1 haftalık gelinken basıma gelenler

Bu seni daha çok üzer diye düşünüyorum nişanlıyım dahi devam etmiş farkına varmasaydın dahası da gelecekti çok İĞRENÇ bir durum düzelir sanmıyorum o kadın biter yenisi başlar..ama karar senin hep bir şans veriyoruz arkası kesilmiyor

Abboovv

Nişanlıyken bunu yapan evliyken beterini yapar..

Nişan zamanı en heyecanlı, kavuşmak için gün sayılan, güzel zamanlar.

O zaman bunu yapan, evliliğin rutin sıkıcı günlerinde beterini yapar

Gercekten muhalefet olmak icin yazmiyorum lutfen yanlis anlamayin dusuncelerinize saygim sonsuz ama gercekten bu kadar onyargiyi hakedecek bir durum mu yasiyor konu sahibi? Sevgilisi veya nisanlisiyla cinsel hayati olmadigi icin aldatan binlerce erkek var sadece seks icin. Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur. Yillarca sevgili/nisanli kalip cinsel hayat yasamayip o erkegin cinsel istegi olmamasini beklemek ya da istegi olsada evliligi beklemesini istemek gercek hayatta cok ise yaramiyor. Evlendikten sonra aldatmak cok daha farkli cunku hali hazirda tum duygusal/fiziksel ihtiyaclarini karsilayan bir kadin evdeyken, bunlari baskasinda aramak, baskasindan talep etmek kabul edilemez.

Ya kabul et onur boyu acma ya da bosan. Omur boyu basa kakarak gecmez ki evlilik kalmaz ortada. Haa ben bu adamin tekrar yapmayacaginida dusunmedim. Dini nikahla ne ilgisi var? Senle iliskisi varken bu sekilde konusma aldatma olmuyomuymus? Sen biriyle boyle samimiyet kursaydin evli degildik caniiiiiimmm deseydin? Tepkisi nolurdu?

He size göre kabul edilebilir.
Ama kadın evli.
Bu resmen karşı tarafın eşinin hakkına girmektir.
Başkasının helaline yan gözle bakmış.
Bunun nasıl bir izahı olabilir.?

Ben olsam güvenemezdim sanırım. Çünkü onun karakteri öyleyse bu şekilde devam eder. Bugun yarın siz hamile olduğunuzda ne olacak malum cinsellik yaşanmıyor o zaman. Kendini Haklı gösterecek. Senle olmuyordu yaptık diyecek belki de

Gercekten pişman mı onu iyi öğrenmeniz Lazım. Bence gercekten affedene kadar eve donmeyin.

Şu sıkışınca dini,Allah'ı şahit gösterenlere de hastayım.
Ben böyle bir adama güvenmem.
Baska birinin karısıyla bu diyalogları yaşayan adam şerefsizdir (kadin da ayrica serefsizdir)
Kaldi ki su an affettiginiz için uzun vadede yeniden bu ya da benzeri vakayla karşılaşma ihtimaliniz yüksek .

Her kisinin aldatma sebebi vardir bunu anlarim ama bu kesinlikle dogru bi hareket degil. Senin yazin resmen normale donusturuyo gibi aldatma eylemini.

Bence evli veya degil fark yok.. gonul bagi ne olacak? Ha evliykende sunu desinler o zaman: her gun baklava yenmez:)) bence aldatan kisinin hepbir sebebi vardir.

Bu adam nisanlisiyla yapsaymis bu konusmalari? Artik teknoloji gelisti:)) sanal sex bile bulmusken uzaktan elin karisini ayartmasi normal diyosun? O kadinla konustugu herseyi bu kizla yapsaymis. Bence seven bi kadin sevdigi erkekle dirty dirty konusmayi seve seve yapar.

Hayatimda daha kötü bir savunma görmedim.
Nişanlısıyla dini sebeplerden ötürü yakinlasamiyor ama bir başkasının eşiyle yakınlaşıyor,o zaman din devreden cıkmış mı oluyor???

