Ben sizi anladım, rezidansta komşuluk yok herkes kapısını kapatıp oturuyor, okula kursada kendi bırakan veliler arabasıyla bırakıp gidiyodur belli segmentteki okullarda velilerin elleri belinde çocuk beklediğini hiç görmedim açıkcası. Ya servis ya aile aracı işe giderken bırakıp alıyolardır, zaten herkesin hayat telaşı birbirinden uzak bu konuda haklısınız. Bence aile apartmanı için görgülü bu çevre için daha az görgü seviyesinde kalmışsınız (niyetim asla görgüsüz demek değil ortam kişiler eğitim durumu farklıymış), bu demek değil ki tek kalasınız bence bu durumda en güzel uğraş okul okumaktır. Hem vaktin değerlenir hem meslek edinirsin.
Durumu iyi rezidansta yaşayan özel okulda çocuk okutan bir kadına kasiyerlik önerilmiş yok daha neler yani

Siz bi program yaparak başlayın işe üniversite+pilates gibi. Gittiğiniz yerde özgüvenli dik durun, ilk teklifi siz yapın kahve sohbet vs bi bakın enerjiye baktınız uyumlu ordan devam edersiniz. Ayda 1 buluştuğun sohbet arkadaşın bile olsa yeter insana.
Birde tek kalmayı sevin, iyi yönlerine bakın doldurun hayatınızı, artık eskisi gibi kolay değil komşuluklar dostluklar.