1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

Aynı şeyi eşin senin annene karşı düşünseydi nasıl olurdu acaba? Zaten işte olmayacak mısınız ki? denildiği gibi bir gün için mi bu tantana yahu

o birgünün devamı gelecegı ıcın o 1gun ıçın maalesefkı

annem bole bı dusuncesızlık yapıcaksa esımde benm gıbı dusunebılır

:1shok:

Assu Allah senin gibi bir gelin vermesin bana inşallah.

Oğlum senin gibi biriyle evli olsaydı kahrımdan ölürdüm herhalde

hey gidi gençlik, nereye gidiyorsun.benneyaptımki

ınsanın oğlunun/kızının evinde bir gece kalması düşüncesizlik (!) demek. :) Devamı gelirse siz de ona göre bir tavır belirleyebilirsiniz ama şimdilik bu kadar büyütmenize de gerek yok bence

ya valla annesini bigün evinde ağırlayamayacağın adamı seviyorum diyene inanmam. yazık yazık

:1shok:

Assu Allah senin gibi bir gelin vermesin bana inşallah.

Oğlum senin gibi biriyle evli olsaydı kahrımdan ölürdüm herhalde

hey gidi gençlik, nereye gidiyorsun.benneyaptımki

kaynanam gıbı bı kaynana olursan ınş vermez :Saruboceq:

gece kalması bence de gereksiz. yani zorunlu hal olur, hastalık v.s o zaman olur ama keyfi kalma bana saçma geliyor. herkezin evi yurud belli, otursun akşam gece ama kendi evinde yatsın. ayrıca kendi annemlerinde kızımı görücem diye evimde kalmalarını zaten ben istemem. görüşülür daha sonra herkez kendi evine gider...

siz daha bı aylık evlısınız ve daaha esınızle bırbırınıze alısmadan bırının gelıpde aynı evde kalması cok kotu ya..
ama ıcerıgı nedır bılmıyorum bu yuzden yorum yapamıyom kı belkıde gelıp kalmasının haklı sebebı vardır..

herife yapışık gezsin diye değil kuzu kafa aklın hep ekşında :jeyyar:

ilk başlarda insan evinin düzenini oturtmaya çalışır eşine alışmaya çalışır
kısaca evliliğe alışıldığı ilk zamanlarda birinin yatıya gelmesi bence uygun değildir
ayrıca arkadaşımız işteymiş bütün gün evde kimse yok
kayınvalidesi ne yapacak tek başına evde anlamam
ileride kızıma alcektim oğluşunu ama vazgeçtim, turşusunu kur e mi :dilcikar:

Canım ne kadar büyütmüşsün yaa altı üstü 1 gün. Devamlı kalmak isteyeceğini nerden biliyorsun sende çok sıkı fıkı olma geldiğinde. Daha yeni evli olduğun için bu şekilde düşünüyorsun ama çalışan bayansın ilerde çocukların olacak ve o zaman onlara çok ihtiyacın olacak emin ol. Bence bu kadar katı olma sen ne yaparsan çocuklarında sana yapar demişler unutma.

Yazııkk :umursamaz: İçinizi bilemiyecem ama
Cidden yani bence bir gün gelmesinde ne olacak ki.
Eger ki benim eşimin annesi evime gelecekse başım üstünde.opuyorumnanaktan
Tabi abartırsa kalma işini.
Sende eşine söylersin annesi ile konusur.
İşte fenamı akşam eve gelince yemeğide hazırlamış olur :icecream:
Ya bu kadar da kasmaya gerek yok.
Aylarca kalacak değil ya.
Kadına üzüldüm.akannehir

eşin annesiyle bir akşam iftar yapmak istiyordur belki. ne olursa olsun 1 günlüğüne kaynananıza katlanmanız lazım.evinizde mesafeli davranırsanız. oda zaten birdaha gelip kalmak için yüz bulamaz.

sadece bı gecemı kalıcakmıs.?..ay ne varkı bunda sonucda buyuk bı ailesınız bundan dogal bısı yokkı ben temellı kalcak sanmısdımda..

