1 ay sonra nişanlanmış :(

Sevmemiş hiç en doğru söz sizde sürekli tekrarlayın kendinizi teselli etmek için bu gerçeği yalanlamayın bu kabul gösterin kalbinize ve göreceksiniz acınız ve ağlama nöbetleriniz son bulacak
Diyorum bin defa dedim ama yok,bunu nasıl yapar ben saf temiz duygularla onunlaydım. Nasıl vicdani sızlamadı
Onun umrunda bile değilim ki,zaten heryerden silmişti ayrılığın ertesi günü yani adam dünden razıydı,yapamıyorum yataktan kalkmak ağlamamak çok zor geliyor

Bizim o sebepten ayrılık aşamasına gelmemiz imkansız gibi birşeydi. Yani daha 3 gün öncesinde bana bizim tartışmalarımız çok ufak olur biz herşeyi atlatırız asigiz demişti. O aksam alkol almaya gitti ben gitme dedim hissetmisim demekki o geceden sonra benim sevgilim gitti başkası geldi. Ertesi gün bulusacaktik hic yazmadı tekrar alkol almaya gitti,sonraki günde. Ve bulusmadik mesajlarima cevap dahi vermiyordu o sıralar tanışmış kızla onu anladım su an. Bende salak gibi görüşelim ufacik mesele seni seviyorum deyip duruyordum allahim ne kadar aptalım
Bosversene.Sevmiyormus seni.Belkide Allah kurtardi seni.basit dusunursen daha kolay atlatirsin.o adam icin bu hale dusmeye degermi?? Yazik degil mi sana!
Basit düşünüyorum o p...k için değmezmiş diyorum. Ama sanırım atlatamicam basaramicam. Ayrıldıktan sonra üzüntüden migren oldu bende,antidepresan falan da kullanıyorum. Onlar bile etki etmiyor
O adam benim için hayırsizdi ben en başından beri biliyordum ama hislerimin peşinden gittim. Çok güvendim sirtimi yasladım,beni hala seviyordur diye bile dusundum o kadar büyük bir güven. Bunları hazmedemiyorum beraberken bir başkasından etkilenmesi beni mahvetti

bosver canim uzulme seni kaybettigine uzulsun
sen sen ol kimseye cok guvenme
senin icin kotu bi tecrube oldu ama emin ol bu kotu tecrube sana ileride iyi bi tecrube olarak donucek
buradan cikardigin ders senin icin bi tecrube :)

Alkol almaya gittiği yerde aşık olan adamdan hayır gelmez. Böyleleriyle güzelce eğlenirsin ama koca olmaz. Evlilikte iyi ve kötü alışkanlıklar çok önemli.

Kıza o akşam aşık olduğunu nereden biliyorsunuz, kızla orada tanıştığını nereden biliyorsunuz ne alaka anlamadım ayrıca adınızı değiştirdiğini nerden biliyorsun engellediğini. Bunları siz ayrılmadan önce yaptıysa nasıl görüşüyordunuz telefondan engelleyince. Ya da adını telde değiştirdi diye değil de alkol aldı diye kavga etmişsiniz niye o zaman bunu sorun etmediniz asıl kavga nedeni bu olmalıydı o zaman sormadınız mı niye adımı değiştirdin diye. Ayrılmışsınız bitmiş ister nişanlanır ister evlenir yani..

bosver canim uzulme seni kaybettigine uzulsun
sen sen ol kimseye cok guvenme
senin icin kotu bi tecrube oldu ama emin ol bu kotu tecrube sana ileride iyi bi tecrube olarak donucek
buradan cikardigin ders senin icin bi tecrube :)
Su an 2 yıl sonrasına ışıklanmak istiyorum çok acı cekiyorum
Alkol almaya gittiği yerde aşık olan adamdan hayır gelmez. Böyleleriyle güzelce eğlenirsin ama koca olmaz. Evlilikte iyi ve kötü alışkanlıklar çok önemli.
Sonuç olarak onlar mutlu ben yorgan altı,kesin alkolü de bıraktırır kız ona benim esekligim benim şansım bu kadar işte

Çok yakışmışlar çok güzeller çokta aşık,dayanamıyorum

Evet ve ben hic görmemiş görememişim kör olmuşum
yahu su dk'dan sonra sana ne. ister yakışırlar ister yakışmazlar. kendine acı hissetirmek için ugraşıyorsun resmen...
birbirinize cok uygun olsaydınız ilikiniz devam ederdi.
bence sen kendince " sacma kız kaprisi yapayım sonra yanıma gelip oyy kıyamam ben seni cok seviyorum sen ne dersen yaparım" demesini bekledin. planın tutmadı adam gitti. hayalin gercekleşmedigi içinde kendini yiyp bitiriyorsun.
bir risk aldın ve sonuclarına katlanacaksın. katlanamayacagın bir riskin altına da girmeyeceksin.

onda bıraz ayrangonulluk var bence o kızdan da sogur yakında.Ama suna emınım senı gerçekten sevmemiş.Elbet unutacaksın.Ama en onemlısı sağlık suan çayını kahvenı sağlıkla ıcebılıyor musun ? annen baban sağ mı bunlar onemlı.Bak ben bı rahatsızladım anladımm boule seylerin n e kadaer degersız oldugunu.Salak cahilin tekıymıiş işte.

