1 ayda bıktım

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Kapıları kilitlemese de çıkacak gibi durmuyorsunuz. Kendinizi kandırmayın. Adam tokat atmış, misafir temizlik derdindesiniz. Misafirlere kavga ettik demenize gerek yok. İsterseniz uydurursunuz bir şey. Yumurta dondurma seçeneğini düşünün. Zira bu evliliğin uzun sürmeyeceği aşikar. Yaşınız da küçük, yazık etmeyin kendinize.

Onun o anasini Allaha havale eder esyalarimi toplar merhamet duygusu olmayan anakuzusunu anasiyla birakir ceker giderdim kimsin ki tokat aticaksin sende ana evladisin kendini nasil ezdirirsin? Annesiyle git konus anlat neden gidemedigini anlat yaptiginin dogru olmadigini once b3nimle konusmaliydin demelisin ortada ILETISIMSIZLIK var bunu cozseydiniz bunlar olmazdi.600 km mesafe uzagimdalar once beni ararlar once ben ararim neden fazla sevgidenmi Hayirr! Iletisim kuruyorum.Yasiniz kucuk ezilmeye musait gormusler ama bu sizin elinizde secme ve secilme yasindasiniz...

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
sperm bankasından hamile kalmak bile daha mantıklıdır bence.

Benimkilerde hep aynı şikayeti yapıyo aramıyo sormuyo gelip gitmiyo diye. E bir pazarım var çalışıyorum onların gönlünü yapamam. Benimde altınlarımı aldılar. Koy mesafeni resmi davran zaten anlıyolar.
Aramızdaki tek fark benim kocam benim haklı oldugumu bildiği için benim arkamda. Bana söylemeye fırsat vermeden kendisi cvp veriyo herkese.

Benimkilerde hep aynı şikayeti yapıyo aramıyo sormuyo gelip gitmiyo diye. E bir pazarım var çalışıyorum onların gönlünü yapamam. Benimde altınlarımı aldılar. Koy mesafeni resmi davran zaten anlıyolar.
Aramızdaki tek fark benim kocam benim haklı oldugumu bildiği için benim arkamda. Bana söylemeye fırsat vermeden kendisi cvp veriyo herkese.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Alkışlar senin kocaya

Kayinvaliden altınlarını aldı, daha evleneli 1 ay olmuş seni oğluna şikayet etmiş. Ve eşin sana tokat atti, sende yarın misafir ağırlamayı mi düşünüyorsun? Bu kadar değersiz misin gerçekten?

Bugün bu olanlara göz yumarsan ilerleyen zamanlarda kolun bacağın kırılır.. yapma bunu kendine. Ailen seni eşinden dayak ye diyemi doğurup büyüttü.

Altinlarini mi aldi? Ve senden gelinlik mi bekliyor?
Bir de uzerine tokat mi atildi? O el bir kez kalkarsa bir daha inmez. Bunun sonucu olarak ben hic gitmezdim. Altinlarini da iste.

Kolay valla. Çocuğum da var eşim bana vurduğu an çeker giderim o da bunu çok iyi bilir. Kendine saygısı olan herkese kolay. Buraya yazabildiğinize göre telefon elinizde, arayın polisi gelsin çıkartsın sizi. Derdiniz gitmek olsa bir yolunu bulursunuz kendinize bahane aramayın. Kocanız size vurmaya utanmıyor siz misafirlere gelmeyin demeye mi utanıyorsunuz? Ne olmuş karı koca kavga etmiş gelmeyin dediyse? Asıl mesele burda derdinizin misafir olması.
Gerçek hayat demişsiniz de siz gerçek hayat hakkında ne biliyorsunuz? Daha kendiniz çocuksunuz.
Evlenmiş olmak için evlenmişsiniz gerçekten müstahak size. Çocuğunuza şimdiden acıdım. Daha kendisi büyümemiş kavga dövüş içinde yaşayan anne babaya sahip olacak. Şu kadınların illa anne olmalıyım takıntısını anlamıyorum. Herkes doğurmak zorunda mı? Doğurmasanız eksik birey mi oluyorsunuz?
Hiç kusura bakmayın kendi düşen ağlamaz

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah öyle kaybanaları bildiği gibi yapsın.Ama burada suçlu senin eşin.

Yorum yapan üyelere soruyorum. Tokat attığını yazmamış nereden biliyorsunuz? Merak ettim kk yı çözemedim henüz.

kıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın

Bir fikir istemissiniz bence siz annenize gidip biraz surundurun aynı şeyi bende yaşadım süründü hemde nasıl bir buçuk yıl oldu and içtim birkere hakkın kaldı diye kavga ederiz çeker gider yani yapmayın bunu kendinize

kavga edersiniz tartisirsiniz anlarimda insanlar eşyadan ne ister anlamam eşyalari kirinca orayi burayi yumruklayinca ne oluyor bi turlu cozemedim
adam yesyeni esyalari dagitmakla kalmamis yes yeni eşinide dagitmis tokat atmis ama siz misafir derdindesiniz oda ayri bir mevzu
karsilikli olarak kendinizi duzeltin bencede

ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
koca gitmiyomu yani?
erkek herzaman haklidir mi siz baya destek olmuşsunuz yani şu mesajla

Bu nasıl bi yorum ya
Ayık kafayla yazılan bi yorum olamaz heralde
Rezalet

erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır

Bugün öğrendik ki komşumuz eşini uzun zaman aldatmış. Karısını ve 10 aylık oğlunu evden gönderdi bir hafta önce. Simdi ev sahibine haber vermiş "kız arkadaşım eve taşınıyor" diye. Tabi erkektir hakkıdır, erkekler her zaman haklıdir çünkü.

Back
X