1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu da var tabi, cok tanismak istiyolarsa buyursun gelsinler evinizde bir cay corba icsinler annenizin yaninda yada disarda bir cafede vs. pandemiyi soylemek bile istemiyorum suan tabi
Kesinlikle öyle. Gitsin bakalım sonra konu açmaya başlar: kaynanam hakkımda basit, oğlumun peşinde geziyor diyormuş. Zaten onlar yüzünden korona oldum vs.

Ki her şeyi de geçtim daha sevgilisini tanımıyor ki. Sapıklar mi manyaklar mi nasıl güvenip gidiyor? Akıl fikir versin Allah

Kesinlikle öyle. Gitsin bakalım sonra konu açmaya başlar: kaynanam hakkımda basit, oğlumun peşinde geziyor diyormuş. Zaten onlar yüzünden korona oldum vs.

Ki her şeyi de geçtim daha sevgilisini tanımıyor ki. Sapıklar mi manyaklar mi nasıl güvenip gidiyor? Akıl fikir versin Allah
kızi gotürüp eve kapatip basina her isi getiren adamlari hic okumuyorlar heralde 😳
insan böbreklerinden korkar yahu

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
ailen demiş diyeceğini daha başka cevap aramak neden acaba bende bunu anlamıyorum . 1 ay nedir Allah aşkına daha birbirinizi siz tanımıyorsunuz aileler neden tanısın .

en sevdiği yemek
doğum tarihi en sevdiği arkadaşı en güzel anısı hedefleri planları haberdar mısınız mesela bunlardan.

hiç sinirli anında neler yaptığını gördün mü sana bu zamana kadar ki en güzel jesti neydi mesela . :KK12: :KK12:

Bencede kalmayin aileniz hakli. Ki ayrica 1 aylik sevgililik aileler tanisma vs siz o zaman 3 aya evlenirsiniz

1 aylık iliskide ne kalması yahu amma genislermis karsı taraf.

Kesinlikle kalmam.
ilerde şayet evlenirseniz kayınvalide şahsı bir tartışmada sen zaten daha ortada bir şey yokken oğlumun peşine bizde kaldın.Daha 1 aydır tanıdığın adamla diye de ekler.Eş kişisi için böyle düşünmek istemiyorum ama o bile başına kakabilir.
Kalmaya ne gerek var ki bence tanışmak için de çooook erken.

Kalınmaz. Eşimin sevgiliyken defalarca evinde gittim kaldım ama kendi bekar eviydi. Aileyle tanıştırmak için bir ay zaten erken bir süre. Hadi tanıştırmak istedi anlarım ama gidip kalmanız gereksiz. Oğlunun sevgilisini bizzat kendisi arayıp çağıran ayrılınca zaten o kızın ne olduğu belliydi bizim evden çıkmazdı diyen ne insanlar gördüm. Bir arkadaşım evlendi o melek gibi dediği kayınvalidesi ilk fikir ayrılığında zaten sen oğlumu kendine zorla yamadın peşinden ayrılmazdın her gün bizdeydin dedi

Tabiki kalinmaz heleki bir ay olmus daha ileride de kalmayin anneyi dinleyin basit görebilirler

1) Bir yerde kalmakla basit ve kolay kız görünmezsiniz merak etmeyin.
2) Sokağa çıkma yasağının anlamını bildiğinizden emin misiniz?
3) Bir aylık sevgilinizi nasıl bu kadar ciddi adımlar atacak kadar tanıdınız?

Ben olsma kalmam, basit kız görünürüm diye değil, güvenmediğim için kalmam. Adam 30 gün önce hayatınızda yoktu, bir insanı 30 gün içinde nasıl tanıyabiliyorsunuz? Hırlı mı psikopat mı katil mi nereden biliyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Bence çok erken.. Daha erkek arkadaşınızı bile tam tanımış değilsin gibi.. Çok erken aileler için ben böyle düşünüyorum tabi..

Gerçekten 26 yaşında mısınız? 18-19 yaşında olup böyle bir soru sorsanız anlarım da 26 yaşında olup kararsız kalmanız çok garip. Ailenizin gitme deme gerekçesi daha da garip.

1 aylık sevgilinin ailesiyle tanışmaya bile gerek yokken siz gidip kalmayı düşünmüşsünüz. Hem de 3 gece...
Tanımadığınız etmediğiniz insanlarla 3 gün boyunca ne yapacaksınız, ne konuşacaksınız? Nasıl duş alacaksınız o ortamda? 3 günde çürür insan.
Umarım gitmemişsinizdir.

Son düzenleme:
Kalmazdim
ben ic ice iliskileri sevmedigim icin mumkunse (ayni sehirdelerse) evliyken de kalmazdim 1 ayda ne ara bu kadar aileler isin icine girdi demek ki 3.ayda kendinizi evlenmis bulacaksınız

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunu

Daha bir ay olmuş. İnsan sevgilisini tanımaz ki bir ayda. Bir de tanışmaya gidip evlerinde kalmak ne? Cuma gidip pazartesi mi döneceksiniz haftasonu yasak diye? O kadar gün yeni tanıdığınız insaların evinde kalmayı düşünmek çok garip geliyor.

Ayrıca haftasonu yasakları insanlar birbirine gitmesin diye var, gitmişken kalsınlar diye değil. Virüs bir tek bize mi var ben anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X