Boşanmayacaksanız yüz göz olmayın. Yok boşanırım hazmedemem bunu diyorsanız delil toplamaya bakın.Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Lütfen artık yani.Bu bahaneleri biraksaniz.Adam kudurmuş kudurmuş ne evliliği ne uzmemesi artık.Bu ne gurursuzluk.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
mutlaka öyledir.ne umutlarla evlendiniz kimbilir her kadın gibi.hayır madem daldan dala konmayı seven bir adamdı.sevgiliyken ya da nişanlıyken ayrılsaydı sizden.silah mı dayadınız kafasına nikah kıyalım diye?O kadar ki umarım ilk ve son duyuşunuz olur ihanet kendimi o kadar yeteriz hissettirdi ki tarifi yok bunun.
Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağımOfff gene mi bahane
Yarın çocuk olur ona kıyamazsın sonra annene birşey olur ona kıyamazsın
Bir bakmışsın hayat seni kıyma yapmış
Nasıl biliyorsan öyle yap
Eğer affedeceksen telefonlara falan bakma
Yol yakınken boşan asla düzelmez...Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Bazi kisiler cok saf oluyor sende oyledin bence telini karistirmadiginnicin degil. Sosyal medya instagram kullanimindan tanimadiklariyla ekleşmesinden falan anlayabilirdinNe o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Burrrssss yani bu ne hız bir ayda da göz dışarı kayıyorsa herıf sizinle yasak ilişki fantezisi için evlenmişMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Telefonunu saklayan her erkek bilmem istisnalar varmıdır ama hepsi karı kız peşindeBazi kisiler cok saf oluyor sende oyledin bence telini karistirmadiginnicin degil. Sosyal medya instagram kullanimindan tanimadiklariyla ekleşmesinden falan anlayabilirdin
Bırakın bu bahaneleri zamanla yumuşar affedersiniz ikici olucak bir defa aldatan hep aldatır mutsuz bir evliligin babanı daha da üzecektirBabam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
E yani aldatıldım ne yapayımBurda genelde böyle soru soranlar böyle bahaneler söyleyip duruyo e ne diyelim katlan o zaman niye soruyosun dimi
Bunun seninle ilgisi yok karşındakinin ayıbıO kadar ki umarım ilk ve son duyuşunuz olur ihanet kendimi o kadar yeteriz hissettirdi ki tarifi yok bunun.
Iyi de ne desin arkadaşım belli ki boşanmayacaksın. Bari deşeleme görmezden gel. Çünkü bu devam eder gider.Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Ayneeen ne diyelim ne bekliyolar keten tohumu civanperçemi kaynat üç kere oku içir kadınları gulyabani olarak görecek tarzı öneriler bekliyolar heraldeE yani aldatıldım ne yapayım
Boşa
Olmaz falan da filan
Eeeeee
Babanızı bahane ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Sizin gibi aldatıldığı halde bahanelerin arkasına sığınıp, boşanmak istemeyen çok kişi gördü bu gözler. O zaman aldatılmayı paşa paşa kabul edip evliliğinize devam edeceksiniz.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Her zaman aynı senaryo, asla şaşmaz.Hanımlar, 5 yıl sonra adam metresi ile evlenmek isteyip konu sahibini 2 çocukla kapı önüne koyunca hasta babası üzülmüyormuş bilip bilmeden konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?