- 24 Mayıs 2019
- 2.412
- 7.539
- 158
- 29
o kadar erken ki evlerinde kalmak için..Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Çin aşısı olmuş olabilir arkadaş.on yillik kayinvalideme korona doneminde gitmekten cekindim,
ayni evinde icinde onca gun napariz diyerek,
ejder meyvesi falan mi yediniz, nereden geliyor bu cesaret,
biri caninizi siksa cikip gidemezsiniz. oturun kendi evinizde kimse kacmiyor.
kimse sana sinirlenmedi ama konuyu acip sonra 3 gun konunun varligini unutursan yorumlar da bi yerden sonra kendi arasinda donmeye baslar. bu aciklamayi yapmaliydin o zaman.arkadaşlar bazılarınız gereksiz ağır konuşmuş gerek varmı bukadar ağır konuşmaya neyse eleştireye de alışığız biri girer hayatınıza 1 aylık adam seneler geçmiş gibi hisler yaşatır size... 1 aylık dediğime bakmayın 1 aylık sevgiliyiz öncesi tabiki arkadaşlığımız var 1 ayda zaten böyle bir ülkede kimse kimseye güvenmez bence aranız da yorum yapanların çoğu ben gitmem der öyle biri girer ki hayatına bütün tabularını yıkar... bukadar sinirlenmenize gerek yok altı üstü bir soru sordum iyi günler...
Sordun cevap verdikarkadaşlar bazılarınız gereksiz ağır konuşmuş gerek varmı bukadar ağır konuşmaya neyse eleştireye de alışığız biri girer hayatınıza 1 aylık adam seneler geçmiş gibi hisler yaşatır size... 1 aylık dediğime bakmayın 1 aylık sevgiliyiz öncesi tabiki arkadaşlığımız var 1 ayda zaten böyle bir ülkede kimse kimseye güvenmez bence aranız da yorum yapanların çoğu ben gitmem der öyle biri girer ki hayatına bütün tabularını yıkar... bukadar sinirlenmenize gerek yok altı üstü bir soru sordum iyi günler...
konunun başın da tekrar açıklama yaptım gözden kaçmışkimse sana sinirlenmedi ama konuyu acip sonra 3 gun konunun varligini unutursan yorumlar da bi yerden sonra kendi arasinda donmeye baslar. bu aciklamayi yapmaliydin o zaman.
ve zaten soru en bastan cok sacmaydi kusura da bakma. ailen yok demis burdan akil istiyosun.
sen niye üstüne alındın ? bukadarSordun cevap verdik
Ne yapsaydık?
Şu konu açanların da işine gelmeyen cevaplar gelince sanki onlar sormamış da biz zorla müdahil olmuşuz gibi tavırlara girmesine hastayım
düşüncelerinizi merak ettim kızlar tabiki ailem daha öncelikli onları dinleyeceğim
İsim verseydiniz kimden bahsettiğinizi o zamansen niye üstüne alındın ? bukadar
e gittiniz mi ? asıl önemli şeyi yazmamışsınız.konunun başın da tekrar açıklama yaptım gözden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?