1 haftalık gelinken basıma gelenler

Geçecek düzeleceksiniz falan demek isterdim ama kendi adıma konuşuyorum ben asla unutamazdım bu hainliği..

Yakalanınca pişmanlık çöken tipler bunlar her zaman. Sevgili, nişanlı veya evli benim için farketmez.
Demek ki bağlananama ve sadakat problemi var. Tekrar denemeyeceğinin de garantisi asla yok.

Umarım en doğru kararı verirsiniz. Sakın çocuk için acele etmeyin..

etik ve ahlaklı olanı beklemek çok ütopik size göre. bana göre değil.

Yine gizli gizli yapmayacağı ne malum..
Ama pişman olmuş herkez bir şansı hakeder..
Bundan sonra herşeyin açık kalacak bana de istediğim zaman bakabileceğim diye şart koş yaparsan yakalarsam bir kez daha seni tamamen bitiririm de..

size kesinlikle katılmıyorum. Eğer çok aktif bi insansa o zaman kendisine uygun biriyle sevgili nişanlı olmalı + öyle bile olsa insanların bu rutini sürdüremeyeceği zamanlar olabilir (hastalık,riskli hamilelik). Ne yani şimdi riskli gebelik yaşayan bi hanımefendinin eşi hamilelik lohusalık yaklaşık 1 yıl süren o süreçte yönelimi mi olur? Olmamalı işte. İnsan seçimleriyle doğru orantılı yaşamayıo bilmeli. Konudaki beyefendinin (!) de böyle bi süreç geçirecek olsalar sağlam çıkabileceğini düşünmüyorum ne yazıkki. Bunu yapan birisi güven teşkil etmez, edemez.

Evlilik öncesi cinsel birlikteliğiniz var mıydı ?
Eğer varsa ve eşiniz buna rağmen bunu yapmışsa %100 yine yapar
Eğer yoksa ve yapmışsa yine de aldatmadır . Ama sonrası için %100 yapar diyemeyeceğim .

Olmasi gereken aldatmamasi, dediginiz gibi cok aktifse ona gore biriyle olmali.1 haftalik evli Bir kadin ve barismista kocasiyla, simdi neler yapmaz sen simdi gor denilmesine uzuldum ve hafifletici bir sebep olarak sundum tezimi. Seks yoksa yasasin aldatmak gibi bir sey soylemedim yani, ama elestiri yagmuruna tutuldum :) herkesin dusuncesine saygi duyuyorum, ve dogru olmadigina katiliyorum, ama belkide bir daha hic boyle bir sey yapmayacak, belki yapacak bunu bilemeyiz.

Ya bir şey söyleyeceğim
Diğer yazdıklarımın hükmü kalmadı çünkü diğer konularınızı şimdi okudum .
sorunlu söz, atsam mı dediğiniz bir nişan , sizi alışveriş vs için hiç sallamayan bir eş adayı , aldatılan gelin ve gel deyince alışverişe giden , söz verip onu almaya gelmediğinde sesini çıkarmayan siz.
Arkadaşım bu evlilik olmamalıymış , bin kişi yazmış .ama siz ısrarla bile bile lades demişsiniz .
Adam alışık zaten
Aynen böyle gider
Bunu arşivlemiş yanlışlıkla, sildikleri de vardır haberiniz ola....

Sadece konusmuslar mı bulusmuslar mı
Tam olarak ne sekilde konusmuslar
Empati yapıyorum yeni evlenmişim eşimi yakaladım eskiden konusmasını yakaladım ne kadar eski ona bi odaklanırım ne konusmus görüşmüşmü zina yapmısmı sevdigine pişman olduguna eminmiyim
Birde keske aileleri sokmasaydınız en bastan yüz göz oldular artık siz unutasanız da aileniz unutmaz hic bi zaman

Çok üzüldüm yaşadığınız duruma ben erkeklerde bu kafayı anlamıyorum nişanlıyken ya da sevgiliyken yaptıklarını normal olarak görüp evlendikten sonra dini nikahtan sonra asla aldatmam diyorlar çok yanlış düşünce aldatma aldatmadır ben bu durumda kalsam asla bu olayı unutamazdım affetsem bile hep yüzüne vururdum işiniz çok zor

Bu tutumunuzla bir yere varamazsınız.
İki seçenek var bu olayı kaldıramıyorsanız ayrılın.
Ayrılmayacaksanızda böyle ablama gittim anneme gittim, unutamıyorum, olayı kaldıramıyorum, iki de bı yüzüne vuruyorum demekle olmaz. Birde bu tarz olayları hemen anlatmayın ablanızfa olsa annenizde olsa. İnsanların başlarına neler geliyor anlatmıyorlar.

