1. gelin mi 2. gelin mi

Kv beni çok sevmiş az sevmiş zerre kadar umursamam. Hatta mümkünse az sevsin :))) aramızda mesafe olsun en güzeli .

Elti, kayınvalide, gelin konularında ufo görmüş masum köylü gibiyim, kayınbiraderim hiç evlenmedi bekar o yüzden eltim yok ama annemin eltisi vardı, onlarda hiç çekişme görmedim ki aynı binada yaşıyorduk, eltilik yerine kardeşlik yaptılar birbirlerine, onları örnek aldım hep, kayınvalideme beni seviyor musun demem, eltim olsaydı da onunla da uğraşmazdım, kıyaslamazdım kendimi, zaten belli sınırlarım vardır, herkese mesafeli davranırım, kimseye de sınırlarımı aşma izni vermem.

Kv düşünsün canom sen niye dusunuyon senin gozunde sen degerlo ol ya kv kimki bu kadae gözünde buyutuyon sevse nolur sevmese nolur cok mu önemli sanki kocan sevsin seni seb sev kendini gerisi bos

Valla bu gidişle bende sokmayıp gitmeyeceğim
Yüzüme söylerler eltin bizim akrabamız ama sen ondan daha yakınsın ama dilin uzun diktatorluk yapmaya çalışıyorsun diye . Belki hareketlerimden kaynaklanıyor , belki ben her açıdan yabancıyım diye.
Çok doğru şeyler yazmışsın fakat hakliligimi savunuyorum. Bir sürü olay var yazsam konu içinde konu açıyorum diye Ban yerim maalesef ailede ayrımcılık sôz konusu

Yani bu karaktere bagli kp gozunde ben daha degerliymisim cunku ilkmişim... Kv gozunde eltim daha degerli cunku kucuk gelinmiş :)

Bu insanin bakis acisina bagli birazda sonucta ikiside gelin

Yorumunuz gercekden çok güzel detayli ince düşünülmüş

Valla kv ile kim anlasirsa . kim kvin yöresinden memleketindense o nu daha cok elde tutuyolar

Bende ikinci gelinim başka da alınacak gelin yok bu durumda ne yapabilirim.

Kaynanam bana yelek örüyor eltim yelek giymeyi pek sevmez acaba kaynanam beni daha mı çok seviyor

Ay benim elti adayım olabilir misiniz acaba sizzzz, benim erkek arkadaşımın abisinin eşi de aynen sizin gibi kıyaslamalar peşinde de... Ne gerek var sanki eltilik değil kumalık. Elti bile denmesi saçma geliyor bana, sevgilimin ya da kocamın kardeşinin eşi işte ne gibi bir rekabet olabilir ki aramızda, kayınvalidemizin gözüne girsek ne girmesek ne? Beğenmeyen oğluna almasın.

Kim kendini kullandırmazsa, ezdirmezse, eyvallah etmezse o daha değerli oluyor.

Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler var sen düşün rekabeti

Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler var sen düşün rekabeti

Kayınvalide de sanki bana çok matah birisi de. Annelerinin gözüne girmeye çalışmıyorlar elin kadınının gözüne girmeye çalıştıkları kadar.

Yok yok değilim

Kişiden kişiye değişir.
Ben bizim ailede son gelinim. Görümce falan ilk gelinle daha samimi tabi daha çok şey paylaşmışlar ama takmıyorum. Herkes mutlu olsun. Onlar beni ne kadar seviyorsa bende onları o kadar seviyorum. Kimi daha çok sevdikleri de hiç umrumda değil.

En güzeli haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…