- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Diyorum bin defa dedim ama yok,bunu nasıl yapar ben saf temiz duygularla onunlaydım. Nasıl vicdani sızlamadıSevmemiş hiç en doğru söz sizde sürekli tekrarlayın kendinizi teselli etmek için bu gerçeği yalanlamayın bu kabul gösterin kalbinize ve göreceksiniz acınız ve ağlama nöbetleriniz son bulacak
Onun umrunda bile değilim ki,zaten heryerden silmişti ayrılığın ertesi günü yani adam dünden razıydı,yapamıyorum yataktan kalkmak ağlamamak çok zor geliyortipik turk erkekği karekteri bozuk sütüne şerefsizlik katılmış erkek bozuntusu,
kendini silkele kendine gel bir duş al kuaföre git giyin kuşan ve onu totona bile sallamadıgını göster ,
eve geldiğinde ağlarsın açılırısn.
Bizim o sebepten ayrılık aşamasına gelmemiz imkansız gibi birşeydi. Yani daha 3 gün öncesinde bana bizim tartışmalarımız çok ufak olur biz herşeyi atlatırız asigiz demişti. O aksam alkol almaya gitti ben gitme dedim hissetmisim demekki o geceden sonra benim sevgilim gitti başkası geldi. Ertesi gün bulusacaktik hic yazmadı tekrar alkol almaya gitti,sonraki günde. Ve bulusmadik mesajlarima cevap dahi vermiyordu o sıralar tanışmış kızla onu anladım su an. Bende salak gibi görüşelim ufacik mesele seni seviyorum deyip duruyordum allahim ne kadar aptalımAlkol aldıgı için ayrıldık diyosun. Tekme yememişiniz. Kendinizi niye böyle sınıflandırıyosunuzki.
Öncelikle kendinize değer verin.
Eski sevgilinize gelicek olursa. Kurtulmuş olmanız gerekmiyormu?
Peşinizde sülük gibi. zırlayan bi erkek yok ne güzel işte
Ha peşinizde sülük gibi olup 1ay sonra nişanlanada bilirdi.
Erkek ayrılınca cok çirkinleşiyor malum
Basit düşünüyorum o p...k için değmezmiş diyorum. Ama sanırım atlatamicam basaramicam. Ayrıldıktan sonra üzüntüden migren oldu bende,antidepresan falan da kullanıyorum. Onlar bile etki etmiyorBosversene.Sevmiyormus seni.Belkide Allah kurtardi seni.basit dusunursen daha kolay atlatirsin.o adam icin bu hale dusmeye degermi?? Yazik degil mi sana!
O adam benim için hayırsizdi ben en başından beri biliyordum ama hislerimin peşinden gittim. Çok güvendim sirtimi yasladım,beni hala seviyordur diye bile dusundum o kadar büyük bir güven. Bunları hazmedemiyorum beraberken bir başkasından etkilenmesi beni mahvettiBence senin icin daha hayirlisi olmus
suan acin oldugu icin anlayamiyosun bunu ama emin ol ilerde iyiki boyle olmus diceksin
Alkol aldigi icin küstun ama dusun ki birlestin 3-5ay sonra evlilik kararina vardiniz ama arkadas hala alkol aliyo yada alacak
okadar ilerledigin icin daha cok yara alacaksin
kendini teselli etmek icin soyle dusun (ben boyle dusunuyorum)
ya hayirlisi olsaydi oyle yada boyle olurdu o beni terk etmis ben etmisim aslinda bi onemi yok
Allahin sevgili kuluyumki bana hayirli olmayan insani bize sacma gelen sebeplerden dolayi ayirdi
Çok yakışmışlar çok güzeller çokta aşık,dayanamıyorumkür müs zaten bitmiş. gitmiş nişanlanmış. sen kurtulduguna dua et.
Evet ve ben hic görmemiş görememişim kör olmuşumBildiğin katıksız saf ş....zmiş.
Bizim o sebepten ayrılık aşamasına gelmemiz imkansız gibi birşeydi. Yani daha 3 gün öncesinde bana bizim tartışmalarımız çok ufak olur biz herşeyi atlatırız asigiz demişti. O aksam alkol almaya gitti ben gitme dedim hissetmisim demekki o geceden sonra benim sevgilim gitti başkası geldi. Ertesi gün bulusacaktik hic yazmadı tekrar alkol almaya gitti,sonraki günde. Ve bulusmadik mesajlarima cevap dahi vermiyordu o sıralar tanışmış kızla onu anladım su an. Bende salak gibi görüşelim ufacik mesele seni seviyorum deyip duruyordum allahim ne kadar aptalım
Basit düşünüyorum o p...k için değmezmiş diyorum. Ama sanırım atlatamicam basaramicam. Ayrıldıktan sonra üzüntüden migren oldu bende,antidepresan falan da kullanıyorum. Onlar bile etki etmiyor
O adam benim için hayırsizdi ben en başından beri biliyordum ama hislerimin peşinden gittim. Çok güvendim sirtimi yasladım,beni hala seviyordur diye bile dusundum o kadar büyük bir güven. Bunları hazmedemiyorum beraberken bir başkasından etkilenmesi beni mahvetti
Alkol almaya gittiği yerde aşık olan adamdan hayır gelmez. Böyleleriyle güzelce eğlenirsin ama koca olmaz. Evlilikte iyi ve kötü alışkanlıklar çok önemli.Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
Su an 2 yıl sonrasına ışıklanmak istiyorum çok acı cekiyorumbosver canim uzulme seni kaybettigine uzulsun
sen sen ol kimseye cok guvenme
senin icin kotu bi tecrube oldu ama emin ol bu kotu tecrube sana ileride iyi bi tecrube olarak donucek
buradan cikardigin ders senin icin bi tecrube :)
Sonuç olarak onlar mutlu ben yorgan altı,kesin alkolü de bıraktırır kız ona benim esekligim benim şansım bu kadar işteAlkol almaya gittiği yerde aşık olan adamdan hayır gelmez. Böyleleriyle güzelce eğlenirsin ama koca olmaz. Evlilikte iyi ve kötü alışkanlıklar çok önemli.
