- 30 Aralık 2009
- 23.937
- 96.519
- 1.123
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Aynen her 2 tarafta karakter meselesi var konu sahibinin ya bu deveyi güdecek yada çekip gıdecekElalemin evli karısına yavsayan adama adam demem ben.
Karaktersiz ve cok kişiliksiz.
Abboovv
Nişanlıyken bunu yapan evliyken beterini yapar..
Nişan zamanı en heyecanlı, kavuşmak için gün sayılan, güzel zamanlar.
O zaman bunu yapan, evliliğin rutin sıkıcı günlerinde beterini yapar
He size göre kabul edilebilir.Gercekten muhalefet olmak icin yazmiyorum lutfen yanlis anlamayin dusuncelerinize saygim sonsuz ama gercekten bu kadar onyargiyi hakedecek bir durum mu yasiyor konu sahibi? Sevgilisi veya nisanlisiyla cinsel hayati olmadigi icin aldatan binlerce erkek var sadece seks icin. Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur. Yillarca sevgili/nisanli kalip cinsel hayat yasamayip o erkegin cinsel istegi olmamasini beklemek ya da istegi olsada evliligi beklemesini istemek gercek hayatta cok ise yaramiyor. Evlendikten sonra aldatmak cok daha farkli cunku hali hazirda tum duygusal/fiziksel ihtiyaclarini karsilayan bir kadin evdeyken, bunlari baskasinda aramak, baskasindan talep etmek kabul edilemez.
Gercekten muhalefet olmak icin yazmiyorum lutfen yanlis anlamayin dusuncelerinize saygim sonsuz ama gercekten bu kadar onyargiyi hakedecek bir durum mu yasiyor konu sahibi? Sevgilisi veya nisanlisiyla cinsel hayati olmadigi icin aldatan binlerce erkek var sadece seks icin. Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur. Yillarca sevgili/nisanli kalip cinsel hayat yasamayip o erkegin cinsel istegi olmamasini beklemek ya da istegi olsada evliligi beklemesini istemek gercek hayatta cok ise yaramiyor. Evlendikten sonra aldatmak cok daha farkli cunku hali hazirda tum duygusal/fiziksel ihtiyaclarini karsilayan bir kadin evdeyken, bunlari baskasinda aramak, baskasindan talep etmek kabul edilemez.
Gercekten muhalefet olmak icin yazmiyorum lutfen yanlis anlamayin dusuncelerinize saygim sonsuz ama gercekten bu kadar onyargiyi hakedecek bir durum mu yasiyor konu sahibi? Sevgilisi veya nisanlisiyla cinsel hayati olmadigi icin aldatan binlerce erkek var sadece seks icin. Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur. Yillarca sevgili/nisanli kalip cinsel hayat yasamayip o erkegin cinsel istegi olmamasini beklemek ya da istegi olsada evliligi beklemesini istemek gercek hayatta cok ise yaramiyor. Evlendikten sonra aldatmak cok daha farkli cunku hali hazirda tum duygusal/fiziksel ihtiyaclarini karsilayan bir kadin evdeyken, bunlari baskasinda aramak, baskasindan talep etmek kabul edilemez.
Hatta dini devreye sokarsa gidip o adamdan helallik bile alması lazım :)Hayatimda daha kötü bir savunma görmedim.
Nişanlısıyla dini sebeplerden ötürü yakinlasamiyor ama bir başkasının eşiyle yakınlaşıyor,o zaman din devreden cıkmış mı oluyor???
Bazen keske okumasaydim dedigim seyler oluyo bu da onlardan. Bi kadin boyle yazarsa erkekler 8 kuma getirse normalHayatimda daha kötü bir savunma görmedim.
Nişanlısıyla dini sebeplerden ötürü yakinlasamiyor ama bir başkasının eşiyle yakınlaşıyor,o zaman din devreden cıkmış mı oluyor???
Yeter ki kılıf olsun, insanlar her şeyi bir şeye uydurur.He size göre kabul edilebilir.
Ama kadın evli.
Bu resmen karşı tarafın eşinin hakkına girmektir.
Başkasının helaline yan gözle bakmış.
Bunun nasıl bir izahı olabilir.?
Hayatimda daha kötü bir savunma görmedim.
Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur.
Her kisinin aldatma sebebi vardir bunu anlarim ama bu kesinlikle dogru bi hareket degil. Senin yazin resmen normale donusturuyo gibi aldatma eylemini.
Bence evli veya degil fark yok.. gonul bagi ne olacak? Ha evliykende sunu desinler o zaman: her gun baklava yenmez:)) bence aldatan kisinin hepbir sebebi vardir.
Bu adam nisanlisiyla yapsaymis bu konusmalari? Artik teknoloji gelisti:)) sanal sex bile bulmusken uzaktan elin karisini ayartmasi normal diyosun? O kadinla konustugu herseyi bu kizla yapsaymis. Bence seven bi kadin sevdigi erkekle dirty dirty konusmayi seve seve yapar.
Emin olun siz yapsanız asla ama asla affetmezdi, sizin ona gösterdiğiniz merhameti o size göstermezdi, şimdi tabi ki pişmanım, bir daha olmayacak vs. der ama timsah gözyaşları bunlar. Sizi varken başka bir kadını düşünebilmiş, onu aklına getirmiş, bel altı konuşulduğuna göre onu arzulamış, bunun pek affedilir yanı yok. Sizi incitmek istemezdim ama gerçeği görün istedim.Hayır mesaja cevap vermemiş. Güya aklı basına gelmiş o son konuşmadan sonra. Bende tıpkısını söyledim nerden tutsam elimde kalıyor bi savunman yok dedim. Haklısın dedi güya affedermiş bir kereye mahsus. Ama hiç inanmadım tabi bunu bir kadın yapsa adı bambaşka bişey olurdu.
He size göre kabul edilebilir.
Ama kadın evli.
Bu resmen karşı tarafın eşinin hakkına girmektir.
Başkasının helaline yan gözle bakmış.
Bunun nasıl bir izahı olabilir.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?