1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
başlıktan anladıgınz gıbı konu ben evmzde kımsenn kalmasını ıstemyrm sadece esımın aılesını degıl kendı aılemdende olsa henuz sımdı ıstemyrm zorunlu durumlar dısında tabıkı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu bir iki sesli harfi yazmak çok mu zor geliyor. Türkçe'yi düzgün kullanarak yazsanız ne olur sanki..

iyi de neden istiyor, bunu niye yazmadın, önce biz soralım diye mikaydirigubbakcemile3

yanlış...
yeni evlinin evinde hele de bir aylık bir çiftin evinde kalmak doğru değil,üstelik davet edilmiş olsa bile kayınvalidenizin gelmemesi gerekir.
asıl büyük sorun ise eşinizin sizin istemediğinizi anlayamaması.

konu başlığı konu içeriğinden daha uzun başlıktan anladığım akdarıyla 1 aylık evli henüz çok yeni daha balayında hissediyor evine kimsenin gelmesini istemiyor sanırsam sırnaşık şey ama kayınvalide temellimi kalcaknedir ne değildir anlamış değilim.yazıp hemen çıkmış.

başlıktan anladıgınz gıbı konu ben evmzde kımsenn kalmasını ıstemyrm sadece esımın aılesını degıl kendı aılemdende olsa henuz sımdı ıstemyrm zorunlu durumlar dısında tabıkı

canım neden bunu dert ediyorsun, işin oluruna bak ve aranızda ki tek sorun bu ise neden sızlanıyorsun,
O insan tabii ki eşinin annesi, durumu nedir onu bilmiyorum ama, sen istemediğin müddetçe eşinle aranda hep problem çıkar,
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiş atalarımız, pozitif düşünerek problemi çözmeye çalış, benim düşündüklerim bu maalesef . Kendine iyi bak.

sunu anladım 1 aylık evli k.valide eve geliyor sonrası şimdi ben bun nasıl yorum yapayım arkadasım bi konuyu acıklayarak bi yazsanız

ne gerekçeyle?

annesinin eşi kendi hayatı ve evi yokmu?

temellimi kalmasını istiyor?

bi konu açmışsınız ama hiçbişey yazmamışsınız....

biraz açıklama yaparsanız?

mevzu annesi olunca bütün akan sular durur bir erkek için ,sanırım kabulleneceksin

bunları daha önce konuşman gerekirdi, o halde kabul et daha sonra ona göre kendini ayarlarsın

kırıcı olma olumlu ol

başlık sahibi kendi kendimize beyin fırtınası yapalım istiyor galiba, hala nedenini yazmamışkaydirigubbakcemile3

eğer kısa bir müddet kalacaksa bence olumlu yaklaşmaya çalış tabiki hoş deil ama daha evliliğin çok yeni, eşinle aranda bu konudan dolayı bi problem çıkarsa bidaha önünü alamazsın. biraz kalır sonra gider şimdi eşine bunu sölesen annemi istemiyosun diycek problem çıkacak.eşin düşünmeliymiş daha çok yeni evliyiz diye ve uygun bi şekilde k.validenin gelmesini engellemesi gerekirmiş ama belliki yüzü tutmamış idare ediver kısa bi süre eşinin hatrına yerimseniben

kızlar suan ısyerındeyım oyuzden hemen cevap yazamadım
esım sadece annesının bı gunlugune bızde kalmasının hem bıze hem annesne degısıklık olcagnı dusunuyo temellı degıl ve ben calısyrm eve gttgmde saat 7,30yemek bulaşık ertesı gun yemegı derken saat 9 oluyo ve 11de yatyrm evmde ayagmı uzatıp dınlenmek ıstyrm sadece ama gelmesnı evmde kalmasınıda ıstemyrm ne kayınvalıdem magdur nede suan ıhtyacmz yok

esımın aılesı cok sıkı fıkı olmayı seven bı yuz versek hep kalmaya gelmek ıstıcekler bılıyrm ama ben bole çoksık gorusmeyı ısteyen bırı degılım esımde bole degıl o sanıokı bıgun kalıcak gıdıcek sadece ve kayınvalıdem herseye karısan bırıdır ben ıste olucam benm evmde olucak ve ustelık tek gelmez eltımın kızıylada gelır

bir gün mü canım bunun neresi dert haftasonuna denk getirin ertesi gün yat dinlen .ne var gelsin kalsın kadın bir gün için bu kadar tepki (ki neden tepki veriyorsun anlamadım) çok abartılı.
lmaz:

oturmaya gelsınler hızmetını yapım otursun oğlunu gorsun ama yatıya kalmasın ya hıc ıstemyrm

1 gün için mi sorunakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…