• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 çocuk annesiyim, çok yalnızım, kimsem yok, tek başıma bütün gün evde oturuyorum

Valla dostluk cidden zor iş. Çocukluktan gelen varsa, kendi kuzenlerin varsa kolay. Onun dışında zorlaşıyor katılıyorum buna. Herkese iyiyim, yüzeysel sohbet ederim sever sayarım herkesi ama dostluk sadece akraba bağlarımla, çocukluk arkadaşımla falan. Uzakta olduğunuz için haklısınız ama fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler böyle iyisiniz. Arada bir eşinizin yakın arkadaşları ve eşleriyle planlar yapabilirsiniz. Güzel bi ailesiniz belli ki. Kahvaltı programları, doğumgünleri vs yapın. Kendinize zaman ayırın. Üzmeyin böyle şeylerle kendinizi 💜🌸
Teşekkür ederim ❤️

Eşiniz ne iş yapıyor onun arkadaşları yok mu evli olanlardan eşleriyle tanışsanız ailecek gidip gelseniz birbirinize belki anlaşırsınız birkaçı ile
Kitap okumayı seviyor musunuz ?
Eşimin araba galerisi var pek ev ile ilgilenen birisi değil eşim, ilgileniyor ama arkadaşları yada eşleri ile plan yapmadık hiç

Evliyim, eşimin yaşadığı şehire geldim gelin olarak, çocuğum okula gidiyor, eşimin ailesi doğulu, aile apartmanından taşındık, geçinemiyorduk çünkü, arkadaş edinmek için çok uğraşıyorum ama olmuyor, kimsem yok, oturduğum yerde komşuluk yok, eşin yeter diceksiniz ama oda çalışıyor, akşama kadar evde uyuyorum, görümcelerimle geçinemiyorum, hepsinden yoruldum, tek başıma kafayı yicem evde, kardeşim yok, arkadaşım yok, halk eğitim kurslarına gittim ama arkadaş edinemedim, herkesin bir çevresi var, birileri var etrafında , ben neden yapayalnızım
Valla öyle iyi anlıyorum ki seni evlendim şehir dışına geldim cevre edinemedim calismiyorum da cocugum da olmadi henüz tek basimayim dertlesecegim kimse yok iyice depresyona girdim kurs arastiriyorum ama onlarda suan uzak kalıyor bütün gün tek başımayım icime kapandim asosyal oldum iyice komsular cok soguk kimseyle görüşmüyorum

Valla öyle iyi anlıyorum ki seni evlendim şehir dışına geldim cevre edinemedim calismiyorum da cocugum da olmadi henüz tek basimayim dertlesecegim kimse yok iyice depresyona girdim kurs arastiriyorum ama onlarda suan uzak kalıyor bütün gün tek başımayım icime kapandim asosyal oldum iyice komsular cok soguk kimseyle görüşmüyorum
Allah yardımcımız olsun o zaman

Yani herkese bir bahane, tek doğru insan sizsiniz gibi yazmışsınız her arkadaş sorunu yaşayan insan gibi. Ancak illa ki herkesle çok samimi olmak da gerekmiyor. Ayrıca çocuğunun okulu olan bir annenin arkadaş bulması daha kolay bence.
Ben mesela 35ten sonra oğlumun kreş arkadaşları, ilkokul arkadaşları sayesinde pek çok arkadaşlık edindim. Bazen buluşalım dediğimde meşgul oldukları oluyor. Sizin gibi alınmak yerine başka zaman görüşürüz diyorum.
Siz biraz fazla kişiselleştiriyorsunuz gibi geldi bana.
Sadece kahve içmelik arkadaşlarınızın olması da hiç yoktan iyidir bence.

Cocuk servis ile okula gidiyor, anneler ile görüşmüyorum çünkü sorunlar çıkıyor gruplaşmalar oluyor, cocuk okulda vakit tabiki de çok ancak yemek yapıyorum oda bütün gün sürmüyor
Hiç bir şey olmuyorsa çıkın yürüyüşe . Cocuk okuldayken gezmeye alışverişe takılın .Her gün yarım saat bir saat yürüyüşe çıkın.Belki eşlik etmek isteyen çıkar.Ben de bizim veli grubundan memnun değilim ..Gruplasmadan hoşlanmıyorum . Servis arkadaşlarının anneleri de vardır.Onlarla kaynatıp çocukları parka cikarabilirsiniz.Biz sabahları servis beklerken lafliyoruz .

