- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Bu cok fenaydiNasıl bir adanmisliktir arkadaş!!!...Varlığım kayınvalideme armağan olsun
Reşat olayı aslında çok iyiKvnin gözüne girince ne olacak ben onu anlamadim neyin yarişı bu? Kvdeniz her ay reşat mi takacak en sevdigi gelininesacma sacma işler peşindesiniz valla.
Kv illa birini sevecekse bile bu 1. Yada 2. Olmakla ilgili birşey degil.
Eşinin gelecekte ki 2.esinden bahsediyor dimi...son gelin o oluyorSon gelinAllahım sen akıl ihsan eyle
Sen tüm konularına bak arkadaşın .....gerçek bir adanmışlık hikayesiBu cok fenaydi
Buket Uzuner'in Gelibolu kitabında Beyaz Hala derdi; anam bizi hiç sevmezdi. Ama en azından herbirimizi eşit sevmezdiBen 2. gelinim kayınvalidem beni hiç sevmez ama eltimi de sevmez. En çok hangimizi sevmiyor diye iddialaşırız bazen
Reşat olayı aslında çok iyi
Bence de, en azindan bu kadar yarış içine girmenin bir anlamı olurdu bari.Bedavaya kvye yaranicam diye ugraşanlar reşat için kimbilir napar.
Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan biri değilim zaten. Maksat muhabbet olsun sorayım dedimBoyle seylerle ugrasiyorsaniz muhtemelen 2. Gelin daha cok sevilecek, bunlara kafa yormak ve insanlarin dusuncelerini bu kadar onemsemek yerine kendi hayatiniza bakip mutlu olursaniz etrafinzdakilerde mutlu olup sizi huzursuz etmezler ve sevilen taraf olursunuz...ben en kucuk gelinim ve inan kendi is yogunlugumdan digerlerini gormuyorum bile hatta merak da etmiyorum ayni aprtmanda eltimi 1 ay gormedigim olur, kv kendi ugrar arada ve inan o kadar mutluyum ki ayrica kv kp beni cok severler oyle.mic mic degilimdr kimsenn ne yaptigi beni ilgilendrmez
Bence de, en azindan bu kadar yarış içine girmenin bir anlamı olurdu bari.Bedavaya kvye yaranicam diye ugraşanlar reşat için kimbilir napar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?