1 haftada 1 kg verecegim

Tatlım inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız
Ben şu an tartıya çıkıp çıkıp gülüyorum

Allah kabul etsin orucunu
Tabiki kilo verecegiz.o kadar emek veriyoruz,aynen devam
Oruç oruç ikinize de dua ettiiim inşallah Rabb im en hayırlı şekilde hem sağlığımızı korur hem istediğimiz kiloya hayırlısı ile ulaştırır

Kızlar:) tartıldım veee 63.8
İftardan hemen önce de tartılacağıııım
Küçük küçük mutluluklar

Başlangıcım 65.5 ti 4. Günüm
Bugün oruç etkisi ile bayaa her şey gitmiş hal ama olsun :)

Evet ya bu hafta niye böyle olduk biz oysa geçen hafta ne güzel gidiyordu. Acilen butona basmamız lazım. Daha verecek 6 kilom var ve ben resmen saldım birkaç gündür. şimdi bir silkeleniyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum

Waaaow neredeyse 2 kilo süper tebrikler çok sevindim senin adına
Teşekkür ederim canım tam iki kilo değil aslında
İlk gün tam tartılmam gerektiği gibi değildim sabah açtım ama göbüş doluydu
Birazı ödemdir ama ben yine de çok mutlunolduuuum

Yuruyus ve sporu bosladik sanirim

Metabolizmayı hızlandırıyormuş ben tadını da seviyorum limonla birlikte olunca 1 haftadır içmiyorum önceden içiyordum yine başladım
Cok faydasi var biliyorum,hatta yarin tartida bile etkisini gorursun,eminim.ama bana agir geliyor,nedense.uzun zamandir bitki cayi icmedim,yarin papatya cayi iceyim de biraz odem atayim

Cok faydasi var biliyorum,hatta yarin tartida bile etkisini gorursun,eminim.ama bana agir geliyor,nedense.uzun zamandir bitki cayi icmedim,yarin papatya cayi iceyim de biraz odem atayim
Yarın tartılmaya korkuyorum cumaya kadar tartılmam bu 2 gün çok saldım bunu üzerimden önce atmam gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…