1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen kendini ezdirirsen herkes seni ezer, ablan da ezer, sana kendini suçlu hissetttirir. Altta kalmazsan düzelirsiniz er geç.

Öyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi de

sen önce şunu bi kabullen
senin ablana karşı yaptığın bir hata yok ki!
kendine karşı olur en fazla
ablana karşı bakirelik yemini mi ettin yahu
hesabı verecek olan sensin
ablan senin yanlış yaptığını düşündüğü için üzülebilir buna hakkı var
Ama senden nefret etme falan çok abartı

Ablanin tlfnu alip msjlarini okumasi zaten ozel hayata saygisizlik bari okudugunu belli etmeden uyarsaydi seni.Tamam snn yaptigin dogru degil belki ama bir abla olarak koruyup kollayacagi yerde birde kusuyor

Mezun olmus ise girmis kac yasinda kadinsiniz ne olmeyi dusunmesi sacmalamayin. Asil ablaniz hatali ne hak ile telefonunuzu karistirip mesajlarinizi okuyabilir ki? Yasadiginiz sey de bu yasta sadece sizi ilgilendirir. Lutfen bu kadar pisman olup abartacaksaniz da hicbir sey yasamayin.

Öyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi de
Sevdiğin güvendiğin bi adamla ufak birşeyler yaşamışsın bunun neresi hata anlamadım. Bazı şeyler insanların tercihine kalmıştır. Herkes ne yapıp yapmayacağına kendi karar verir çocuk değilsiniz. Ablanın sevgilisi olsa bişeyler yapmayacağı ne malum? Ayrıca sözlün mu nişanlın mi demis ya ne farkeder evli olmadıktan sonra ha sevgili ha sözlü? Yani sözlü olsan bişey demeyecekti. Biz aramızda sözlendik de.teallam yaa.bence ablanla konuşma

Abla kaç yaşında , bekar mı? Yüzde yüz kıskançlıktan yaptığından eminim, sen de bırak artık ezik kız rolü yapmayı , hiç konuşma cevap verme , sen ezildikçe daha da üste çıkmaya çalışacak , laf sokmaya çalışırsa da artık fazla olmaya başladın yeter diye bi kükre bak Nası geri çekecek kendini

Bakireligim
Aa cidden,o ne yav,
Bilmeyenler de bilsin der gibi
Yorum olarak yazdığımı sanıyordum da durum olmuş

Ablam 27 yaşında ben 20 bana bu yaşıma kadar ben yapmadım dedi

kizmasi uyarmasi normalde ayril nedir ta hu. ben yapmadim ne demek. benden once niye yaptin mi diyo ne diyo anlamadim. kiskanma durumu var belli. neden senin mesajlarini gizlice okuyor .?

ablan cidden abartmış.Tamam seni uyarabilir , kızabilir ama bir çekememezlik durumu var sanki
Hayatındaki insanı seviyorsan , o da seni seviyorsa ve bu konularda senin yanında oluyorsa niye ayrılmayı düşünesin ki..
Ablan zamanla yumuşar bence

benim kiz kardesim var tlf kurcalama durumum olmazda ama ciddi sekilde uyarirdim sonucta bilincli degiller genclik hevesi yanlis yapsin istemezdim ilerde pişmanlik yasamasi daha kötü cünkü

20 yasinda yasanan cinsel iliski hevestir otesi yalan. Kiskanmis diyenler var vicdansizlik sadece kardesini koruyor. Iliski yasanmadi diyerek bekaret seviyesine getiren konu sahibi. Kullanilirsin ama bekaretin gitmez tamam mi oluyor yani sorun kalkiyor mu ortadan..abla baska niyetli olsa evlen derdi ayril diyor. Ayril bu cocuk seni kullanmasin. Siz ablaniz aile olan sizsiniz.. sevgili ise.. ne diyeyim ablam beni kiskaniyor 27 yasinda kocasiz diye bakarsiniz olaya ama yine onun omzunda aglarsiniz.

Ablanız sevgilinizi tanıyor mu? Daha önce hiç karşılaştılar mı?

Ablanızın siz uyurken msjlarinizi karıştırması, üstüne sizinle konuşmaması ve asıl bomba ortada hiç bir sebep yok iken tehdit vari bir şekilde ondan ayrilmanizi istemesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Eğer başta ki sorularımın cevabı evet ise bence ablanız sevgilinizden hoşlanıyor yada sizi kıskanıyor ben bu konu dan bunu çıkardım. Asıl sizin ona hesap sormanız lazım küçük ergen çocukta değilsiniz ki sizi korumak için yaptı desem.

Son düzenleme:
Tamam ablan konuşmayarak durumu abartmışta,27 yaşında kendi yaşamadı diye seni kıskandığını hiç sanmam. Ablan sonuçta karşındaki. Daha 20 yaşındasın, seni korumaya çalışıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…