1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Saklayın bu fotoları kk güzelleri:) before after için kullanırsınız

Günaydinnn kızçelerimm :) bugun tembellik yaptım saat 7 de kalktım ama 9 a kadar çıkmadım yataktan :)) şimdi kalkıp kahvaltı yapacağım ama kahvaltıdan önce 2 bardak su, yarım saat sonra da kahvaltı :)

Kızlar ben kahvaltımı yaptım spora gidiyorummm

Menüm
2 yumurtadan 4-5 damla zeytinyağı ile omlet bol pulbiberli tuzsuz
10 tane zeytin yedim
1 bardak da yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği

Kızlar şoktayım yaaaa bugun tekrar tartıldım ki ağzıma kadar doluydum hem kahvaltı yaptım hem de 1 buçuk litre su içtim hadi bi tartılayım falan dedim şeytan gene girdi aklıma ve ben o su dolu karnıma rağmen tam 4 kilo vermişim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hem ben hem hocam şok!!!!!!!!!!!!!!!! 2 gündür akşam yemeği yemiyorum ondan mı oldu anlamadım 1 hafta da 4 kilo süper süperrrrrrr o kadar keyfim yerine geldi ki anlatamam ya

Ohhh harika aa nasıl verdin kız 4 kiloyu :)

Sabah kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Salatalık domates
Peynir
Az bisi sosis
Tarcinli sut :)

Ohhh harika aa nasıl verdin kız 4 kiloyu :)
Kuzucum 1 haftadır çok fazla spor yapıyorum her gün mutlaka 2 saat yürüyüş ve fitness yapıyorum büyük ihtimal ondan oldu ki her gece yatmadan bel hareketi ve squat da cabası. E yemekleri de kısınca olacağı buydu dün akşam yemedim ondan önce yemedim o çok etki ediyormuş. Günde 3 tane de yeşil çay içiyorum daha ne asıl vermesem sorun olurdu bence 66 kilo oldum kaldı geriye 11 kiloooooooooo

Yaahh kiskandim ben spor yapmıyorum yeşil çayda icmiyorum sadece yerimlerime dikkat ediyorum bundan sonra yarım saat spor yap cam yeşil çayda ic cem senin kadar veremem ama ayda 4 kilo hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…