1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

canım senin boy kilo kaç kendinden bahsetsene biraz

boyum 1,63 kilom 64 . 53 kiloydum ben 64'e çıktım kan şekeri düşüklüğünden üniversitede düzensiz beslenmekten.. Sizin boyunuz kaç bu diyetle ne kadar kilo verdiniz ne kadar zamanda?

boyum 1,63 kilom 64 . 53 kiloydum ben 64'e çıktım kan şekeri düşüklüğünden üniversitede düzensiz beslenmekten.. Sizin boyunuz kaç bu diyetle ne kadar kilo verdiniz ne kadar zamanda?

canım benim boyumda 1.6266 kiloyum be 2 haftadan az yapmıştım 73 kilodan 68 kiloya düştüm ama çevremdekiler 1 ay uygulayıp çok iyi sonuçlar aldılar

canım benim boyumda 1.6266 kiloyum be 2 haftadan az yapmıştım 73 kilodan 68 kiloya düştüm ama çevremdekiler 1 ay uygulayıp çok iyi sonuçlar aldılar

çok iyi maşallah :) ben de sevdim bu diyeti güzel hem de yaşam tarzına dönüştürülebilir. Bakalım uyguluyorum inşallah iyi sonuçlar olur.

Kahvaltım: 2 domates, biraz yeşillik, 1 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, bir parça peynir

Öğlen: zeytinyağlı bezelye, yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği

Hastayım ben 2 gündür boğazlarım şişti ateşim var devam edemedim .. İnşallah iyileşince devam ederim. Ama şunu söyleyeyim öyle aç kalınan bir diyet değil. Ben aç kalmadım gerçi kısa bir süre yaptım 2 gün kadar ama zorlanmadım yani. Herkesin uygulayabileceği bir diyet bence.

bence çok yanlış bir diyet eminim dr de vermemiştir bunu ..koskoca bir gün aç kalmak sadece...sabah peynir yok zeytin yok öğlen yemek yok olurmu hiç öyle şşey yahuu vallla bence bu tarz diyetler tehlikeli organlarınız iflas edebilir..

Bazen özellikle stresli zamanlarda canım tatlı yemek istiyor ya da abur çubuk çekiyor o zamanlar için bi önerisi olan var mı arkadaşlar ? Bu arada iyi kilo vermişsin harika )

kızlar dediğim gibi düğünüme az süre kaldı isveç diyeti uyguluyorum 70.1 le başladım 3.gün sabah 68.5 çıktım diyet 13 günlük ve 7 ile 20 kilo arası kilo verdiriyormuş ben 7 ye razıyım:)

kızlar merhaba ben hamileliğim sürece kadınlar klubunü takip ettim ama ancak üye olabildim bende sizin gibi kilolarımla sıkıntıdayım evlendiğimde 52 kiloydum evlendikten 1 ay sonra 62 kilo oldum sadece iş güç düzensiz beslenme bana 10 kilo aldırdı 2013 ocak ayında hamile olduğumu öğrendim öğrendiğimde 1 aylık hamileydim hamileleyim boyunca 10 kilo aldım ve 72 kilo oldum doğumdan çıktığımda 68 kiloydum sezeryan ile doğum yaptım i nş kimse sezeryan ile doğum yapmaz eve çıktıkdan sonra 3 dün içinde 64 kiloyu gördüm emzirme vs şimdi 62 kiloyum ben evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum en azından tam olmasada vermek istiyorum şuan bebeğim 6 ayına girecek ve benim toparlamam lazım ama mümkün olmuyor fazla canım sürekli tatlı istiyor hamileyken ağzıma tatlının t süremedi sadece tatlıyı kuru mevye den ve taze meyvelerden karşıladım ama şuan gözümün önünde sürekli tatlı geçiyor bunu nasıl aştınız canınız hiç tatlı çekmedimi bende bu diyete başlamayı düşünüyorum tatlı krizleriniz nasıl aştınız

kızlar dediğim gibi düğünüme az süre kaldı isveç diyeti uyguluyorum 70.1 le başladım 3.gün sabah 68.5 çıktım diyet 13 günlük ve 7 ile 20 kilo arası kilo verdiriyormuş ben 7 ye razıyım:)

Heyy ben bu dıyetı 7 gun yaptım.. 3. Gün bas dönmem oldu.. Bacaklarım tıtredı.. Araba süremedim kaza yaparım diye.. Okadar halaız kalıyorsun.. 6 gunde 4 kılo verdım. Yemin ederım.. 2 gunden sonra 6.7 kılo gerı aldım.. Adet duzenszlgm oldu.. Cok tehlıkelı sakın yapma.. Az yemek ve spor yapmaktan baska kalıcı kılo yöntemi yok

Bu dıyetı 1 hafta sporla yaptım.. 3 kılo verdim.. Sonrakı hafta misafrlerım yuzunden veremedım hiç ama 3 kıloyu korudum.. Gecen haftadan bu yana az yıyerek ve 4.5 ten sonra yemıyerek. 2 kılo daha verdim.. Aksamları kosu bandında yuruyorum. Bende 76 ile basladım.. Suan tam 71,5 um.. İnsallah 68 i görcem ..

kaçak nerelerdesin sen yahu bravo çok iyi düşmüşsün bende istedigimi yiyip 5 ten sonra bir şey yememeye başladım

Selamlar kizlar. Bende bu diyeti yapmaya karar verdim. İnşallah istikrarli sekilde yapip sonuç aliriz. Yarin baslicam sonuclari size yazarim. Kahvaltiya bi tane ceviz. Oglenede bir meyve ekleyerek yapmaya karar verdim. Çünkü omega ve vitamin eksik kalcak olmazsa. Maden suyundan da mineralleri alinca cok saglikli kilo germis olcaz :) 4 ayda en az 10kg diye hedef koyuyorum :)

bu diyete yarin bende basliycammm ama emziriyorummm kziimi etkileyecek sanirimmmmm [/B]

kızlar size diyeceğim o ki eğer diyete uyamıyorsanız yediklerinizi kısmakla başlayın bu işe. ben hiç bi diyete uyamıyorum ne yazıkkı oyüzden kola,abur cubur,tatlı,çikolata,patates vs ne varsa sevdiğim çıkardım hayatımdan. canım cok isterse bi dilim bi parça yiyorum. bu yöntemle 1 haftada 2,5 kilo verdim tabi beyaz ekmek yok

et yok yumurta yok hiç saglıklı degil bi de cok ac bırakır bu diyetle ayda 10kilodan fazla verilir hem de sıfır sporla aclık diyeti gibi bi şey bu bence..sac dökebilir diye uygulamam asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…