ablam kıskanıyor beni demiyorum ben ki yaptığımın yanlış olduğunu da biliyorum ne kadar haklı olduğunun da farkındayım. Heves diye bişey de değil ki20 yasinda yasanan cinsel iliski hevestir otesi yalan. Kiskanmis diyenler var vicdansizlik sadece kardesini koruyor. Iliski yasanmadi diyerek bekaret seviyesine getiren konu sahibi. Kullanilirsin ama bekaretin gitmez tamam mi oluyor yani sorun kalkiyor mu ortadan..abla baska niyetli olsa evlen derdi ayril diyor. Ayril bu cocuk seni kullanmasin. Siz ablaniz aile olan sizsiniz.. sevgili ise.. ne diyeyim ablam beni kiskaniyor 27 yasinda kocasiz diye bakarsiniz olaya ama yine onun omzunda aglarsiniz.
Ablam tanımıyor Sevgilimi tanismadilar hiç bu ay içinde sevgilim gelicek öyle taniştircaktim. Ama artık imkansız tanismalari da nefret edip tiksiniyorAblanız sevgilinizi tanıyor mu? Daha önce hiç karşılaştılar mı?
Ablanızın siz uyurken msjlarinizi karıştırması, üstüne sizinle konuşmaması ve asıl bomba ortada hiç bir sebep yok iken tehdit vari bir şekilde ondan ayrilmanizi istemesi bana hiç mantıklı gelmiyor.
Eğer başta ki sorularımın cevabı evet ise bence ablanız sevgilinizden hoşlanıyor yada sizi kıskanıyor ben bu konu dan bunu çıkardım. Asıl sizin ona hesap sormanız lazım küçük ergen çocukta değilsiniz ki sizi korumak için yaptı desem.
Evet haklısınız güzel anlatıp söylüyorsunuz bunları zamanında dusunemedim pismanim hatayı yaptım artık. Şimdi napicagimi bilmiyorum kendimi öldürmek istedim sürekli aklımda o varBayan Kemik Kıran :))) şiddet hiçbirşeyi çözmüyor, aradaki diyaloğu kopartıp karşınızdakinin sizden uzaklaşmasına ve abla - kardeş, ebeveyn -evlat, karı-koca ilişkilerini tamir edilemez hale sokuyor, kırılan kemikler iyileşir ama bir daha abla kardeş olunmaz, kaldı ki insanlar konuşarak pekala anlaşabiliyor, bu yüzden şiddet yerine çözüm odaklı olalım.
B Bir1A ,
ablanızın mesajlarınızı okuması yanlış, özelimiz bize aittir, öte yandan sizden büyük ve biraz daha tecrübeli olduğu için sizle ilgili kaygıları olduğu için haklı.
20 yaşındasınız, reşit ve erişkin birisiniz ama hala tecrübesizsiniz, bir ilişki yaşıyorsanız sonradan bunun evlilikle sonuçlanmayabileceği, ayrılabileceğinizi, yaşadıklarınızdan pişman olabileceğinizi, yaşanan ilişki yüzeysel de olsa hamile kalabileceğinizi, ileri de keşke olmasaydı deme ihtimalinizi de düşünerek beraber olun.
Seviyorum, o da beni seviyor, öyleyse birlikte olabiliriz deyip ileriyi düşünmeden yaşayacağınız her ilişki size sonradan pişmanlık olarak geri dönebilir zira hala bakireyim diye belirttiğinize göre buna önem veriyorsunuz, yalnız şunu da ilave edeyim sizden büyük, 22 yaşında kızı olan bir anne olarak, bekaret kızlık zarından ibaret değildir, siz bakire değilsiniz bu nedenle, sizi kırmak için demiyorum, bakire olmanın anlamı bu olmadığı için belirtiyorum.
20 yaşındasınız ve bu ilişkinizin bitme, başka arkadaşlıklar kurma ihtimalinizde var, ileri de bambaşka biriyle evlenmeniz halinde geriye dönük bir sürü pişmanlıklar ve keşkeler yaşamamak için düşünerek hareket edin çünkü pişmanlıklarınızdan en büyük yarayı siz alırsınız, ablanız bu yüzden sizi korumaya çalışıyor, belki yöntemi doğru değil ama tam olarak yapmaya çalıştığı bu.
