Niye pişman oluyorsunuz ben onu cok anlamadım aslında. Bazen insanları anlamak için gerekir böyle seyler, en azından zaman kaybı olmamıs sizin acınızdan.Uff olan oldu . Pismanliklar bende kaldi. Cok teşekkür ederim desteginiz icin:)
Allah korusun da keşke atmasaymışsın ben de seni örnek alayım da yazmayayım mademevet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.
Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.
O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
O da bana diyor ki hemen bana yol vereceğin kadar kötü bişi demedim falan .
ben freni boşalmış kamyon gibi devam ediyorum
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazladedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.
o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum
hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.
sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Yaklaşık 1 saat önce mesaj attım
konuşma aynen şöyle geçti.
Ben : selam X , biraz konuşabilir miyiz ?
O: selam, hangi konuda ?
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
O: sorun yok.
yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
Keskede hiç msj atmasaydın zaten 1 ayda msj atsa atardı boşverr dahada yazma sakn karşına cikar daha iyisiievet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.
Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.
O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazladedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.
o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum
hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.
sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
Hani boyle cok soguk olunca cevap . Keske hic yazmasamiydim oluyor. Gerçi o zamanda hep bekleyecektimNiye pişman oluyorsunuz ben onu cok anlamadım aslında. Bazen insanları anlamak için gerekir böyle seyler, en azından zaman kaybı olmamıs sizin acınızdan.
Gerçi o da dogru. Hic uzerine dusmedi. Bende fazla tepki mi verdim acaac kırdım mi dedim. Belki o da bunu bekliyordu. Haklisiniz . Birdaha yazmam zaten onunda yazacagini sanmıyorumSiz sinirlenip veda ettiğinizde size ok diye yazan biri size hiç değer vermemiştir. Bir daha mesaj atsa da cevap vermeyin. Belli ki gerçekten de birbirinize göre değilsiniz...
Ay sakin sakin yazma valla. Ben yazdim cevabı aldim oturdum . Cokta zoruma gitti .Allah korusun da keşke atmasaymışsın ben de seni örnek alayım da yazmayayım madem
Cok kirdim diye dusundum saf duygularla:) adam megerse kirilmamis . Zaten sevmemis :)Keskede hiç msj atmasaydın zaten 1 ayda msj atsa atardı boşverr dahada yazma sakn karşına cikar daha iyisii
Canım ya öyle güzel yazmışsın ki salla boşver barış olsaydı yine aynısı yapardı dimi ✓✓✓evet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
Ailen izin vermiyor sonuçta salla o işi için gelmiyor da yani ukalalik yapmış kaç yaşındasın hemCok kirdim diye dusundum saf duygularla:) adam megerse kirilmamis . Zaten sevmemis :)
Bence iyi olmuş,kesinleştirmiş oldunuz,eşim hep "umut kalacağına emek kalsın"der.Hani boyle cok soguk olunca cevap . Keske hic yazmasamiydim oluyor. Gerçi o zamanda hep bekleyecektim
Hediye almamak için ayrılan liseliler gibi olmuşdoğum günü öncesi.
Güzel sozmusBence iyi olmuş,kesinleştirmiş oldunuz,eşim hep "umut kalacağına emek kalsın"der.
Yaaa koca kizim yaa . 28 yasindayimAilen izin vermiyor sonuçta salla o işi için gelmiyor da yani ukalalik yapmış kaç yaşındasın hem
Aa cok guzel bir sozmus.Bence iyi olmuş,kesinleştirmiş oldunuz,eşim hep "umut kalacağına emek kalsın"der.
Boşver yaşınız büyük bundan sonraki kişi ile umarım evlilige gider :)Yaaa koca kizim yaa . 28 yasindayimbabam 18 sanıyor hala :)
Yani isi bana ters ben hafta sonu evdeyim mesela. Aksam 5 te cikiyorum ona hicbiri uymuyor. Ama hic lafini etmedim. Hatta ben ugrarim dukkana falan diyodum. Gidiyodum da hep ama olmadi. Bugun yazdigimda olumlu dönüş yapar diye dusundum ona da buz gibi cevap verdi. İçim buruk biraz ne yalan soyleyeyim
Bende 19 filan şandim hem biraz medeni olsaydı ilerde aileler tanışirdi dışarı izin alabilirdinizYaaa koca kizim yaa . 28 yasindayimbabam 18 sanıyor hala :)
Yani isi bana ters ben hafta sonu evdeyim mesela. Aksam 5 te cikiyorum ona hicbiri uymuyor. Ama hic lafini etmedim. Hatta ben ugrarim dukkana falan diyodum. Gidiyodum da hep ama olmadi. Bugun yazdigimda olumlu dönüş yapar diye dusundum ona da buz gibi cevap verdi. İçim buruk biraz ne yalan soyleyeyim
Aman canim bosver unutmustur , kendine gulsunşuan ego tavandır . Ay asla tövbe yani bunu bile ondan da bir adım gelir düşüncesiyle yapmıştım. Ama içten içe gülüyodur bana dimi
çok şükür yazasımda yok zaten biz bitireli 4 ay oluyorAy sakin sakin yazma valla. Ben yazdim cevabı aldim oturdum . Cokta zoruma gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?