sabah öğle listeye uyuyorum ama akşam yemeğinde önüme bir kase salata alıp oturamıyorum((
hafta sonu akşam yemeklerinde biraz aştım ama genellikle uydum.kilo vermişim gibi gelmiyor ama şişliğim gitti sanki.akşamlarıda şu boğazı tutsam ben de mutlu hberlerle geleceğim.ben de durumlar böyle.
evet veremiyorum,aksine almışım sabah tartıdım 1.2 kg almışım.ama sbahtan akşama kadar nerdeyse hiç bir şey yemiyorum akşam yediğim normal yemek bile kilo yapıyor.offfff...
Kizlar ben bu listeyi 4 gün uyguladim inanin 2 bucuk kilo gitti . Sonrasinda dayanamadim cünkü sporda yapiyordum günlük 1 saat agir geldi bünyem kaldirmadi... Bugün kararim kesin ve kendime güvenerek tekrar baslamaya karar verdim. Hersey benim elimde bunu biliyorum ve daha öncekeride bu konuda basarilarim olmustu artik geri dönüs yok yaza dügünüm olacak insallah hayalimi gerceklesdirecegim ...sizden ricam lütfen biraz girmeye calisin siteye bana bura azim veriyor ve eminim benim gibi düsünen cok kisi vardir ......
mükemmell bende denicem arkadaşım biraz beni zorlar ama olsun hem maksat sana destek olsun bence çok güzel bir gelin olcaksın hele kiloları verince kuğu gibi olacaksın kuğu
Yaaaa diyet istesi guzel ama erken uyanan biri icin ogle yemegi cook az acaba yanina corba ilave edilse olmaz mi
Insan istedikten sonra hersey mümkün canim yaparsin . Listeye bence hemen uyma alistira alistira uy . Yani yavasa . Misal bir gece ben cikolata krizim tutu ve yedim pisman da olmadim recime devam etimkızımdan bir türlü fırsat bulup giremedim günaydın hafta sonu sebebiyle listeye hiç uymadım kendime göre değişikliklerle bugün başladım ama 4 gündür akşam 19 dan sonra bişey yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum diğer öğünlerimde istediğimi yedim ama her sabah kalktığımda 300 gr yakın vermiş oluyorum sadece hızlandırmak için sabah normal herşeyden yicem öğlen ve akşam listeye uyacam insan biran önce kurtulmak istiyor biraz sabır gerekli bunada şükür
bende buna benzer bir diyetle 13 kg verdim.öğlenleri yoğurdun içine salatalık doğruyordum yada çorba içiyordum.ama hergün mutlaka 5 km yürüyordum heryerede yürüyerek gidip geliyorum.ayrıca evim son katta asansör kullanmıyorum.bende tekrar başlayacağım bakalım yazarım verdiğim kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?