- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Muhabbet konuları bdvye açılmamalıdır çünkü yasak.Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan biri değilim zaten. Maksat muhabbet olsun sorayım dedim
ben kaynanama her ay cumhuriyet altini alsam adimi yasadigimi falan unutur mu acaba
var mi ki umut
Açun abi yarışmaya almanyadan katılıyom 4. Gelinim bitbaks yapacam dımçıkspufpufdumçıksçıkspufpufhayırdır böyle bir yarışma mı var?
Cumhuriyet altını kurtarmaz, 5'i bir yerde belki eh :)ben kaynanama her ay cumhuriyet altini alsam adimi yasadigimi falan unutur mu acaba
var mi ki umut
Sadece maksat muhabbet degil siz bu konuyu kafaya takmissinz belkide siz bile farkinda degilsinz ama bunda biraz kiskanclikda var, eger bunu duzeltmezsenz tavirlarinz goze batmaya ve insanlari kendinizden uzaklastrma baslar...Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan biri değilim zaten. Maksat muhabbet olsun sorayım dedim
Cumhuriyet altını kurtarmaz, 5'i bir yerde belki eh :)
Allah 5-6 gelinli kayınvalidelere yardım etsin, elti yarışı neden yapılır anlamadım gitti, kayınvalide sevmese de olur, eş sevsin saysın yeterli, yani en azından ben öyle sanıyordum bu konuyu görene kadar.
Hangi oglunu daha çok düşkün ise onun karısı iyi olur.
Evlat ayrımcılığı olmuyor diyenler kenara çekilsin, bu durumu yaşayan bilir.
Eltim kapıyı açmaz, ararsın açmaz, ciddi bişey dersin alay eder, kocasını umursamaz . Kocası da KV ve kayınbaba da farkında. Sürekli dile getiriyorlar . Benden de pek memnunlar sözde . Ama gel gör ki eltimjn ağzının içine bakarlar , faydaları hep ona. Bana bir hayırları yok ki, ben onlara çok yardımcı oluyorum her konuda. Çünkü KV büyük oğluna aşırı düşkün.
Al benden de o kadarKvnin gözüne girince ne olacak ben onu anlamadim neyin yarişı bu? Kvdeniz her ay reşat mi takacak en sevdigi gelininesacma sacma işler peşindesiniz valla.
Kv illa birini sevecekse bile bu 1. Yada 2. Olmakla ilgili birşey degil.
Sesli gülüyorumAçun abi yarışmaya almanyadan katılıyom 4. Gelinim bitbaks yapacam dımçıkspufpufdumçıksçıkspufpuf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?