• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

20161126_085058.webp

Kızlar sabah erkenden uyandım, 3 saat yürüş artı fitness yaptım ve yarın tartılamayacağım için bugın tartıldım :) kilomu hemen paylaşayım. Ama öncesinde size bir sey itiraf etmem lazım :KK43: Öğretmenler günü için kız kardeşim pasta yapmış en sevdiğimden minicik bir dilim yedim dün akşam ama akşam yemeği falan yemedim hiç. Sabah da 1 saat fazla spor yaptım telefi ettim :)
Bisi olmaz kuuzum hiç kacamak yapmamistin maşallah :)

Kızlar acikma hissimi kaybettim ben ya korkmaya basladim bişey olurmu :(( az yemek den migdem mi kustu :((

ay yok kız :KK70: merak etme hiçbir sey olmaz :) diyet yapmadığımız için sorun yok ki her seyi de yiyoruz :)
Ne bilim yaa korktum :(( az yediğimi fark etttim dün bide erken yedim akşam yemeğimi oda sadece yogurttu bir kase hala açıkmadim düşünüyorum acaba acmiyim degilmiyim diye acikmayida unuttum bisiler oldu :KK70:

Ne bilim yaa korktum :KK43:( az yediğimi fark etttim dün bide erken yedim akşam yemeğimi oda sadece yogurttu bir kase hala açıkmadim düşünüyorum acaba acmiyim degilmiyim diye acikmayida unuttum bisiler oldu :KK70:

oh ne güzel işte :D valla ben de akşam çok aç yatıyorum ama sabah açlığımı unutuyorum mide alışıyor sanırım daha doğrusu küçülüyor :)

oh ne güzel işte :KK70: valla ben de akşam çok aç yatıyorum ama sabah açlığımı unutuyorum mide alışıyor sanırım daha doğrusu küçülüyor :)
Ama ben hala kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yaa tartı eksiliyor ama ben hala ayniyim sanki :(

Back
X