1 aylık evlilik ve ihanet

plnsvc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
19
-23
86
Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen

Nasıl yani 1,5 yıl telefon saklamasından hiç mi işkillenmediniz ??

ilerlemeden boşan bence değişmesi zor 1.5 yıl hiç mi şüphelenmedin

Ne o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Bak öğrendin karşındakinin ne olduğunu
Şimdi sıra sende
Evlilik aldatmaya engel olup olmadığını
Ona gösterme zamanı

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
saçmalamayın.babanıza 1 2 ay duyurmadan da halledebilirsiniz.1 aylık eşini aldatanı ilk kez duydum bu sitede.ne diye evlenmiş o zaman?kanunen oluyor mu bilmiyorum.sizi kandırdığı için evliliğin iptali davası açabiliyor musunuz?boşanma yerine direkt evliliğin iptali yani.avukat arkadaşlar yardımcı olurlarsa bilgi verirlerse iyi olur bu konuda.

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Offf gene mi bahane
Yarın çocuk olur ona kıyamazsın sonra annene birşey olur ona kıyamazsın
Bir bakmışsın hayat seni kıyma yapmış
Nasıl biliyorsan öyle yap
Eğer affedeceksen telefonlara falan bakma

Offf gene mi bahane
Yarın çocuk olur ona kıyamazsın sonra annene birşey olur ona kıyamazsın
Bir bakmışsın hayat seni kıyma yapmış
Nasıl biliyorsan öyle yap
Eğer affedeceksen telefonlara falan bakma
Burda genelde böyle soru soranlar böyle bahaneler söyleyip duruyo e ne diyelim katlan o zaman niye soruyosun dimi

O kadar ki umarım ilk ve son duyuşunuz olur ihanet kendimi o kadar yeteriz hissettirdi ki tarifi yok bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…