o da bunu bekliyordu. Haklisiniz . Birdaha yazmam zaten onunda yazacagini sanmıyorum

Canım ya öyle güzel yazmışsın ki salla boşver barış olsaydı yine aynısı yapardı dimi ✓✓✓

Mesaj atmanız gayet insani bir duygu. İçeriği konusu sıkıntı bence. Yine aynı konuları 1 ay sonraya taşıma işi hoş olmamış.

Ailen izin vermiyor sonuçta salla o işi için gelmiyor da yani ukalalik yapmış kaç yaşındasın hem
Yaaa koca kizim yaa . 28 yasindayim babam 18 sanıyor hala :)

Yani isi bana ters ben hafta sonu evdeyim mesela. Aksam 5 te cikiyorum ona hicbiri uymuyor. Ama hic lafini etmedim. Hatta ben ugrarim dukkana falan diyodum. Gidiyodum da hep ama olmadi. Bugun yazdigimda olumlu dönüş yapar diye dusundum ona da buz gibi cevap verdi. İçim buruk biraz ne yalan soyleyeyim

Bence iyi olmuş,kesinleştirmiş oldunuz,eşim hep "umut kalacağına emek kalsın"der.
Aa cok guzel bir sozmus.

Valla her dakika aklimdaydi. Şöyle yapsam böyle olur mu. Yazsam mi yazmasam mi . Kafamda hep bunlar vardi. Kiz arkadaslarima hic soylemedim hep vazgeçiriyorlardi. Dusunmeden yazdim gonderdim.
İyi halt yedim o ayri:)
Adam bana füze atti

Boşver yaşınız büyük bundan sonraki kişi ile umarım evlilige gider :)

Bende 19 filan şandim hem biraz medeni olsaydı ilerde aileler tanışirdi dışarı izin alabilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…