1 ayda bıktım

Tatlım malesef aynı olaylar benim basımdan da geçti, sonic koca dedim adam anasi için kendini ve yuvasını parçaladı. 2 sene oldu evlendiniz bu yıl sonu muhtemelen boşancaz. Boyle insanlar değişmez ilk bastan da bõylelerdir ama biz
Görememisizdir. Malesef insan aynı evi paylaşınca herseyi görüyor. Heleki anasini bırakıp ayri eve taşınırsa.. öylesine bir tekme girsin anasinin koynuna geri

Bir evlilik aldatma, psikolojik ve fiziksel şiddet olmadığı müddetçe kurtarmaya değer. Siz direkt tokat yemişsiniz. 1 aylık evlisiniz, 1 ay! Halbuki hala ayaklarınız yere basmıyor, etekleriniz uçuş uçuş olmalıydı.

Belki yeri değil ama, kullanıcı adını değiştirseniz de eski konularınıza ulaşılıyor, bilginiz olsun.

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
çok toysunuz gençsiniz, küçük sorunları büyütüp bu boyutlara getirmeyin, herkesin her söylediğine kulak asarsanız hayat çekilmez olur, kv nin yaptıklarını söylediklerini çok gündemde tutmayın, kimse mükemmel değil, olgun davranırsanız kazanırsınız. olayları kavgaya dönüştürmeden de çözebilirsiniz.

Ayrılırsın veya ayrılmazsın o senin tercihin, ama şu tokat olayında net tepkini koymazsan bu şiddet büyür gider ki o eli kalkan herifin eli hiç inmiyor. Bunu da dip not olarak düşmüş olayım.

Tecrübeyle sabit, evliliğiniz boşanma ile sonuçlanacak.
Ay yaşadıklarım geliyor aklıma. Eşiniz evliliği götürecek adam kesinlikle değil.
Dikkat edin yarın öbür gün annemle oturalım demesinde.
Birde çocuk istiyormuşsunuz, aman diyeyim.

Adam tokat atmış onu tasvip etmiyorum elbette hatta tek sorumlu olan sizmişsiniz gibi davranıyo o da normal değil. Annesi sizi ona şikayet ettiğinde orta yolu bulması lazım. Ama sizde biraz fedakarlık yapın haftada 2 gününüz varmış 1 günü temizliğinize ve yemeğinize ayırın 1 hafta annenize 1 hafta kayınvalidenize olacak şekilde 1 gününüzüde onlara ayırın. Kızım demedi diyosunuz ya kızım diyebilmesi için davranın. Kul köle olun demiyorum tabi ama eşinle iyi geçinmek istiyorsan ailesine dokunma. Empati yap senin ailene dokunsalar aynı olmaz belki ama tepki gösterirsin elbette.

Yumurta dondurma işlemi yaptırma imkânınız yok mu? Çocuk sahibi olamama ihtimalinizin sebebi neymiş?

1.ayda hemen toparlanmak çok kolay değil. Evin düzeni bile oturmaz ki aile ilişkileri otursun. Yok ona gitmek yok buna gitmek. Hele ki çalışıyorsunuz.

Üzgünüm anlayışsız ve merhametsiz birisiyle birliktesiniz.
Merhametsiz bir adamdan baba olmaz

Cok güzel yazmissin bacim.. benim evladima biri tokat atsin degil onu ordan almayi komple adamin hayatini söndürürüm.. agzina saglik
burada birçok tecrübeli hanım var. e benim hiçbir tecrübem yok ama bana vuran birinin beni sevdiğine hiçbir güç inandıramaz. ha belki "seviyor ki dövüyor" felsefesini benimsemiş olabilir ama 1 aylık taze ilişkide şimdiden tokat başladıysa hayırlısı diyeyim

Acaba evli degilken kavga etmeniz normal bir durum muydu ki şimdiki kavgalarınız anormal geliyor ?İlla tokat mı olmalıydı anlamanız için.

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay o olayı uzak olmasına rağmen aradığı zaman geri dönüp aramıyor muşum diye oğluna şikayet etti diye yaşadım 😔 bende 4 aylık evliyim
üzerine de askere gitti 18 gün çok düşündüm haklısın dedi, ha birde üstüne 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😍
O kavgaları, sinir krizlerine geçirdiğinde 6 haftalık hamileymişim o yüzden ne anasını ne tanasını affedemiyorum
ama şükür koca daha iyi arama sayıları seyrekleşti, ben yokken özellikle annesi ile konuşmuyor ha birde ben çok net konuştum annesi ve oğluyla
Neyse uzatmayı benim hayat şimdilik yolunda düzene girdi inşallah sizin koca da anlar herşeyin farkına varır en kısa zamanda 🤲🏻

misafir gelsin o kırık dökük eve niye tek sen derdindesin.temizleme kısasa kısas.kalksin temizlesin.yok temizlemezse misafir rezilligini görsün o.koca bozuntusnun.geri adım atarsan duzelmezki o evlilik

CİCİM AYLARİNDA dayak yemişsin. NAKİLLİYKEN dayak yemişsin. Karnında çocuğun varken dayak yememe ihtimalin ne kadar? O kadin veya adam yüzünden çocuğunu dusurmeme olasılığın ne? Allah yardimcim olsun demişsin. Rabbim ilk ayda çocuğun bile olmadan gözüne göstermiş daha ne yapsın Cenab-i Allah? Annesi kızım demez zlsevmez falan filan onlar işin hikayesi sokaktaki 10 kadından 7 sinin derdi. Sen evinin içindeki ne bak güzelim o evi sana ev mi yapıyor zindan mi? Adı üstünde EVLİLİK. Misafir de gelirse geçimsiz oğluyla anası utansın 1 aylık gelini düşürdükleri hal için boşver SEN ONEMLİSİN gerisi Faso fiso

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Daha 1 aylık evlilikte ne bu şiddet bu celal ya! Sizin tam tersi aranızın çok iyi olması gerekir "hani cicim ay'ı derler ya, bu tabiri de hiç sevmem" bana göre evliliğin sonuna kadar güzel geçimli olunması taraftarıyım. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler.

