- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Bu arada hedef kilom 56...uzun bi yolculuk gibi görünse de bu kez kararlıyımİşte geldim burdayım :)
Boyum 160 şu an kilom 84.4
hoşşgeldinnnn merak etmeee çok güzel de vereceksin o 84 kiloyu, boyuna göre hedefin de gayet iyi :)Bu arada hedef kilom 56...uzun bi yolculuk gibi görünse de bu kez kararlıyım
Teşekkür ederim diyet yapmıyorum baştan söyleyeyim sadece sağlıksız olan her seyi hayatımdan çıkardım o kadar :)Bi de Tebriklerrrr2 kilo hiç de fena değil
O zaman yarından itibaren yediklerimizi yazıyoruz tamam :)Hoşbuldummm :) aradığım şey motivasyon ve destek aslında...o yüzden burdayım
Egzersiz bisikletim var bi de yürüyüş yapıyorum :) her gün olmasa da...bi de squat programına başlamak istiyorumBu arada spor yapıyor musun?
Tamam bugünden bile başlayabiliriz bence :)O zaman yarından itibaren yediklerimizi yazıyoruz tamam :)
tamam o zaman ben sana günümü özetleyeyim :)Tamam bugünden bile başlayabiliriz bence :)
süpersinnnnnnn ama spor???Ben de yazayım:)
Sabah 08.00 kahvaltıda 1 kk beyaz peynir domates 1 yumurtalı omlet şekersiz çay
Ara 11.00 1 elma
Öğle 13 00 4 kaşık kısır salatalık domates 1 bardak ayran
Akşam 18.00 bol salata 1 kase yoğurt :)
Ayipti yaptığın ama olsun başarılar !Kızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!
süperr süper buna çok sevindim :)Bir de tartı günü seçelim :) bu arada meslektaşız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?