1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ablan kıskançlıktan çatlamış, bırak çatlamaya devam etsin,
gör bak aynısını sen evlenirken de yapacak,
bu tiplerin hepsi aynıdır, kendisi isteyip de yapamadığı şeyleri başkası yapınca çıldırırlar.

Kimse kusura bakmasın ama mesajlarını nasıl okur ya? deyip odağı oraya çekerek olayı kapatmanın başka şekli gibi görünüyor. Kimsenin yaşadığını yargılamak değil niyetim bu senin hayatın ve istediğini yaparsın tabi ki. Ama ablana asla kızma ! Ben hem ablayım hem de bir ablam var. İki duruma da sahip olduğum için gayet iyi biliyorum, emin ol ablan seni kıskandığından falan değil sevdiğinden yapıyordur. Kıskanıyor yorumlarına zerre kadar anlam veremedim karşısındaki ABLASI ya ABLASI! Herhangi bir arkadaşı değil ! Bil ki iyiliğin için diyor. Ben de sana şimdi birkaç bir şey söylemek istiyorum tamamen dostane olarak; Üniversite benim de bu yıl bitti oradan da seninle aynıyız. Tüm samimiyetimle yazacağımdan emin ol o yüzden :) Bana kalırsa sevgilinin niyetinin ciddi olduğunu hiç zannetmiyorum. (bu sadece bir düşünce inşallah öyle değildir ve sizin için en uygun, en istediğiniz anda evlenirsiniz) Sen diploma almaya git kalk o günü bul neden acaba? Tabi senin artık o ille de ilişkin kesildi. Benim birçok arkadaşım öyle şeyler yaşadı ki eminim ablan da böyle insanlara şahit oldu ve bir şeylere dayanarak konuşuyor. Neyse seni tam tanımadığım için olayın yanlış yere çekilmesinden korkuyorum bu yüzden bu kısmı çok uzatmayacağım ama sadece şunu düşün YARIN O ÇOCUK SENİ TERK EDERSE NE OLUR? bunu gerçekten kafanda hayal et yaşarmışcasına enine boyuna düşün. Şunu da unutma eğer böyle bir şey olursa başını yaslayıp ağlayacağın omuz ablanınki olur.. ve hiç kimse sevgilinde dahil ablan gibi seni ne anlar ne korur ne de düşünür..

Bayan Kemik Kıran :))) şiddet hiçbirşeyi çözmüyor, aradaki diyaloğu kopartıp karşınızdakinin sizden uzaklaşmasına ve abla - kardeş, ebeveyn -evlat, karı-koca ilişkilerini tamir edilemez hale sokuyor, kırılan kemikler iyileşir ama bir daha abla kardeş olunmaz, kaldı ki insanlar konuşarak pekala anlaşabiliyor, bu yüzden şiddet yerine çözüm odaklı olalım.

B Bir1A ,
ablanızın mesajlarınızı okuması yanlış, özelimiz bize aittir, öte yandan sizden büyük ve biraz daha tecrübeli olduğu için sizle ilgili kaygıları olduğu için haklı.
20 yaşındasınız, reşit ve erişkin birisiniz ama hala tecrübesizsiniz, bir ilişki yaşıyorsanız sonradan bunun evlilikle sonuçlanmayabileceği, ayrılabileceğinizi, yaşadıklarınızdan pişman olabileceğinizi, yaşanan ilişki yüzeysel de olsa hamile kalabileceğinizi, ileri de keşke olmasaydı deme ihtimalinizi de düşünerek beraber olun.

Seviyorum, o da beni seviyor, öyleyse birlikte olabiliriz deyip ileriyi düşünmeden yaşayacağınız her ilişki size sonradan pişmanlık olarak geri dönebilir zira hala bakireyim diye belirttiğinize göre buna önem veriyorsunuz, yalnız şunu da ilave edeyim sizden büyük, 22 yaşında kızı olan bir anne olarak, bekaret kızlık zarından ibaret değildir, siz bakire değilsiniz bu nedenle, sizi kırmak için demiyorum, bakire olmanın anlamı bu olmadığı için belirtiyorum.

20 yaşındasınız ve bu ilişkinizin bitme, başka arkadaşlıklar kurma ihtimalinizde var, ileri de bambaşka biriyle evlenmeniz halinde geriye dönük bir sürü pişmanlıklar ve keşkeler yaşamamak için düşünerek hareket edin çünkü pişmanlıklarınızdan en büyük yarayı siz alırsınız, ablanız bu yüzden sizi korumaya çalışıyor, belki yöntemi doğru değil ama tam olarak yapmaya çalıştığı bu.