Benim anlamadığım eşiniz 2002 senesinde kaç yaşındaydı? Eski bir konuda sanki 30'du. 14 yaşındayken 2002'de cep telefonu varmış ve kızlarla mı konuşuyormuş?
Taa 16 senesine dayanan bir olay ise gerçekten (çünkü o zamanlar daha çok yetişkinler cep telefonu kullanırdı, şaşırdım) kadın da şehir dışındaysa bu sohbet muhabbet neden sürmüş?
Mesaj içeriklerinde kötü bir şey var mı?
Kendinden yaşça büyük insanla 14 yaşında ne işi varmış?
Bence geçmişte aralarında bir şey vardı. Gençlik aşkı vs. Ayrıldılar, kadın başkası ile evlendi, sonra boşandı.
Belki o kadın evliyken bile eşinle görüştüler.
Kimse kimsenin 16 sene önceki numarasını öyle boşuna saklamaz.
Senin ile tanışmadan önceki hayatı seni elbette ilgilendirmez ama nişanlıyken görüşmüşler ise ve bu görüşme içerikleri iğrenç diyeceğimiz nitelikteyse aldatmadır tabii ki.
Bir de eski bir konuna denk geldim.
Ablan ile ilgili: "Ablam... Sürekli erkeklerin değiştiğinden, bu durumun fazla uzun sürmeyeceğinden dem vuruyor.
Ben onun iyi kötü hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. Şimdi olmaması için sürekli önyargılı konuşuyor tanımadan."

Tekrar tekrar söylüyorum erkek veya kadın mükemmel, kusursuz görünen insanlardan korkun.
Muhakkak altlarından başka bir şey çıkıyor.
Kimse göründüğü gibi muhteşem değildir.
Şimdi eğer gelecekte olmayacağına inanıyorsan devam et ama bil ki o şüphe asla geçmeyecek.
İleride unutsan bile en mutlu zamanında, gözlerine aşkla baktığın bir anda birden aklına düşecek.
Her an tetikte olacaksın.
İlk zamanlar paranoyaklaşacaksın.
Sonra yavaş yavaş azalacak.
Derken ufacık bir şeyden tekrar nem kapacaksın.
Yüzüne vurmak için yanıp yanıp tutuşacaksın.
Ancak susacaksın.
İçine atacaksın.
Çünkü, her seferinde yüzüne vurursan bileceksin ki bir gün yine aldatılacaksın ve bu sefer vereceği cevap, "Bizi bu hale sen getirdin. Bir hata yaptım, sürekli yüzüme vurdun," olacak.
Niaşnlılık döneminde ne konuşulduğunu bilmediğimden boşanma sebebidir falan diyemem ama şunu bil 16 sene hayatında olan insan öylesine bir insan değildir.

Nişanlısıyla dini sebeplerden ötürü yakinlasamiyor ama bir başkasının eşiyle yakınlaşıyor,o zaman din devreden cıkmış mı oluyor???
Hatta dini devreye sokarsa gidip o adamdan helallik bile alması lazım :)
Ama totosu yemez.

Bazen keske okumasaydim dedigim seyler oluyo bu da onlardan. Bi kadin boyle yazarsa erkekler 8 kuma getirse normal

Ama kadın evli.
Yeter ki kılıf olsun, insanlar her şeyi bir şeye uydurur.

Kesinlikle normallestirmiyorum, hayir. Ama nisanliyken bunu yapan evliyken neler neler yapmaz tezini anlamli bulmadim. Evlilik danismanlarina giden ciftlere hep su soru yoneltilir,seks hayatiniz nasil? Cunku iliskinin temel yapi tasi olarak gorulur. Ama nisanliyken veya sevgiliyken bu konular hic gundeme gelmez, ama nisanlilik ve sevgililikte bir iliski bicimi.

Emin olun siz yapsanız asla ama asla affetmezdi, sizin ona gösterdiğiniz merhameti o size göstermezdi, şimdi tabi ki pişmanım, bir daha olmayacak vs. der ama timsah gözyaşları bunlar. Sizi varken başka bir kadını düşünebilmiş, onu aklına getirmiş, bel altı konuşulduğuna göre onu arzulamış, bunun pek affedilir yanı yok. Sizi incitmek istemezdim ama gerçeği görün istedim.

Ama kadın evli.

Evet, bide bu yonu var olayin. -Bu detaydan bagimsiz olarak- demek istedigim nisanliyken yapan evliyken herseyi yapmayabilir. Dikkat cekmek istedigim buydu.

Ne denir ki.. yeni evlenmişsin. Tek diyebileceğim şey, eşinle devam etmek istiyorsan birlikte terapiye gidin. Çünkü asla atamayacaksın içinden. Sürekli bu konuyu açacağın içinde laçka olacak konu.
Ama şunu diyebilirim; nişanlıyken yapan, evliyken de yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…