E ne diye soruyosun o zaman burda? İstediğin cevabı verelim o zaman söyle ne duymak istiyosun. ne diyelim boşanma o zaman yaşa böyle buraya sormaya gelip cevapları beğenmemek biraz şov gibi geliyo bence gerçekten derdi olanların önünü kapatmayınUmarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Çocuğum böyle birşeyi bana söylemezse asıl çok kirilirimBabam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Sakinnn. affetmeyin zaten ederseniz de. Sürekli. Aldatirrrr. İhanetin affı olmazMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Çok duygusalsınız. Hepimiz türlü hayallerle evleniyoruz ama bazılarımızın hayatı kabusa dönüyor. Yıllarınız gitmeden ayrılın.Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Kadınlara verilen hakkı kadınlar kullanmıyor ya yanarım ona yanarım Arabistan’da kadınlar araba süremezlerken bizim ülkemiz de 1924 den beri haklarımız verildi bu nimet büyük bir nimet ama anlayanaHanımlar, 5 yıl sonra adam metresi ile evlenmek isteyip konu sahibini 2 çocukla kapı önüne koyunca hasta babası üzülmüyormuş bilip bilmeden konuşmayın.
H.efendi acımasız olmakla ne alakası varUmarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Adamın umrunda değil acıyı tek başınıza çeliyordunuz. Siz yuva kurdum sanıyorsunuz da adam hala bekar hayatında farkındaysanızUmarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Yahu bir aylık evlilikte adam kudurmuş gibi kadın arıyor iki yıl geçse demek eve alenen kadın getirecek .Hala emek ameliyat vs.Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?