Kız pasaklı bi konuda haklısın ama kadın sadece bir gün gelecekmiş.
Uzun süre kalacaksa lmaz: tabiki çok magdur olduğu bir durum yoksa.
Ama hastadır tek kalamaz ozmanda mecburen he diyecez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

hıçbı sebebı yok gelmesının esımdun annem bıze gelıp kalsın dımı 1gun kalır gıder dedı oturmaya gelsınlar hatta sabah kahvaltıya gelsınler ramazandan snra dedım ıftarada davet ettım ama teşrıf etmedıler sabahtan gelsın akşam gtsın evnde yatsın elı ayagı tutuyo bana ıhtyacı yok evnde tekde degıl zaten

anlıcagn tamamen keyfı esımle ne konusulmuş bılmyrm sormadımda

anladım ıllahı yatacak evde..
bırakın yatsın sız mısafır perverlıgnızı gosterın bı gece kalıyo belkı sızı daha yakından tanımakdır maksatı..sonucda yenı evlısınız ve kaynananızda sızın ailenız bunu degıstıremezsınız ama daha 1 aylık evlı ıken gelmesın kalmasın demenızle esınızle ailesıyle sımdıden sorunlar yaşamaya baslatıyosunuz kendı kendınıze..
bı annenın hakkı yokmudur oglu evlenmıs barklanmıs gıdıpde evınde kalması bı gece..sadece oglunun yuvasını gormesı gelınıyle bı gece oturması bence bunu sızde cok gormemelısınız onun gonlu olsun derım..a.s.

Gelin, gelin, bana bak

1 gecede yatağında uzatıver ayaklarını, ölmezsin.

ya yeminle doğur büyüt yeme yedir, giyme giydir, ne badirelerle büyüt, sonra elin kızı gelsin hooop istemiyorum anneni, yok ya.

uzat o buruşuk ellerini öpeyim conem... şakkıdı

yani aslında bu konularda yorum yapmayı pek sevmem ama dayanamadım. evine istemediğin kişi eşinin annesi canım bunun farkındamısın. onu doğurmuş, büyütmüş, var olmasının nedeni yani... hiç kimse hele yaşlı bir insan bu yaştan sonra bizim için değişmez.hiç kimse dört dörtlük mutlulukla ve eksiksiz evlenmiyor. en iyiyim diyenin bile kendine saklı bir sorunu ve kırgınlığı vardır. ama bu büyülerimize böyle davranma hakkı vermez bize. şu konuda çok haklısın yeni evlilerin evinde kalmak çok doğru gelmiyor bana ama sen olayı kayınvalidenin gündüz evde yanlız kalmasına ve hijyenik olmadığına kadar götürmüşsün. evliliğin ilerledikçe ne kadar boş yere canını sıktığını anlayacaksın.bu sadece senin çok yani evli olamndan kaynaklanıyor ki biyere kadar haklısın ama taktiğin ve çözüm yolun yanlış. bırak gelsin sen güler yüzle hizmetini yap yatacağı yeri hazırla onu mutlu etmeye çalış içinden gelmese bile yap. bak eşin ne kadar mutlu olacak ve otomatikmen sanada yansıyacak bu. ben hep öyle yaptım. benim kayınvalidem yanlız yaşar. bize arabayla 15 dk uzakta oturur. istediği zaman eşim getirir en fazla 3-4 gün kalır gider. evimin işini yapar benimde rahatıma gelir. yani gelsin ne zararı olur. benim annemde gelir iki-üç gün kalır.eşim gayet saygılı davranır. yani o bana ben anneni istemiyorum dese herhalde evliliğimin sonu olurdu diye düşünüyorum. anne en kutsal varlıktır. bence sakinlikle düşünürsen hak vereceksin ve çok gereksiz strees yaptığını anlayacaksın. güzelce ağırla bak ozaman herşey nasıl güzel olacak. benden sana tavsiye..

bide kaynanalara verip veriştiririz burdan....

ya böyle gelinlere ne demeli....

böyle bi gelini olan kadın nasıl kızmasın yapmasın bazı şeyleri....

doğur, büyüt, yetiştir çile çek gelinin dediğine bak...

yazıklar olsun ....

bu kadar nankör ve bencil olma assu....

yarın öbürgün sende anne olacaksın eminim o zaman anlarsın ama iş işten geçmemiş olur.....

ben anlamıyorum ya bu adamlarla evlenirken taştanmı çıktıklarını sanıyordunuz annesi babası akrabaları elbette gelecekler tabiki sürekli birlikte yaşamak fikrine tamamen bende karşıyım ancak misafir olarak gelmelerine değil tabiki hem çok yeni evliliğiniz böyle eften püften şeylerde sorun yaparsanız mutluluğu yakalayamazsınız

haklisisn kardesim yaa. valla sonuna kadar haklisin. hayret ya. farzet yabanci bir misafirdir evine geldi. ne kadar yabani olmus simdiki genclik. ya insan birgün basinin üstüne koyar ya.. ne var sanki. iyiki oglum yok dermisim. ilerde en azindan bir gelinim olmayacak. kizim var. damatlar öyle yapmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…