yahu su dk'dan sonra sana ne. ister yakışırlar ister yakışmazlar. kendine acı hissetirmek için ugraşıyorsun resmen...Çok yakışmışlar çok güzeller çokta aşık,dayanamıyorum
Evet ve ben hic görmemiş görememişim kör olmuşum
Hepsini açıklayayım uzun olmasın diye yazmadım.Kıza o akşam aşık olduğunu nereden biliyorsunuz, kızla orada tanıştığını nereden biliyorsunuz ne alaka anlamadım ayrıca adınızı değiştirdiğini nerden biliyorsun engellediğini. Bunları siz ayrılmadan önce yaptıysa nasıl görüşüyordunuz telefondan engelleyince. Ya da adını telde değiştirdi diye değil de alkol aldı diye kavga etmişsiniz niye o zaman bunu sorun etmediniz asıl kavga nedeni bu olmalıydı o zaman sormadınız mı niye adımı değiştirdin diye. Ayrılmışsınız bitmiş ister nişanlanır ister evlenir yani..
Bu kadar sert konuşup acıma aci ekleyince mutluluk mu duyuyorsunuz? Onunda bana net çizgileri oldu ama ben onunlayken gidip bir başkasına ilgi duymadım. Plan değildi ben ona alkol alma kola iç diyordum. Alkolün zararlarını da görmüş oldum neysekiyahu su dk'dan sonra sana ne. ister yakışırlar ister yakışmazlar. kendine acı hissetirmek için ugraşıyorsun resmen...
birbirinize cok uygun olsaydınız ilikiniz devam ederdi.
bence sen kendince " sacma kız kaprisi yapayım sonra yanıma gelip oyy kıyamam ben seni cok seviyorum sen ne dersen yaparım" demesini bekledin. planın tutmadı adam gitti. hayalin gercekleşmedigi içinde kendini yiyp bitiriyorsun.
bir risk aldın ve sonuclarına katlanacaksın. katlanamayacagın bir riskin altına da girmeyeceksin.
Çok şükür sağlıklıyım 3 gündür tutan migrenim dışındaonda bıraz ayrangonulluk var bence o kızdan da sogur yakında.Ama suna emınım senı gerçekten sevmemiş.Elbet unutacaksın.Ama en onemlısı sağlık suan çayını kahvenı sağlıkla ıcebılıyor musun ? annen baban sağ mı bunlar onemlı.Bak ben bı rahatsızladım anladımm boule seylerin n e kadaer degersız oldugunu.Salak cahilin tekıymıiş işte.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için,ne düşünüp ne düşünmeyeceğim hiç bir fikrim yok,zamanla hazmederim inşallah,aglamalarim da azalir belkiçok üzüldüm inan ki ve acını yüreğimde hissettim. o çok adi ve karaktersiz bir mahlukmuş. bir insanın duyguları bitebilir, tamam bunu engelleyemeyiz, ama sen karşındaki kadını acı içinde bırakıp hiçbir açıklama yapmadan onu tepetaklak bırakıyorsun. erkekliğe sığar mı bu! bak sen emin ol ki o kızla mutlu olamaz. çünkü bu adam korkak ve yüreksiz biri. bir kadını gerçekten sevme yetisinden yoksun. şimdiki mutluluk pozlarına aldanma. kimse mutsuzluğun üzerine uzun süreli mutluluk koyamaz. acı içindesin seni anlıyorum. ama bir süre sonra bu acı gececek. kalbin yeniden başka bir insan için atacak. inan buna.
Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
ne biliyosun mutlu olduklariniSu an 2 yıl sonrasına ışıklanmak istiyorum çok acı cekiyorum
Sonuç olarak onlar mutlu ben yorgan altı,kesin alkolü de bıraktırır kız ona benim esekligim benim şansım bu kadar işte
Dediklerinizi yapıyorum,hayirsizdi bi kaç ay sonra uzak mesafe iliskisine baslama ihtimalimiz vardı o zaman yapardı iyi oldu kurtuldun diye kendimi deli divane telkin ediyorum. Birşey var anlamlandiramadigim, Yani ciğerim sökülüyor gibi böğrüme tas oturmuş canımı yakıyor sanki sadece ağlayabiliyorum ha bide istifra ediyorum sinir stres yuzunden
Bu kadar şeyden sonra senin daha yapabilicek bir şeyin yok , sen değil o üzülsün. Kendini şansli hissetmelisin ya evlendikten sonra yapsaydi ? O zaman daha çok üzülmezmiydin ?. Görmüşsün karakterini üzülme bence bardağa boş tarafindan değil dolu tarafindan bakmalisin, Hayat devam ediyor sonuçta karşina belki daha iyileri çikar. Kendini bu şekilde mutlu etmeye çaliş. Sana laik birisi değilmiş demekki
Beni kandirmadiysa iliskimiz süresince çok iyi ideal bir adamdı mutlu eder eşini her şekilde,22 oldum. Umarım yoksa kafayi yiyeceğim 2 yılı göremedenne biliyosun mutlu olduklarini
alkolu biraktirirsa baska kotu huylari cikacak belki
evlilik bu sevgililikte oldgu gibi olmuyo
kendini suclama
2 yil degil surdan 3-5aya kafan daha rahat olacak
yasin kac bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?