1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli olsan, kocan istese 3 gün kalmazsın, şimdi kafan karışmış napsan bilememişsin mii miş miş miş bak sen..
Allahaşkına önce bir birbirinizi tanıyın, aileler şurda dursun.
Bu korona döneminde 1 ayda siz kaç kez görüştünüz de, kısıtlamada ailesine gitmeye yelteniyorsunuz?
Kısıtlama insanlar birlikte 3 gece kalsın diye yapılmıyor zaten.
Aileniz de ayrı tuhaf.
Ne münasebet yaa. Ay ne saçma konu.

Yani şimdi ne desek doğru olabilir ki? Bu sıra konulara bakıyorum da hep yoruma açık şeyler soruluyor. 1 aylık ilişkide sevgilinin evinde kalınır/kalınmaz gibi genel geçer bir kural olsa gelip doğrusunu söyleyelim sana ama herkesin hayat görüşü başka.

Atıyorum, muhafazakar ayşe gelir zinhar kalınmaz der, marjinal Aylin gelir aman ne olacak kal tabii ki çok normal der. Bir başkası gelir, ay bilemedim şimdi ilişkinin dinamigine göre değişir der. Bu konuda ailen olmaz yakışıkalmaz demiş, ailenin fikrinin önemsiz olduğu bir durumda hiç tanımadığın insanların fikrine göre mi hareket edeceksin? Bence kesinlikle kalmak istiyorsun ve sana "kalınır tabii ki çok normal bir şey" diyecek Aylin'lerin yorumunu bekliyorsun

o kadar erken ki evlerinde kalmak için..
ben 2 yıldır birlikteyim erkek arkadaşımla, şimdi gel dese yine erken diye gitmem
bu kadar erken yüz göz olmaya gerek yok

1 aylık ilişkide neden yangından mal kaçırır gibi acele ediyorsunuz, ben onu anlayamadım daha çok. 1 aylık ilişkide daha adamı tanımazsınız doğru dürüst, ne ailesine yatıya gitmesi. Kızım bana böyle bir teklifle gelse bu kadar açıklama bile yapmadan kestirir atarım.

on yillik kayinvalideme korona doneminde gitmekten cekindim,
ayni evinde icinde onca gun napariz diyerek,

ejder meyvesi falan mi yediniz, nereden geliyor bu cesaret,
biri caninizi siksa cikip gidemezsiniz. oturun kendi evinizde kimse kacmiyor.
Çin aşısı olmuş olabilir arkadaş.

arkadaşlar bazılarınız gereksiz ağır konuşmuş gerek varmı bukadar ağır konuşmaya neyse eleştireye de alışığız biri girer hayatınıza 1 aylık adam seneler geçmiş gibi hisler yaşatır size... 1 aylık dediğime bakmayın 1 aylık sevgiliyiz öncesi tabiki arkadaşlığımız var 1 ayda zaten böyle bir ülkede kimse kimseye güvenmez bence aranız da yorum yapanların çoğu ben gitmem der öyle biri girer ki hayatına bütün tabularını yıkar... bukadar sinirlenmenize gerek yok altı üstü bir soru sordum iyi günler...

kimse sana sinirlenmedi ama konuyu acip sonra 3 gun konunun varligini unutursan yorumlar da bi yerden sonra kendi arasinda donmeye baslar. bu aciklamayi yapmaliydin o zaman.

ve zaten soru en bastan cok sacmaydi kusura da bakma. ailen yok demis burdan akil istiyosun.

Sordun cevap verdik
Ne yapsaydık?
Şu konu açanların da işine gelmeyen cevaplar gelince sanki onlar sormamış da biz zorla müdahil olmuşuz gibi tavırlara girmesine hastayım

konunun başın da tekrar açıklama yaptım gözden kaçmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…