- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
sana yazarsa ki hayatında şimdi biri vardır da olaki yazdı bizi haberdar et merak ettim yazarsa ne yazar diyeYaaa koca kizim yaa . 28 yasindayimbabam 18 sanıyor hala :)
Yani isi bana ters ben hafta sonu evdeyim mesela. Aksam 5 te cikiyorum ona hicbiri uymuyor. Ama hic lafini etmedim. Hatta ben ugrarim dukkana falan diyodum. Gidiyodum da hep ama olmadi. Bugun yazdigimda olumlu dönüş yapar diye dusundum ona da buz gibi cevap verdi. İçim buruk biraz ne yalan soyleyeyim
Ya oyle zaten hic görüşemiyoruz degildi. Aksm cikiyoduk . 9 a kdr falan . Ben gidiyodum is cikisi. Sali gunu zaten bulusuyoduk . Bir de ortada iliski yok. Olsa tamam desem . Aileme soylerim çocuk degilim.Bende 19 filan şandim hem biraz medeni olsaydı ilerde aileler tanışirdi dışarı izin alabilirdiniz
Bencede biri var. Hani baskasiyla tam konusursun eskisi cikar gelir. Basindan savarsin yeni askinla devam edersin ya. Heh tam o tarzi . Bi git yaa der gibiydi. Of offfsana yazarsa ki hayatında şimdi biri vardır da olaki yazdı bizi haberdar et merak ettim yazarsa ne yazar diye
Bikac gun ego yapar. Bende unuturum insallah . Suan derbederim :))Aman canim bosver unutmustur , kendine gulsun
Abla deyim size :) cidden Bosverin havalandırma yApar belki ama karakteri ortada az çok anladinizYa oyle zaten hic görüşemiyoruz degildi. Aksm cikiyoduk . 9 a kdr falan . Ben gidiyodum is cikisi. Sali gunu zaten bulusuyoduk . Bir de ortada iliski yok. Olsa tamam desem . Aileme soylerim çocuk degilim.
Boyle ortada kalmis bir durumdu.
İyice mesajla batirdim
Ooo baya olmus. Konuyu bilmiyorum tabi. Ama bnce 4 aydan sonra bulasmayin hic . Bnm dustugum duruma dusmeyinçok şükür yazasımda yok zaten biz bitireli 4 ay oluyor
ayrılalı dört ay görüşmeyeli on gün oldu ama artık konuşmayalım dedi tmm dedim tabi bu soğuk kanlı tavırlara gelmem kolay olmadı hiç orası ayrıOoo baya olmus. Konuyu bilmiyorum tabi. Ama bnce 4 aydan sonra bulasmayin hic . Bnm dustugum duruma dusmeyin
Evet bencil davrandi. Ben elli sefer anlattim ama surekli tavir trip. Artik bunalmistim yani. Bnde o gun verdim veristirdim. Sonrada duygularima yenik dustum, sinirim gecti. Kendi kendime cok buyuttun dedim. Yaklasik 10 gundur surekli aramak var aklimda tuttum kendimi. Bu sabah nasil olduysa karga kahvaltisini yapmadan yazdim. Sonuc husran. Hani cvp yazmasa daha iyiydi. Hala sinirli derdim.sen bunu boşver. ailen haklı. modern bir erkek bile inan bana geç saatlerde onla takılan bir kıza iyi gözle bakmaz evlenmek istemez. senden ilerleyen zamanlarda cinsel beklentiler bekler. erkeği kadını yok bunun geçç saatler tehlike içerir. ayrıca evli olmadığınız erkeklere geç saatler için güvenmeyin.
şahsı engellemeden her yerden çıkart. telden de sil. görüşmemeye bak. bir gün gelir sen haklıydın derse ozaman düşünürsün. sen haklısın seni buyüzden sıkıştıramaz trip atamaz. sıkıştırıp trip attığına göre bencil sadece kendini düşünüyor sana bundan hayır gelmez. ayrıca nolmuş sana böyle cvp verdiyse niye gol yemiş gibi üzülüyorsun. takma bu kdr kapat konuyu hayatına devam et.
en iyisi bayada zaman gecmis. Benmki 1 ayda baksana baska boyuta gecmis. 4 ayda evlenirdi heralde:)ayrılalı dört ay görüşmeyeli on gün oldu ama artık konuşmayalım dedi tmm dedim tabi bu soğuk kanlı tavırlara gelmem kolay olmadı hiç orası ayrı
Suan goklerde kartal gibidirAbla deyim size :) cidden Bosverin havalandırma yApar belki ama karakteri ortada az çok anladiniz
Füzeyi önceden atmış,şimdi hssettiniz sadece:)Aa cok guzel bir sozmus.
Valla her dakika aklimdaydi. Şöyle yapsam böyle olur mu. Yazsam mi yazmasam mi . Kafamda hep bunlar vardi. Kiz arkadaslarima hic soylemedim hep vazgeçiriyorlardi. Dusunmeden yazdim gonderdim.
İyi halt yedim o ayri:)
Adam bana füze atti
kuaförde çalışan erkeklere güvenmiyorum pek geneli hep dibime düşüp asılıyor yaşı kaç olursa olsunEvet bencil davrandi. Ben elli sefer anlattim ama surekli tavir trip. Artik bunalmistim yani. Bnde o gun verdim veristirdim. Sonrada duygularima yenik dustum, sinirim gecti. Kendi kendime cok buyuttun dedim. Yaklasik 10 gundur surekli aramak var aklimda tuttum kendimi. Bu sabah nasil olduysa karga kahvaltisini yapmadan yazdim. Sonuc husran. Hani cvp yazmasa daha iyiydi. Hala sinirli derdim.
Ama tinlamadi beni zoruma gitti tabi.
Ama en azindan kafam rahat artik. Zaten sosyal medyadan falan sildim 15 gun oluyor. Numarasını falanda silmistim
Allahtan karsilasacagimiz bir ortam yok. Farkli ilcelerde oturuyoruz. Fuzeyi oyle bi atti ki . Sacimi kime boyatcam yaa dibim gelmistiFüzeyi önceden atmış,şimdi hssettiniz sadece:)
Yasını tutun biraz,yoksa atlatamazsınız:), sonra yürüyüp gidin,karşılaşırsanız da sıkılmayın,şöylebakar geçersiniz
Dukkan acti yeni 30 yasinda adam. Tek derdim isim bilmem ne falan kandirdi beni insafsiz:)kuaförde çalışan erkeklere güvenmiyorum pek geneli hep dibime düşüp asılıyor yaşı kaç olursa olsun
seninkisinden bir cacık olmaz sana iyi ki sana böyle cvp vermişte kurtulmuşsun.
Boşver hafiften kuafrdekiler çoğu yalancı gibiDukkan acti yeni 30 yasinda adam. Tek derdim isim bilmem ne falan kandirdi beni insafsiz:)
İyi bir insandi taaaa ki bugun beni bicaklayana kadar :)
yaaaa sadece sorun yok dedi.
Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
Boyle olmedim yaaaaacok hossun
Kendini.oldurme de ama sey yani nasil desem;
Seni silmis defterden
Sorun yok yani
(Kizmadin de mi?)
Yok kız barıştırmazdımYok yok ertan degil :) olsaydi bizi baristirirdin yaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?