Merhaba güzel hanımlar :) Beni de aranıza alın. 3 sene önce burada yine böyle bir başlıkta yediğimi, içtiğimi, verdiğim kiloyu yazarak tam 17 kilo vermiştim. O zaman düğün hazırlıkları yapıyordum ve Dukan diyeti yaparak hızlı kilo verdim.
Sonuç: şu an 79 kiloyum. Hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum.
3 senede hastalıklar çıktı, sırt ağrılarından duramaz oldum. Mutlaka kalıcı bir şekilde kilo vermem gerek.
O yüzden acelem yok. Kafayı dengeli/düzenli beslenmeye taktım. Baya baya telefonuma alarmlar kurdum ara öğünleri hatırlatsın diye. Ofise de az yağlı süt, kuruyemiş, gün kurusu kayısı depoladım ara öğünler için. Kahvaltı için akşam küçük bir saklama kabına biraz peynir ve 1 dilim tahıllı ekmek hazırlıyorum. Ofise french press getirdim bitki çayı demliyorum vs. Bunu 2 haftadır yapıyorum henüz kilo verebilmiş değilim ama şişkinliğim gitti.
Burada sizlerle yazışınca başka bir sinerji oluşuyor. Yediğimi içtiğimi sizlere bildireceğim için sorumluluk duygusu ile hareket ediyorum. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.