Sevdiğim adamla mutluyum ama ablamin böyle yapması çok üzücü bana demedik laf bırakmadı ablami çok seviyorum bi ay içinde sevgilimle tanistircaktim ama şimdi ikisinde de önyargı var. Hele ablam zaten istemiyor
Her gün ağlıyorum 1 hafta oldu çok kötüyüm düşünmekten başım ağrıyor hergün üzülüyorumayy ağlayacak başka bir şey bulamadin mi sallaa yav
Öyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi de
Aa cidden,o ne yav,durumunda neden
"Bakireligim bozulmadi. Sadece sevistik biraz" bu yazıyo bi de
duymayanlara da mı duyurucan?
Sevdiğin güvendiğin bi adamla ufak birşeyler yaşamışsın bunun neresi hata anlamadım. Bazı şeyler insanların tercihine kalmıştır. Herkes ne yapıp yapmayacağına kendi karar verir çocuk değilsiniz. Ablanın sevgilisi olsa bişeyler yapmayacağı ne malum? Ayrıca sözlün mu nişanlın mi demis ya ne farkeder evli olmadıktan sonra ha sevgili ha sözlü? Yani sözlü olsan bişey demeyecekti. Biz aramızda sözlendik de.teallam yaa.bence ablanla konuşmaÖyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi de
Bakireligimsen önce şunu bi kabullen
senin ablana karşı yaptığın bir hata yok ki!
kendine karşı olur en fazla
ablana karşı bakirelik yemini mi ettin yahu
hesabı verecek olan sensin
ablan senin yanlış yaptığını düşündüğü için üzülebilir buna hakkı var
Ama senden nefret etme falan çok abartı
Yorum olarak yazdığımı sanıyordum da durum olmuşAa cidden,o ne yav,
Bilmeyenler de bilsin der gibi
Ablam 27 yaşında ben 20 bana bu yaşıma kadar ben yapmadım dediAbla kaç yaşında , bekar mı? Yüzde yüz kıskançlıktan yaptığından eminim, sen de bırak artık ezik kız rolü yapmayı , hiç konuşma cevap verme , sen ezildikçe daha da üste çıkmaya çalışacak , laf sokmaya çalışırsa da artık fazla olmaya başladın yeter diye bi kükre bak Nası geri çekecek kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?