- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
gece gecr beni guldurdun allahta seni guldursun:)yarışma mı var ayy birinci benim 2. kimmm
olmaz olur mu mune
hatta kaynanamin cevresinde nekadar kaynana varsa; eltimi seviyosun beni sevmiyosun, onun cocuguna 10 lira verdin benimkine 5 lira verdin, onlara gidiyosun bana gelmiyosun, o evlenirken almissin bana almadin, yeni gelen hazira kondu ben hep zorluk cektim..... diye kararmis hayatlarina aglayip duruyo.
kaynanam korkudan bana iyi davranmaya bile basladi
iki lafindan biri de oburunu kiskanma tamam mi samdan, kavga etmeyin eltinle, senin zamanin baskaydi onunki baska ( sair burda anandan emdigin sutu burnundan getirdim ama ona kus sutu icirecegim demek istiyor -cok da umrumdaydi- )
elti kaynananın yegane korkusu bence
Kaynim kvnin mutfak alisverisinden tut yakacak ve ekstra giderlerine koşan bir tip ustelik oyle cok birseyde kazanmiyor. Eltim desen hep kvyi hoş tutardi arardi, işini yapardi, yardim ederdi ama kv ona demedigini yapmadigini birakmiyor. En sonunda da eltimi evine sokmamaya basladi kv, sadece oglu geliyor tek basina.
Kv beni de sevmez ve bi faydasi da dokunmaz zaten istemem. Yeni evliyken benimde basima dert olmayi denemisti ki o zamanlar bile eltime ettigi laflari davranislari bana yapmamisti. Suan eminim benden nefret ediyor ama sesini de cikaramiyor.
Kv cocuklarini taniyor ona gore davraniyor. Eşime deseler ki "rivavira bu eve gelmeyecek" eşim kaynim gibi tek basina o eve gitmeye devam etmez. Kime neyi yaptirabilecekse ona gore oynuyorlar veya hareketlerine ona gore dikkat ediyorlar. Evlat kiymetliliginden degil.
Merhaba arkadaşlar ben ilk gelinim. Bir eltim olacak. Tecrübeli olanlardan duymak istedim. Hangisi daha kıymetli oluyor. İlk olunca mı sonradan gelince mi? Çok k büyük bir sorun yaşamadık şükür ama ben bazen çok taviz verdim. Bazen de ah ettim açıkçası inşallah ikincisinde yediğim haklarımı görürsünüz diye.
Yorumunuz gercekden çok güzel detayli ince düşünülmüşBu kişiden kişiye değişir. Mesela bazı insanlar gelinleri kendi hemşerisi, akrabası diye daha çok kıymet verir, bazı insanlar dışarıdan aldığı geline kıymet verir. Hangi oğluna daha düşkünse, onun eşi ve çocuklarına daha düşkün olur. Hangi dünürüyle daha iyi geçiniyorsa o geliniyle daha iyi olur gibi... birçok değişken var ama en nihayetinde, her ikinizde gelinsiniz. Eşiyle problem yaşadığı anda, hangi gelini olduğu farketmez anında siler.
Evet evet bence seni daha çok seviyorBende ikinci gelinim başka da alınacak gelin yok bu durumda ne yapabilirim.
Kaynanam bana yelekörüyor eltim yelek giymeyi pek sevmez acaba kaynanam beni daha mı çok seviyor
Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler var sen düşün rekabetiAy benim elti adayım olabilir misiniz acaba sizzzz, benim erkek arkadaşımın abisinin eşi de aynen sizin gibi kıyaslamalar peşinde de... Ne gerek var sanki eltilik değil kumalık. Elti bile denmesi saçma geliyor bana, sevgilimin ya da kocamın kardeşinin eşi işte ne gibi bir rekabet olabilir ki aramızda, kayınvalidemizin gözüne girsek ne girmesek ne? Beğenmeyen oğluna almasın.
Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler var sen düşün rekabeti
Son olarak ey kv sen kimsin yaKayınvalide de sanki bana çok matah birisi de. Annelerinin gözüne girmeye çalışmıyorlar elin kadınının gözüne girmeye çalıştıkları kadar.
Yok yok değilimAy benim elti adayım olabilir misiniz acaba sizzzz, benim erkek arkadaşımın abisinin eşi de aynen sizin gibi kıyaslamalar peşinde de... Ne gerek var sanki eltilik değil kumalık. Elti bile denmesi saçma geliyor bana, sevgilimin ya da kocamın kardeşinin eşi işte ne gibi bir rekabet olabilir ki aramızda, kayınvalidemizin gözüne girsek ne girmesek ne? Beğenmeyen oğluna almasın.
En güzeli haklısınızKişiden kişiye değişir.
Ben bizim ailede son gelinim. Görümce falan ilk gelinle daha samimi tabi daha çok şey paylaşmışlar ama takmıyorum. Herkes mutlu olsun. Onlar beni ne kadar seviyorsa bende onları o kadar seviyorum. Kimi daha çok sevdikleri de hiç umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?