1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Kızlar merhaba ben gruptan ayrılacağım, yani sözde 10 kişiden fazlayız ama kimse düzenli yazmıyor. Benim hayal ettiğim yoldaşlık bu değil daha ciddi daha disiplinli ve aktif bir grup istiyorum. Çok teşekkür ederim şimdiye kadar ki destekler için Allah gönlünüze göre versin hoşçakalın :)

Ayrılırken yazdığım mesaj budur varsa bir ayıp söyleyin. Hem lafım size değildi. Diğer grup arkadaslarınaydı. Dilerseniz burdan yine beraber devam edebiliriz. Çilekli turtam.

Ben haftalık tartılmak istiyorum sakıncası yoksa ayrıca cuma zayıflama yarışması 3. grup üyesiyim orda her cuma kilo bildirimi yapıyoruz, buraya da yazarım her cuma.

Ben seni içten bulduğum için kirildim açıkçası gurubu yöneten ben olmama ragmen fırsat bulmasam bile sırf senin için girdim . ayıp olmasın diye . ebedigezgine ne derim diye hiçte bişey yemiyordum sadık kalıyordum ama ne bilim kırıldim ışte ayıp kelimesini kullandığım içinde kusura bakma haklısın anlamını bilmedigim şeyleri kullanmamak gerek

Canım benim, ben de o kelimeye kırıldım biraz. Çünkü kötü bir sey yapmadım ki sadece hızlı sonuç almak istiyorum ve senin dışında diğer arkadaşların bu konuda beni olumsuz ya da hiç etkilemediğini düşündüm. Yoksa senle zaten hiç sorunum yok. En çok yazan sensin o grupta. Ben de daha fazla motive olmak istiyorum. Bunu dile getirdim sadece. Allah razı olsun sadece benim için girdiysen. Ben cidden yoluma senle devam etmek isterim. Bak bugun 2 kilo verdiğimi öğrendim. Gruba yazsam cevap verecek adam yok ortada. Yani mutluluğumu paylaşacak kişilere ihtiyaç var. Senle hiç sorunum yok kırydıysam özür dilerim.

Sorun değil canım evet haklısın çünkü bende beni olumlu etkiliycek insanlar istiyorum benimde hızlı gitmem lazim ordada kimse yok . sende çıkınca hepten soğudum kapattım grbu takip dışı yaptım

Sorun değil canım evet haklısın çünkü bende beni olumlu etkiliycek insanlar istiyorum benimde hızlı gitmem lazim ordada kimse yok . sende çıkınca hepten soğudum kapattım grbu takip dışı yaptım
Gel bebişim buradan devam edelim, 3 -5 kişi olsak yeter bize, hem daha net biliriz kim kimdir, nedir diye :)

Ayrıca bugün mevlide gittim kuzenime yardıma fazla kahvaltı edemedim 5 gibi acıktım az bisi pilav yemek zorunda kaldım yoruldum çünkü elim ayagim boşaldı ama yarın gene sıkı devam edicem tabi bu arada çok sevindim 2 kilo verme ne ben kaç verdim acab a gerci bugünün pilavı yarın beni artı olarak gostercek ama olsun yıkmak yok yola devam :)

Sanırım sorun çözüldü değil mi hanımlar
Sorunumuz yoktu bizim sadece gerçekten içten bulduğum için sevdiğim için kirildim ama bilemeden bende onu kırdım özür diledik baristik sanal da olsa benim için dostluk çok onemli

yok ya 5 te yemişsin taaa artı çıkarmaz merak etmeee olmadı 300 gram eksik sayarsın :)) Evet beni bi görsen 68 görünce havalara uçtum onun gazı ile 2 saatten fazla spor yaptım valla :)) inşallah sende de vardır eksilme :)) midem o kadar küçülmüş ki bugun kahvaltıyı saymazsak en son saat 5 gibi sadece bir kase çorba ve yoğurt yedim azıcık bisküvi ile tahtalardan :)) ve hala açlık hissetmiyorum :)

Sorma ya normalde bugün ben o pilavdan 2 buçuk tabak yerdim ama yarım tabağı bile zor yedim patlicak gibi hissettim kendimi mideler küçülüyor çok güzel :)

Sorma ya normalde bugün ben o pilavdan 2 buçuk tabak yerdim ama yarım tabağı bile zor yedim patlicak gibi hissettim kendimi mideler küçülüyor çok güzel :)
Aynen canımcım aman küçülsün yıllardır büyük oldu da ne oldu oramız buramız gereksiz doldu. Şimdi Allahın izni ile istediğimiz kiloya ulaşacağızzz :) bir de ben en çok neye üzülüyorum biliyor musun çocukluk arkadaşlarım var hepsi 50-55 kilo arasında en şişko benim her buluştuğumuzda o kadar çok üzülüyorum ki, fıstık gibi giyiniyorlar incecik belleri incecik bacakları. Tek dombili benim benim gibi bir tane daha vardı o da zayıfladı manken gibi oldu bi ben kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…