- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
- Konu Sahibi Aysemaysemmm
-
kıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
kocalar hiç gitmez birdeBugün öğrendik ki komşumuz eşini uzun zaman aldatmış. Karısını ve 10 aylık oğlunu evden gönderdi bir hafta önce. Simdi ev sahibine haber vermiş "kız arkadaşım eve taşınıyor" diye. Tabi erkektir hakkıdır, erkekler her zaman haklıdir çünkü.
kocalar hiç gitmez birde
gittiysede kesin suclu yine kadindir
sen bilmiyorsun arkadaşım kadın sevişmemiş başka kadina itmiştir kocasiniAynen öyle. Komşumun oğlu daha 10 aylık. Kaç aydır diğer kadın varsa eve taşınacakmis şimdi. Böyle "erkekler her zaman haklıdir" kafası nerden geliyor bilmiyorum. Eşimi gerçekten çok sayarım,ama ne ben ne kadar insansam oda o kadar insan. Hatasız kul yok şu dünyada.
Büyük ihtimalle erkek üyedirBu nasıl bi yorum ya
Ayık kafayla yazılan bi yorum olamaz heralde
Rezalet
Erkek herzaman haklıdır demiş... acaba yazan kocası yada tarafından bırı mı?Ve tabi koca hakkı eğitim hakkından anne baba hakkından ve hatta yaşama hakkında bile önde gelir!!!!
Bak kardeşim diyeceksin, ben onun oğlunun eşiyim, bana kuzum desin bağrına bassın, bir diyeceği bir şey varsa da yavrum kuzum bak bunu bunu istiyorum gel yapalım desin, seni doldurup aramızı bozmasına gerek var mı diyeceksin. Bana yakınlık göstermediği için kendimi kötü hissediyorum yalnız gittiğimde bana kötü davranıyor diyeceksin. Senin anan benim anam işine girerseniz bir urganı kırarsınız. Kaynanalar da arayı idare etmeyi bilmiyor bu ne biçim büyüklük?merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu dedigin erkeklerin ve ailesinin cikis noktasi kol kirilir yen icinde kalir. Evin icinde ben erkegim ben buyugum benim lafim gecer hatta benim kufurum tokatim uckurum gecer. kadin sen sus sen malsin ben seni aldim. kadin dizini kirsin evinde suspus otursun kadindir gulmesin gezmesin erkeginin sozunden cikmasin ama erkek oylemi o ulu o buyuk o ozgur o herseyi yapar donup dolasip evine geliyormu daha ne istiyorsun sen kadin. sus sen sukret kocan aksam eve geliyor. Sen onun anasina babasina kole olmak icin geldin o eve senin ailen ise figurandir. YOK YAAkıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
merhaba
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen katılıyorum1 aylık tokat yemişsin hala misafir gelecek , temizlik diyorsun . Anan baban elin zavallısı gelsin sana vursun diye evlendirdi seni herhalde... bide ağladın yakınlık mı bekledin? Yemin ederim kadınların şöyle aciz aciz davranmalarına sinir sistemim bozuluyor. Ana baba bişey dese çan çan açılıyor o çene amaKendine tokat attırana kadar , ne diye vurup kapıyı çıkmadın .
Ay anasının kuzusu evlendirmeseymis oglunu madem. Kızına kaynana gitme bana gel diye tembihliyodr oglunada gelin anasından cok bana gelsin niyeeee gelin kaynanasına hizmet etsin etrafında dönsün.. Yahu insan gibi söylesene oğlum arada caya çorbaya gelin iki muhabbet ederiz falan niye bu dedigini yaptırma çabası ben gercekten anlamiyorum benimde erkek kardesim var annemde ayağından engeli var daha doğrusu ev işinde mesela yardima ihtiyaci var kardeşimin eşi haftada 1 oturmaya gelse yeter iki güler yüz bukadar oldu bitti karı kocayı birbirine düşürmek nedendir bilmiyorum allah yardmcin olsun hadi kaynana ole kocada ole basinda isin zormerhaba
Adam tokat atmis sen misafire hazirlik derdindesin. Mustehak...
[/QUOT
Tamam müstahak ağır bir laf ama mantıklı düşün adam sana tokat atmış evden çıkamıyorsan ara anneni babani bu adam beni dövdü kilitledi eve gelin beni kurtarın de. Ve böyle bir adamdan çocuğun olacağına bence olmaması daha hayırlı. Sana birinci ayda el kaldıran adam ilerde o çocuğu da dövebilir. Mutsuz bir yuvaya çocuk getirme bence. Ayrıca allah bilir ol der olur zaman geçse bile. Ailenle aran nasıl boşanma kararına ne derler bilemem ama ailen senden yanaysa bence 1 dk bile durma. Öte yandan ailen desteklemese bile çalışan kızsın boşa kocayı yeni bir hayat kur kendine herkesten uzakta. Şu an önünde bir sürü seçenek var bence.yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Sen hiç ağzına kürek yememiş sin..Ve tabi koca hakkı eğitim hakkından anne baba hakkından ve hatta yaşama hakkında bile önde gelir!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?