Şaka mısınız?
Tokat yeyince siz misafir mi düşünürsünüz?
Yaş 23 akıl 5 mi?
Daha evlenmeden sürekli kavga ettiğiniz ailesi tarafından sıkıntı yaşadığınız biri ile niye evlendiniz?
Çok mu hint kumaşıydı eliniz?

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
E yapın o zaman bebek.
Bir de hamileyken tokat yersiniz.

Siz millete mi tapıyorsunuz?
Hastayım dersiniz olur biter.

Geçmiş olsun. Bu kafayla seni daha çok şey bekliyor. En iyisi senin konularına hiç bakmamak, çok olacak çünkü.

konu sahibi kullanıcı adını değiştirdin de ne oldu? kendini kandırırsın bizi değil.Ayrıca bağırır gibi büyük harflerle cevap yazma, hatırladığım kadarıyla yasak zaten.aklı başında kimsenin yorumunu beğenmemişsin buyur ben sana çok güzel tavsiyeler vereyim. "Canım evlilikte olur öyle şeyler, kocan o senin ne derse o, dayak dediğin evliliğin tuzu biberi.sesini çıkartma sakın git özür dile sinirlendirmişsin adamı.Artık kendi ailen diye bir şey yok kocanın annesine gideceksin tabiki de çünkü o senin kocişin.Hem nasıl ya 1 aydır evlisiniz hala hamile kalamadın mı?Çok geç kalmışsınız.Böbrek nakli doktoruna hemen bir aile planlaması yaptır zaten ilaçlarını almana vücudunu hazırlamana ne gerek var, işin ne doğur.Hiiii misafir gelecek ve hiç hazırlığın yok ayyy en kötüsü bu! Çaabuk başla misafire sunumculuğa." EEE konu sahibi bak tam senlik bir tavsiye yazdım.Hadi bakalım buna da bağır.Senin bu kafayla gidersen daha çook çekeceğin var, büyük lafı dinle aklını başını al.Hayatın gerçekleriymişmiş.Bu yaşta ve 1 aylık evlilikte daha ne hayatın gerçeğini gördün?Burda herkes senin iyiliğine konuşuyor yoksa bize ne? Bizim hayatımız mı?Yoo.Sen yaşıyorsun sen çekiyorsun bizi ilgilendiren bir şey yok.Ama gel gör ki duvara anlatıyoruz izlenimi veriyorsun.Aklını başına topla, olan bize olmayacak sana olacak.

konu sahibi kullanıcı adını değiştirdin de ne oldu? kendini kandırırsın bizi değil.Ayrıca bağırır gibi büyük harflerle cevap yazma, hatırladığım kadarıyla yasak zaten.aklı başında kimsenin yorumunu beğenmemişsin buyur ben sana çok güzel tavsiyeler vereyim. "Canım evlilikte olur öyle şeyler, kocan o senin ne derse o, dayak dediğin evliliğin tuzu biberi.sesini çıkartma sakın git özür dile sinirlendirmişsin adamı.Artık kendi ailen diye bir şey yok kocanın annesine gideceksin tabiki de çünkü o senin kocişin.Hem nasıl ya 1 aydır evlisiniz hala hamile kalamadın mı?Çok geç kalmışsınız.Böbrek nakli doktoruna hemen bir aile planlaması yaptır zaten ilaçlarını almana vücudunu hazırlamana ne gerek var, işin ne doğur.Hiiii misafir gelecek ve hiç hazırlığın yok ayyy en kötüsü bu! Çaabuk başla misafire sunumculuğa." EEE konu sahibi bak tam senlik bir tavsiye yazdım.Hadi bakalım buna da bağır.Senin bu kafayla gidersen daha çook çekeceğin var, büyük lafı dinle aklını başını al.Hayatın gerçekleriymişmiş.Bu yaşta ve 1 aylık evlilikte daha ne hayatın gerçeğini gördün?Burda herkes senin iyiliğine konuşuyor yoksa bize ne? Bizim hayatımız mı?Yoo.Sen yaşıyorsun sen çekiyorsun bizi ilgilendiren bir şey yok.Ama gel gör ki duvara anlatıyoruz izlenimi veriyorsun.Aklını başına topla, olan bize olmayacak sana olacak.
Ennn faydalı yorum bu. O kadar aklı başında yorum yapılmış hepsine bir kulp bulmuş yok nakilliyim yok gerçek hayat bik bik bik diye. Konu sahibi hanımefendi tam aradığınız yorum bak. Ye dayağını otur aşağı miiis, doğurabildiğin kadar da çocuk doğur bu acizlikle bakabilecekmişsin gibi sanki.

Back
X