1 haftalık gelinken basıma gelenler

Ya bu erkek milletinde hiç akıl yok. Bişey yapıyosun hala telefonunda saklı.
Sevgili kadınlar lütfen siz de alıp karıştırıyorsanız göreceklerinize hazır olun. Bakıp cinnet geçirip affetmek nedir arkadaş bir kere aldatan bir daha aldatır affedilince bu net. Madem gidemeyeceksin bakma o telefona o dediğin içine doğan hissi bastır gitsin.

Ne cesaret silmemis ki mesajlari. O kadini da kocasina rezil etmek var aslinda. Ahlaksizlik diz boyu. Tehlikeli mi gormedi nedir.. Bence cok dikkati olmalisin. Bu işler sakaya gelmez

Hadi mesaj attı vs. Neyse diyelim. Gerçi yapmaması gerekiyor kesinlikle ama evli kadına mesaj atmak nedir ya bu çok iğrenç ..
Belli ki epey pismanim demiş , siz iyice düşünün ve umarım doğru bir karar verirsiniz

Ne karar vereceğinizi siz daha iyi bilirsiniz ama bir haftalık bir evlilikte karşılaştığınız sey gerçekten zor.. Kalbinize ferahlık diliyorum...

Evli kadına mesaj atiyor çünkü düşürürse işin sonunda başı agrimayacak. Bakire kız gibi üzerine kalmayacak. İkisi de hayatlarina kaldığı yerden devam edecek. Temiz is yani. Erkekler aptal degiller. Kac adım sonrasını planlıyorlar. Her erkek aldatıyor ama azi yakalanıyor.

Ya evlenmesen neyse ama evlenmissiniz artik bence bunun icin bosan demek sacma olur. Unutacaksin amaaa pusuya yatacaksin tabiki de. Baya surundurmussun ev terketmeler pesinden suruklemeler falan. Ders olmustur. Evlilik bir milat olsun ve evlilik sinirlari icersjnde asla yapmasin boyle bir seyi ... bence tolere et simdilik..

Her erkek aldatiyor cümlesini yuzde doksan dokuzu aldatiyor diye değiştiriyorum. Şimdi benimkisi aldatmıyor diyenler olur. Sabah sabah başıma iş almayayım :)

senle kavgalı bozuk oldugu veya uzakta oldugun bir boslukta o kadını arayacaktır...sen evlenilecek o eğlenilecek kadın..ayrıca cinsellik yaşamadıklarına inanmıyorum ben şahsen

2002 yılında bir ara konuşmuşlar ama kadın numarasını silmemiş mesaj atmış hatırlatmamış kendini. Kadın 3 saat uzaklıkta bi şehirde

Bu işin içinde başka bir iş var, 2002'den beri bir insanla iletişimde olmak ciddi bir şey. 1 haftalık gelinim falan diye düşünmezdim ben böyle bir durumda. Bu tek seferle kalacak bir şey değil, bu uzun süreli bir ilişki ve o kadın boşanma aşamasında falan değil, evli oldukları için "yasak aşk" zevkiyle ilişki sürdürüyorlar. Bunu benim bildiğim kadar siz de biliyorsunuz. Kendinizi bile bile ateşe atmayın, çocuğunuz falan olursa es kaza bu sefer de "Çocuğum babasız kalmasın" diye boşanmayacak; o çocuğu da çetrefilli bir aile düzeninin içine atıp, belki onulmaz ruhsal yaralar almasına sebep olacaksınız.

Konularınıza şöyle bir göz gezdirdim. Hep kafanız karışık, hep eksik olan, oturmayan bir şeyler olduğunu söylemişsiniz. Bence içten içe farkındaymışsınız aslında ilişkinizde bir şeylerin yolunda gitmediğinin. Ama adını koyamamış, farklı bahanelerle dışa vurmuşsunuz, uzağa gitmekten mi falan gibi. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz, ömrünüzü böyle adamları "yola getirmek" uğruna harcamayın. 2002'den beri bunu sürdüren adamdan size hayır gelmez.

2002'den beri görüşüyorlarmış yahu hamilelikle cinsellikle alakası yok durumun. Güya aralıklı görüşme ama ben zannetmiyorum, 2002'den beri bağlantılılar görüldüğü üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…