Kesinlikle öyle. Gitsin bakalım sonra konu açmaya başlar: kaynanam hakkımda basit, oğlumun peşinde geziyor diyormuş. Zaten onlar yüzünden korona oldum vs.bu da var tabi, cok tanismak istiyolarsa buyursun gelsinler evinizde bir cay corba icsinler annenizin yaninda yada disarda bir cafede vs. pandemiyi soylemek bile istemiyorum suan tabi
kızi gotürüp eve kapatip basina her isi getiren adamlari hic okumuyorlar heraldeKesinlikle öyle. Gitsin bakalım sonra konu açmaya başlar: kaynanam hakkımda basit, oğlumun peşinde geziyor diyormuş. Zaten onlar yüzünden korona oldum vs.
Ki her şeyi de geçtim daha sevgilisini tanımıyor ki. Sapıklar mi manyaklar mi nasıl güvenip gidiyor? Akıl fikir versin Allah
ailen demiş diyeceğini daha başka cevap aramak neden acaba bende bunu anlamıyorum . 1 ay nedir Allah aşkına daha birbirinizi siz tanımıyorsunuz aileler neden tanısın .Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Bence çok erken.. Daha erkek arkadaşınızı bile tam tanımış değilsin gibi.. Çok erken aileler için ben böyle düşünüyorum tabi..Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
bence de görünüşe göre gitti galibaGittin di mi çoktan ondan hiç cevap yazmıyorsun bize
Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?