• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Evde bi tane korsem var da, o da hani şu yağlarım görünmesin diye abiye elbisenin altına giydiğim korse, normal sıkmasına sıkıyor da sanki bu diğeri daha çok işe yarar gibi.

Dene bakalim :) sen yağ olarak da olcturuyormusun kilo nu yağdan mi gitmiş 4 kilo :)
Valla protein ağırlıklı beslendiğimden mümkün değil kastan gitmesi, e her gün 2.500 litre su da içiyorum. Bu hafta çok spor yaptığımdan yağdan gitmiştir :) akşamları yememek çok iyi geldi bana, 1 ay sonunda inşallah 7-8 kilo vermiş olurum :)

Valla protein ağırlıklı beslendiğimden mümkün değil kastan gitmesi, e her gün 2.500 litre su da içiyorum. Bu hafta çok spor yaptığımdan yağdan gitmiştir :) akşamları yememek çok iyi geldi bana, 1 ay sonunda inşallah 7-8 kilo vermiş olurum :)
Inş canım harika gidiyorsun böyle devam et :)

Bu arada su dedinde aklıma geldi bugun 2bardaktan başka su icmemisim ben :KK51:

Kız bakalım o kadar canım kalacak mı, zayıflamaya başlamanın verdiği gazla ilk hafta her gün spora gittim de bakalım bundan sonra gidebilecek miyim :))
Gidersin gidersin 1 haftda daha gitsen yeter 4 kilo daha verirsin ondan sonra sadece yürüyüş yaparsın yarım saat :)

Back
X