- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Her erkek aldatiyor cümlesini yuzde doksan dokuzu aldatiyor diye değiştiriyorum. Şimdi benimkisi aldatmıyor diyenler olur. Sabah sabah başıma iş almayayım :)Evli kadına mesaj atiyor çünkü düşürürse işin sonunda başı agrimayacak. Bakire kız gibi üzerine kalmayacak. İkisi de hayatlarina kaldığı yerden devam edecek. Temiz is yani. Erkekler aptal degiller. Kac adım sonrasını planlıyorlar. Her erkek aldatıyor ama azi yakalanıyor.
Katiliorum bebek evliligi kurtarmaz duzelmyen adam duzelmioBebek yapmayın hemen
Hemen bebek yapip o bebeğin gunahina girenler de var. O kadar haklısınız kiKatiliorum bebek evliligi kurtarmaz duzelmyen adam duzelmio
Aynen oyle cnmHemen bebek yapip o bebeğin gunahina girenler de var. O kadar haklısınız ki
Nesi tuhafPolemige girmek istemiyorm ama yazdiklariniz tuhaf bu durum evliyken normal.. evliyken esler sadik olmali
2002 yılında bir ara konuşmuşlar ama kadın numarasını silmemiş mesaj atmış hatırlatmamış kendini. Kadın 3 saat uzaklıkta bi şehirde
Yalniz hamilelikte seks yasak degil, bazi riskli durumlarda yasak . senelerce sevgililik/nisanlilik donemiyle hamilelik/lohusalik gibi maksimum 1 yillik bir sure ayni sey degil, kaldi ki bu durumda da zaten cinselligi yasamanin bir cok farkli yolu var.
Zaten cinsellik yoksa aldatmak mubahtir diye bir savunma yapmadim. Yaptigi hatanin sebebinin cinsel aclik olabilecegini ve evlendikten sonra bunun tekrarinin olmayabilecegini soyledim evlilikte duzenli bir cinsel hayatin oldugunu varsayarak. Konu sahibi zaten affetmis, felaket tellalligi yapma taraftari degilim eminim zaten cok uzgundur. Bana da beddua etmissiniz ustu kapali. konu ben degilim, olayi kisisellestirip beddua etmeye varacak bir uslup kullanmadim, biraz sakin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?