Hepsini açıklayayım uzun olmasın diye yazmadım.
Numarami engellemişti çünkü ne kadar aradiysam o aksam mesgule atıyordu.
Sonraki gün yani alkol meselesinden sonraki 3 gün ben aglayarak whatsapptan yazdım. Mesajlarima cevap dahi vermiyorsun senin amacın beni kullanmak miydi,ben gunu birlik tanistigin bir kiz miydim diye. Bu da sacmalama gelecegimizden supheliyim o kadar dedi,bu şüphe de gittiğin yerde alkol alma kola iç dedim diye olmuş bu arada. Düşünün artık
Simdi goruselim yuz yuze dedim yok isim var dedi,aksam goruselim dedim isim var dedi normalde isini bi tarafa birakin ben yanina geliyorum dedigim an isi arkadaşına devrederdi sırf gorustugumuz için sabahlayip isleri hallederdi yani isinin olması bahane değildi.
Yarın görüşelim dedim tamam dedi,yarın oldu saat 8e kadar kiyafetlerim uzerimde bekledim isim uzadi yarin goruselim dedi gittim gorusmeye gorusebildik.
Adam buz gibi yani gozlerime bakamiyor ben basladim ağlamaya sen bana soguksun baskasi mi var dedim ik mik etti yok falan dedi,bal arısı mi bu kalp dedi.
Telefonu çaldı baktım bizim resim yok resmimizi silmissin dedim,ailem görür diye dedi.
Hemen telimi arayip onu aradım baktım adim hayatim degilde kendi ismim olarak kayıtlı. Neden dedim sadece,o gece çok aradın o yüzden dedi,o gece dediği de alkole gittiği 2.aksam :) ne alaka dedim iste etraftakiler kılıbık zannedermiş bi dünya sacmaladi. O gün o kadar çok ağladım ki direk bana ayrılalım diyemedi,sonraki gün yolda bayıldım baskasi hastaneye goturdu s3n beni hic merak etmiyormusun tüm gün dedim,hadi ya dedi yalnızca,beni sevmiyor musun dedim kafam karışık dedi ve kapatti bir daha da mesajlarima cevap alamadım. Siz olsaydınız ne düşünürdünüz.
Ha bide 2 hafta sonra hastaneye gittim sana bahsettigim rahatsizlik için seninde bu bu kremi kullanman gerekebilir dedim bana tek cevap vermedi,bre s...z beraber yedigimiz bir haltin sonucunu yazdim ona bile cevap vermedi,muhtemelen o zaman sevgiliydiler ve korktu cevap vermeye.

Bu kadar sert konuşup acıma aci ekleyince mutluluk mu duyuyorsunuz? Onunda bana net çizgileri oldu ama ben onunlayken gidip bir başkasına ilgi duymadım. Plan değildi ben ona alkol alma kola iç diyordum. Alkolün zararlarını da görmüş oldum neyseki

Çok şükür sağlıklıyım 3 gündür tutan migrenim dışında hemen geçsin bu acı dayanamıyorum

çok üzüldüm inan ki ve acını yüreğimde hissettim. o çok adi ve karaktersiz bir mahlukmuş. bir insanın duyguları bitebilir, tamam bunu engelleyemeyiz, ama sen karşındaki kadını acı içinde bırakıp hiçbir açıklama yapmadan onu tepetaklak bırakıyorsun. erkekliğe sığar mı bu! bak sen emin ol ki o kızla mutlu olamaz. çünkü bu adam korkak ve yüreksiz biri. bir kadını gerçekten sevme yetisinden yoksun. şimdiki mutluluk pozlarına aldanma. kimse mutsuzluğun üzerine uzun süreli mutluluk koyamaz. acı içindesin seni anlıyorum. ama bir süre sonra bu acı gececek. kalbin yeniden başka bir insan için atacak. inan buna.

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için,ne düşünüp ne düşünmeyeceğim hiç bir fikrim yok,zamanla hazmederim inşallah,aglamalarim da azalir belki

Bu kadar şeyden sonra senin daha yapabilicek bir şeyin yok , sen değil o üzülsün. Kendini şansli hissetmelisin ya evlendikten sonra yapsaydi ? O zaman daha çok üzülmezmiydin ?. Görmüşsün karakterini üzülme bence bardağa boş tarafindan değil dolu tarafindan bakmalisin, Hayat devam ediyor sonuçta karşina belki daha iyileri çikar. Kendini bu şekilde mutlu etmeye çaliş. Sana laik birisi değilmiş demekki

Su an 2 yıl sonrasına ışıklanmak istiyorum çok acı cekiyorum

Sonuç olarak onlar mutlu ben yorgan altı,kesin alkolü de bıraktırır kız ona benim esekligim benim şansım bu kadar işte
ne biliyosun mutlu olduklarini
alkolu biraktirirsa baska kotu huylari cikacak belki
evlilik bu sevgililikte oldgu gibi olmuyo
kendini suclama
2 yil degil surdan 3-5aya kafan daha rahat olacak
yasin kac bu arada

Dediklerinizi yapıyorum,hayirsizdi bi kaç ay sonra uzak mesafe iliskisine baslama ihtimalimiz vardı o zaman yapardı iyi oldu kurtuldun diye kendimi deli divane telkin ediyorum. Birşey var anlamlandiramadigim, Yani ciğerim sökülüyor gibi böğrüme tas oturmuş canımı yakıyor sanki sadece ağlayabiliyorum ha bide istifra ediyorum sinir stres yuzunden

ne biliyosun mutlu olduklarini
alkolu biraktirirsa baska kotu huylari cikacak belki
evlilik bu sevgililikte oldgu gibi olmuyo
kendini suclama
2 yil degil surdan 3-5aya kafan daha rahat olacak
yasin kac bu arada
Beni kandirmadiysa iliskimiz süresince çok iyi ideal bir adamdı mutlu eder eşini her şekilde,22 oldum. Umarım yoksa kafayi yiyeceğim 2 yılı göremeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…