Evet doğru söylüyorsunuz hiç böyle olacağını bilmiyordum herşey biranda oldu. O günden beri Üzgünüm pişmanım. Ablamın beni kiskanmadigini iyiligim için söylediğini de biliyorum. Şimdi ben napicam onu bilmiyorum ablami geri nasıl kazanicam bilmiyorum onun için de yaz bişeyler söyle lütfenKimse kusura bakmasın ama mesajlarını nasıl okur ya? deyip odağı oraya çekerek olayı kapatmanın başka şekli gibi görünüyor. Kimsenin yaşadığını yargılamak değil niyetim bu senin hayatın ve istediğini yaparsın tabi ki. Ama ablana asla kızma ! Ben hem ablayım hem de bir ablam var. İki duruma da sahip olduğum için gayet iyi biliyorum, emin ol ablan seni kıskandığından falan değil sevdiğinden yapıyordur. Kıskanıyor yorumlarına zerre kadar anlam veremedim karşısındaki ABLASI ya ABLASI! Herhangi bir arkadaşı değil ! Bil ki iyiliğin için diyor. Ben de sana şimdi birkaç bir şey söylemek istiyorum tamamen dostane olarak; Üniversite benim de bu yıl bitti oradan da seninle aynıyız. Tüm samimiyetimle yazacağımdan emin ol o yüzden :) Bana kalırsa sevgilinin niyetinin ciddi olduğunu hiç zannetmiyorum. (bu sadece bir düşünce inşallah öyle değildir ve sizin için en uygun, en istediğiniz anda evlenirsiniz) Sen diploma almaya git kalk o günü bul neden acaba? Tabi senin artık o ille de ilişkin kesildi. Benim birçok arkadaşım öyle şeyler yaşadı ki eminim ablan da böyle insanlara şahit oldu ve bir şeylere dayanarak konuşuyor. Neyse seni tam tanımadığım için olayın yanlış yere çekilmesinden korkuyorum bu yüzden bu kısmı çok uzatmayacağım ama sadece şunu düşün YARIN O ÇOCUK SENİ TERK EDERSE NE OLUR? bunu gerçekten kafanda hayal et yaşarmışcasına enine boyuna düşün. Şunu da unutma eğer böyle bir şey olursa başını yaslayıp ağlayacağın omuz ablanınki olur.. ve hiç kimse sevgilinde dahil ablan gibi seni ne anlar ne korur ne de düşünür..
Evet doğru söylüyorsunuz hiç böyle olacağını bilmiyordum herşey biranda oldu. O günden beri Üzgünüm pişmanım. Ablamın beni kiskanmadigini iyiligim için söylediğini de biliyorum. Şimdi ben napicam onu bilmiyorum ablami geri nasıl kazanicam bilmiyorum onun için de yaz bişeyler söyle lütfen
Ablam yapsaydi benim yaptığımı ona kesinlikle böyle bi tepki göstermezdim o üzülüyorsa bende onunla birlikte üzülürdum onu mutlu edip güldürme ye calisirdim sürekli konusmaya calisirdım ki kendine bişey yapmaya kalkmasın ama o benimle konuşmuyor bana bakmıyor bilegerçekten ablanın haklı olduğunu mu düşünüyorsun?
mesela ablanın yerinde sen olsa kardeşine, cinsel yaşamı için böyle bir tepki verir miydin?
hayır ben düşünüyorum, bulamıyorum, benden 8 yaş küçük bir kardeşim var, aynı zamanda bir kız annesiyim, neden kardeşimin sevdiği bir erkekle birlikteliği beni rahatsız etsin ki?
Keşke ablamda sizin gibi düşünse bana bu kadar ağır davranmasa keşke ablam da sizin gibi anlayışlı olsa bana bu konuda biraz da olsa.Ablam yapsaydi benim yaptığımı ona kesinlikle böyle bi tepki göstermezdim o üzülüyorsa bende onunla birlikte üzülürdum onu mutlu edip güldürme ye calisirdim sürekli konusmaya calisirdım ki kendine bişey yapmaya kalkmasın ama o benimle konuşmuyor bana bakmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?