Tatlım inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırızMerhaba kizlar
Bu hafta biraz enerjimiz mi dustu sanki.yok yok ben yaniliyirum degilmi.
Ben biraz keyifsizim.ama yarna toparlarim insallah.bugun tatil kahvaltisi yapinca ,diyetimin disina ciktim.ama bir saat yurudum.boylece yediklerimi tolere ettim.ama hala artidayim.su ve hareketim gecen haftaki gibi degil.gecen hafta ,0.5 kg fazlaligida vererek 1.1 kg vermis olmustum.bu hafta istedigim gibi olmadi.ama yarin tekrardan toparlanacagim.haydi kizlar su iki gunu iyi degerlendirelim
Oruç oruç ikinize de dua ettiiim inşallah Rabb im en hayırlı şekilde hem sağlığımızı korur hem istediğimiz kiloya hayırlısı ile ulaştırırAllah kabul etsin orucunu
Tabiki kilo verecegiz.o kadar emek veriyoruz,aynen devam
Yaaa canım benim bizi de unutmadın demek Allah razı olsunOruç oruç ikinize de dua ettiiim inşallah Rabb im en hayırlı şekilde hem sağlığımızı korur hem istediğimiz kiloya hayırlısı ile ulaştırır
Amiiiin cümlemizden canım benim :)Yaaa canım benim bizi de unutmadın demek Allah razı olsun
Evet ya bu hafta niye böyle olduk biz oysa geçen hafta ne güzel gidiyordu. Acilen butona basmamız lazım. Daha verecek 6 kilom var ve ben resmen saldım birkaç gündür. şimdi bir silkeleniyorum ve kaldığım yerden devam ediyorumMerhaba kizlar
Bu hafta biraz enerjimiz mi dustu sanki.yok yok ben yaniliyirum degilmi.
Ben biraz keyifsizim.ama yarna toparlarim insallah.bugun tatil kahvaltisi yapinca ,diyetimin disina ciktim.ama bir saat yurudum.boylece yediklerimi tolere ettim.ama hala artidayim.su ve hareketim gecen haftaki gibi degil.gecen hafta ,0.5 kg fazlaligida vererek 1.1 kg vermis olmustum.bu hafta istedigim gibi olmadi.ama yarin tekrardan toparlanacagim.haydi kizlar su iki gunu iyi degerlendirelim
Waaaow neredeyse 2 kilo süper tebriklerKızlar:) tartıldım veee 63.8
İftardan hemen önce de tartılacağıııım
Küçük küçük mutluluklar
Başlangıcım 65.5 ti 4. Günüm
Bugün oruç etkisi ile bayaa her şey gitmiş hal ama olsun :)
Teşekkür ederim canım tam iki kilo değil aslındaWaaaow neredeyse 2 kilo süper tebriklerçok sevindim senin adına
Aynen inşallah :)1 kilo bile gitse kâr. Öyle düşün :)
Afiyet olsunBen yeşil çay içiyoruuumm hihuuu
Metabolizmayı hızlandırıyormuş ben tadını da seviyorum limonla birlikte olunca 1 haftadır içmiyorum önceden içiyordum yine başladımAfiyet olsun
Yesil cay benim tansiyonumu dusuruyoricemiyorum malesef
Yuruyus ve sporu bosladik sanirimEvet ya bu hafta niye böyle olduk biz oysa geçen hafta ne güzel gidiyordu. Acilen butona basmamız lazım. Daha verecek 6 kilom var ve ben resmen saldım birkaç gündür. şimdi bir silkeleniyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum
Cok faydasi var biliyorum,hatta yarin tartida bile etkisini gorursun,eminim.ama bana agir geliyor,nedense.uzun zamandir bitki cayi icmedim,yarin papatya cayi iceyim de biraz odem atayimMetabolizmayı hızlandırıyormuş ben tadını da seviyorum limonla birlikte olunca 1 haftadır içmiyorum önceden içiyordum yine başladım
Yarın tartılmaya korkuyorum cumaya kadar tartılmam bu 2 gün çok saldım bunu üzerimden önce atmam gerek :)Cok faydasi var biliyorum,hatta yarin tartida bile etkisini gorursun,eminim.ama bana agir geliyor,nedense.uzun zamandir bitki cayi icmedim,yarin papatya cayi iceyim de biraz odem atayim
Biberiye çayı da çok iyi geliyormuş bugün haberlerde duydumCok faydasi var biliyorum,hatta yarin tartida bile etkisini gorursun,eminim.ama bana agir geliyor,nedense.uzun zamandir bitki cayi icmedim,yarin papatya cayi iceyim de biraz odem atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?