Veliler kötü demedim , denk değiliz, çalışıyor hepsi, bankacı doktor vs, kötü demek haddimize değil kimse, uyuşamadık demek istiyorum yalnızım yani ne yapayım olmuyor işte bir türlü
Benim annem de çalışıyor ama benim bile konuşmadığım arkadaşlarımın annesiyle hala görüşüyor kurstan vs veli yok mu bu çocuk kimle arkadaşlık kuruyor

Benim annem de çalışıyor ama benim bile konuşmadığım arkadaşlarımın annesiyle hala görüşüyor kurstan vs veli yok mu bu çocuk kimle arkadaşlık kuruyor
Paralı bir okulda okuyor bu okulda öyle veliler de pek arkadaşlık olmuyor herkes çalışıyor belki ondandır

Yani herkese bir bahane, tek doğru insan sizsiniz gibi yazmışsınız her arkadaş sorunu yaşayan insan gibi. Ancak illa ki herkesle çok samimi olmak da gerekmiyor. Ayrıca çocuğunun okulu olan bir annenin arkadaş bulması daha kolay bence.
Ben mesela 35ten sonra oğlumun kreş arkadaşları, ilkokul arkadaşları sayesinde pek çok arkadaşlık edindim. Bazen buluşalım dediğimde meşgul oldukları oluyor. Sizin gibi alınmak yerine başka zaman görüşürüz diyorum.
Siz biraz fazla kişiselleştiriyorsunuz gibi geldi bana.
Sadece kahve içmelik arkadaşlarınızın olması da hiç yoktan iyidir bence.
Yok ya ne bahane bulucam durumu anlattım, sorun bende de olabilir ayrıca normal yapacak birşey yok napalım

Paralı bir okulda okuyor bu okulda öyle veliler de pek arkadaşlık olmuyor herkes çalışıyor belki ondandır
Valla ben de özelde okudum liseye kadar kız kardeşim liseyi de özelde okudu çalışan insanların arkadaşları yok mu yani bu öocuğun oyun oynadığı evine gidip geldiği parkta oynadığı kimse yok mu?

Benim oğlumda özel okulda. Gayet oradan da arkadaşlarımız var.
Hatta haftasonu okuldan arkadaşıyla aynı kursa yazıldığı için her haftasonu annesiyle kahve içe içe samimiyeti ilerlettik.
Siz bence insanları gözünüzde büyütüp gereksiz bir kompleks yapmışsınız. Şarap kanepe içiyorlar özel okul velisi öyle olmuyor falan gibi cümleleriniz dikkatimi çekti. Bence çevrenizden aşağıda görüyorsunuz kendinizi ondan böyle hissediyorsunuz ama kendinize güvenirseniz gayet arkadaşlık kurarsınız.

Valla ben de özelde okudum liseye kadar kız kardeşim liseyi de özelde okudu çalışan insanların arkadaşları yok mu yani bu öocuğun oyun oynadığı evine gidip geldiği parkta oynadığı kimse yok mu?
Yok diyorum soruyor herkes, okul arkadaşları var işte eve gelen giden yok

Benim oğlumda özel okulda. Gayet oradan da arkadaşlarımız var.
Hatta haftasonu okuldan arkadaşıyla aynı kursa yazıldığı için her haftasonu annesiyle kahve içe içe samimiyeti ilerlettik.
Siz bence insanları gözünüzde büyütüp gereksiz bir kompleks yapmışsınız. Şarap kanepe içiyorlar özel okul velisi öyle olmuyor falan gibi cümleleriniz dikkatimi çekti. Bence çevrenizden aşağıda görüyorsunuz kendinizi ondan böyle hissediyorsunuz ama kendinize güvenirseniz gayet arkadaşlık kurarsınız.
Ya kurslara da gidiyor geliyor , ama anneler ile arkadaşlık kursta olmadı çünkü bırakıp gidiyorlar araba ile, okulda da olmadı maalesef ne biliyim böyle işte

Back
X