1. gelin mi 2. gelin mi

Sırf adı elti diye kimseyle rakip olmanıza gerek yok.
En iyi gelin olmak yerine, iyi kalpli, erdemli, asil bi insan olmaya çalışın. Boşverin kimi daha çok seveceklerini. Bunlar çok ucuz hesaplar. Kurtulun bu haset duygulardan.

Reşat olayı aslında çok iyi

Iyiki boyle dertlerim yok. Ya Rabbi sen büyüksün. 1 tane görümcem var onu da oturt karşına gırgır yap ne etlide ne sütlüde gözü var ama ben gelecekteki enistemiz icin endiseliyim.simdi gelecekteki enişteye benim kocam gıcık alabilir. Neyse bana da eğlence cikar bence oyle olcak

Ben 2. gelinim kayınvalidem beni hiç sevmez ama eltimi de sevmez. En çok hangimizi sevmiyor diye iddialaşırız bazen
Buket Uzuner'in Gelibolu kitabında Beyaz Hala derdi; anam bizi hiç sevmezdi. Ama en azından herbirimizi eşit sevmezdi
Sizin kaynanayi okuyunca o geldi aklıma.
Ayrıca konu sahibi 1-2 değil kaninin kaynadigini sever. Ama isterse padişah kızı olsun, işler bir anda değişip kin tutabilir.
Kaynana bu nihayetinde,çok da güvenmemek lazım sevgisine^^

Ben 2. Gelinim. Kaynanamla aramda enteresan bi mesafe var ama eltim büyük gelin olduğundan mıdır ilk diye midir bilmiyorum, o kaynanamın burnundan getirir ama yine kıymetli olur. Yani en kötü gelin en kıymetlidir sanırım ha bu benim umrumda mı tabii ki hayır çünkü hiç kızları olmadığı için kp bana küçük kızı muamelesi yapıyor eltim de kıskançtan çatlıyor ama bu da benim umrumda değil önemli olan eşimle huzuurum

Boyle seylerle ugrasiyorsaniz muhtemelen 2. Gelin daha cok sevilecek, bunlara kafa yormak ve insanlarin dusuncelerini bu kadar onemsemek yerine kendi hayatiniza bakip mutlu olursaniz etrafinzdakilerde mutlu olup sizi huzursuz etmezler ve sevilen taraf olursunuz...ben en kucuk gelinim ve inan kendi is yogunlugumdan digerlerini gormuyorum bile hatta merak da etmiyorum ayni aprtmanda eltimi 1 ay gormedigim olur, kv kendi ugrar arada ve inan o kadar mutluyum ki ayrica kv kp beni cok severler oyle.mic mic degilimdr kimsenn ne yaptigi beni ilgilendrmez

Burası Kaynanalar Kulübü olsa; "En iyi gelin ölü gelin" derlerdi bence

Kizlar hepimiz banlancaz galiba geyik yaptik

ne fark eder
ıkınızde kıymetlı olun ne olur kı
benım basıma gelmıstı benzer sey
eltım evlenınce ... gelııın gelıınn benden once evlendın dıye sevınme benım senden de once bu aılede mazim var dedı
komplekse ne gerek var yenı gelecek gelının kaynanaya eltıye cok da meraklı olacagını sanmıyorum
meydanı sız kımseye bırakmayın kıymetlı ve becerıklı gelın ve ılk gelın olarak servıs olsun yardım olsun agırlama olsun herseyı sız yapın madem
en cok sevılen olmak ıstıyorsanız

Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan biri değilim zaten. Maksat muhabbet olsun sorayım dedim

Bence de, en azindan bu kadar yarış içine girmenin bir anlamı olurdu bari. Bedavaya kvye yaranicam diye ugraşanlar reşat için kimbilir napar.

ben kaynanama her ay cumhuriyet altini alsam adimi yasadigimi falan unutur mu acaba

var mi ki umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…