ablada garip haller görüyorum

ben kız kardeşimin telefonuna elimi sürmem

velevki öğrendim böyle bişey

tam aksi davranır hatasını anlamasını sağlardım

destek olurdum ve herşeyin zamanında güzel oldugunu anlatırdım

ablam kıskanıyor beni demiyorum ben ki yaptığımın yanlış olduğunu da biliyorum ne kadar haklı olduğunun da farkındayım. Heves diye bişey de değil ki

Ablam tanımıyor Sevgilimi tanismadilar hiç bu ay içinde sevgilim gelicek öyle taniştircaktim. Ama artık imkansız tanismalari da nefret edip tiksiniyor

Evet haklısınız güzel anlatıp söylüyorsunuz bunları zamanında dusunemedim pismanim hatayı yaptım artık. Şimdi napicagimi bilmiyorum kendimi öldürmek istedim sürekli aklımda o var

tercihiniz olan birseyi yasadiginiz icin ablaniza gelen bu hirsin sebebini çozemedim ?
mesajlarinizi okumaya ne hakki var?

Ablanizin tutumu yanlis ama bende biricik kız kardesimin bıri tarafından daha evlenmeden birşey yasamasina tahammül edemez ve o çocuktan igrrenirdim..Ama gece kaldırıp kardeşime de bu travmayı yasatmazdim.ablaysan abla gibi davran..Çek karşına guzelce nasihat et.

Ablanıza ne?
Karşısında dimdik dursaydınız o ezilirdi, siz değil.
İki sevgili birbirinin hayrına sevgili olmaz. Cinsel birşey hissetmeyen insanlar sevgili olamazlar.
İki sevgilinin sevişmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Ama aile yapınız buna uygun değil sanırım.
Ama bedeninizin ve hayatınızın sizin olduğunu unutmayın.
Üzerinde kimsenin söz hakkı yok bedeninizin.
Bu yüzden güçlü kalın ve bunu belli edin.
Güçlü olmazsanız sizi çok ezerler.

Evet doğru söylüyorsunuz hiç böyle olacağını bilmiyordum herşey biranda oldu. O günden beri Üzgünüm pişmanım. Ablamın beni kiskanmadigini iyiligim için söylediğini de biliyorum. Şimdi ben napicam onu bilmiyorum ablami geri nasıl kazanicam bilmiyorum onun için de yaz bişeyler söyle lütfen

gerçekten ablanın haklı olduğunu mu düşünüyorsun?
mesela ablanın yerinde sen olsa kardeşine, cinsel yaşamı için böyle bir tepki verir miydin?
hayır ben düşünüyorum, bulamıyorum, benden 8 yaş küçük bir kardeşim var, aynı zamanda bir kız annesiyim, neden kardeşimin sevdiği bir erkekle birlikteliği beni rahatsız etsin ki?

Burda kac tane kadin ablanin yaptığı yanlis, sen yanlis bir sey yapmadin diye seni silkelemeye calissa da hala hataliyim ablamin gönlünü almam gerek diye sizlaniyorsun.
Valla o zaman sana az bile yapmis. Demek ki bu dilden anlayacagini biliyor o da.
Gidip sevgilinden ayrildigini soyleyerek ayaklarına kapanip bir daha sevismeyecegin konusunda soz verip ozur dileyebilirsin mesela?

Ben olsam ben de konusmam. Her ailenin bir prensip siniri vardir o sinir asilirsa ben de bu tepkiyi verir kardesimden o erkekten ayrilmasini ister ve kendisiyle ofkem gecene kadar konusmazdim. Buradaki uyeleri bazen hic anlamiyorum. 'Sevgili kardesim sevgilinle beraber olmussun. Tatlim ertesi gun hapini aldin mi?' Böyle birşeye saygı duymam ancak tahammül edebilirim.

"Sevgili ablacığım merak etme korundum tatlım, bir daha sen sevişene kadar asla ve dahi kat'a sevişmeyeceğim hatta ve hatta al telefonumu sen kullan" diyebilirsin böylece ablan derin pişmanlığını görür bir daha seni gecenin bir körü uykundan uyandırıp ,ne haddine ise, evden kovmaya çalışmaz. derhal dünyadaki en büyük suçu işlediğinin farkında olduğuna ikna et onu....

Ne ara bu kadar ' medeni ' olmusuz cok gurur duydum. Evet arkadaslarin dedigi gibi ablaniz cok haksiz ne bicim ablaniz var o da girsin iliskiye durumu 1-1 yapin o zaman kiskancligi gecer

Ablam yapsaydi benim yaptığımı ona kesinlikle böyle bi tepki göstermezdim o üzülüyorsa bende onunla birlikte üzülürdum onu mutlu edip güldürme ye calisirdim sürekli konusmaya calisirdım ki kendine bişey yapmaya kalkmasın ama o benimle konuşmuyor bana bakmıyor bile

Keşke ablamda sizin gibi düşünse bana bu kadar ağır davranmasa keşke ablam da sizin gibi anlayışlı olsa bana bu konuda biraz da olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…