Aynı şeyi eşin senin annene karşı düşünseydi nasıl olurdu acaba? Zaten işte olmayacak mısınız ki? denildiği gibi bir gün için mi bu tantana yahu
esıme zorunlu durumlarda tabı kalıncaktır senn annende benm annemde dedım ama sımdı cok erken oldgunu soledım ses cıkartmadı bılmıyrm artık gelırsede guzellıkle evmde yatılı mısafr ıstemdgımı solıcem heray ben bu sekılde kabul edemem o evde benm canm cıkıo btnguın calıs eve gt calıs bıde kaynana hızmetı yapamıcam kımse kusura bakmasın bu benm dusuncem eger tersını dusunseydım kaynanamla oturrdum evde tekde degıl eltımle oturuo kızın burnundan getryo banada öle olmasna ızın veremem
:1shok:
Assu Allah senin gibi bir gelin vermesin bana inşallah.
Oğlum senin gibi biriyle evli olsaydı kahrımdan ölürdüm herhalde
hey gidi gençlik, nereye gidiyorsun.benneyaptımki
niye acaba pasaklı karısengözlerimebaksanab
1 aylık evli olmak ana babaya yanaşmamak, görmemek hakkınımı veriyor. 1 geceden kimseye bir zarar gelmez.Anne bu, anne, yedi kat yabancı değil. 1 aylık evlisin diye nolmuş yani. Gün yirmidört saat herife yapışık gezmiyceksin herhalde. Kadın altı üstü 3 saat oturup gidip yatacak, ondan sonra ne halt ederseniz edin yaaa.
Yeminle oğlanı evermiycem işte böyle kızlar yüzünden. (daha 4.5 yaşında minik tosunum) heleki 20 sene sonra hiiiiç takan bile olmaz anneleri.:mymeka:
Elin kızı oğlumun evine istemiycek he:mymeka: Neymiş efendim 1 aylık evlilermiş, vay efendim evi mahvolurmuş, pislenirmiş, vay efendim ayaklarını uzatamazmış.:tomato:
herife yapışık gezsin diye değil kuzu kafa aklın hep ekşında :jeyyar:
ilk başlarda insan evinin düzenini oturtmaya çalışır eşine alışmaya çalışır
kısaca evliliğe alışıldığı ilk zamanlarda birinin yatıya gelmesi bence uygun değildir
ayrıca arkadaşımız işteymiş bütün gün evde kimse yok
kayınvalidesi ne yapacak tek başına evde anlamam
ileride kızıma alcektim oğluşunu ama vazgeçtim, turşusunu kur e mi :dilcikar:
siz daha bı aylık evlısınız ve daaha esınızle bırbırınıze alısmadan bırının gelıpde aynı evde kalması cok kotu ya..
ama ıcerıgı nedır bılmıyorum bu yuzden yorum yapamıyom kı belkıde gelıp kalmasının haklı sebebı vardır..
anladım ıllahı yatacak evde..hıçbı sebebı yok gelmesının esımdun annem bıze gelıp kalsın dımı 1gun kalır gıder dedı oturmaya gelsınlar hatta sabah kahvaltıya gelsınler ramazandan snra dedım ıftarada davet ettım ama teşrıf etmedıler sabahtan gelsın akşam gtsın evnde yatsın elı ayagı tutuyo bana ıhtyacı yok evnde tekde degıl zaten
anlıcagn tamamen keyfı esımle ne konusulmuş bılmyrm sormadımda
Gelin, gelin, bana bak
1 gecede yatağında uzatıver ayaklarını, ölmezsin.
ya yeminle doğur büyüt yeme yedir, giyme giydir, ne badirelerle büyüt, sonra elin kızı gelsin hooop istemiyorum anneni, yok ya.
Yorum yapmayayım yorum yapmayayım diyorum bazen ama insanın cinleri tepesine çıkıyor. Tüm yaygara sadece bir gün gelip kalacak misafir için mi
Allahım ne günlere kaldık yaa. Bazen benden birkaç yaş küçük gelinlerin bu feryatlarını görünce acaba bizim çocuklarımız büyüyünce nası insanlarla karşılaşacağız diyorum. Sırf sizin gibi insanlar yüzünden ilerdeki potansiyel gelin adaylarıma şimdiden kin duyuyorum. Ayıptır yahu bi insanın evladının evini bir gün ziyaret etme hatta kalma hakkı yok mudur? Evim dağılacak batacak ne kadar ayıp gerçekten kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?