Aaaa bende şimdi sizin yazınızı okuyunca resmen herseyi kabullenerek evlenmiş aynen size katılıyorum böyle kadınları da hiç anlamıyorum resmen olayları görüp bilerek kabul etmiş

Boşanmazsin. Yeni evlendim, millet ne der felan diye dava açmazsin. Eşinde pişmanlik numarasi yapip evli kalacaksiniz işte.

Sonra hamile kaldiğinda tekrar böyle birşey ile karşilaşirsin. Çünkü bir defa yapan, hep yapar.

Ha bide söyleyim, şu an el ne düşünür felan boşanmiyorsun fakat tersi olsa emin ol, herkes duyardi. Eşin herkese anlatip senin bir damla gözyaşina bile bakmazdi.

Merhaba,
İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama belki faydası olur diye yazıyorum
İkokul arkadaşlarım 25 yıllık arkadaşlarım. Farklı şehirlerdeyiz ama birkaçıyla senede ya da birkaç senede bir mesajlaşırız.
İçlerinden biri de çocukluk aşkım. Hatta birkaç sene önce yaşadığım şehirden ailesiyle geçerken beni aradılar, yanlarına uğradım. Ailesini de ailecek tanırız. Çocukluk aşkım olmasını bir kenara bırakırsak o arkadaşlarımın hepsi benim için çok değerli.
Bu arkadaşımın hayatında bir sene önce kimse yoktu. Bir süre önce profilinde nişan resmini gördüm, hayırlı olsun mesajı attım, düğüne davet etti beni. Biraz mesajlaştık, sonra geyik muhabbetine döndü. Bizim çocukluk aşkımıza geldi konu falan. Ve konunun buraya gelmesinden ikimiz de rahatsız olduk bir anda. Çünkü biz birbirimizle 25 yıllık iki dost gibi rahat konuşabiliriz ama hayatımızdaki insanlar bundan rahatsız olabilir, haksızlık olur diye. Ve ben hala bu laçka konuşma için üzülüyorum.
Konuşmayı bu sebeple bitirdik. Bira daha da görüşmedik. Yanlış anlaşılma olmasın, kimse incinmesin diye bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum. Zaten ben aramadan arkadaşım asla aramaz.
Yani demem o ki insan bir an düşünmeden hareket edebilir. Gerçekten pişman olmuş olabilir. Tersi de olabilir. Çünkü bel altı konuşmuşlar diyorsunuz. Bilemedim doğrusu. Ama bayanın "mutlu olmanı dilerim, sen benim için değerlisin" demesi sizin için sinir bozucu olmasına rağmen onun gerçek duyguları da olabilir. Ben de arkadaşıma ikiniz de çok mutlu olun inşallah dedim, çünkü arkadaşım benim için değerli.

üzüldüm.
Allah yardımcın olsun.
ne diyeceğimi bilemiyorum.
boşanma ama bi şans ver.zaten kişiliği bozuksa yine yapar.
inşallah yapmaz evliliğinde devam eder.

O efendi görünenler ne sinsidirrrrr, saman altından su yürütür de böyle anlamazsın işte karşına çıkana kadar.

Bidaha yapıcaktır bence hem o zaman daha temkinli olucaktır whatsapp saklama konularında. Çünkü 1 kere yakalanmış.

Gebe ya da lohusa halinizle aldatılınca da böyle düşünürsünüz umarım.

Şişmanlamıştım, kocam benimle ihtiyaçlarını karşılayamamış, o yüzden aldattı napiyim dersiniz inş

Ettiği yeminlere göre hiç görüşme olmamış. Kadın eşimden büyük zaten : (
olan sizin psikolojinize olur , bir soğudu mu kadın o evlilik iflah olmaz bu muhabbet temcit pilavı gibi gerer ortalığı hiçbir şey olmasa bile kendinize yazık etmeyin.

Gebe ya da lohusa halinizle aldatılınca da böyle düşünürsünüz umarım.

Şişmanlamıştım, kocam benimle ihtiyaçlarını karşılayamamış, o yüzden aldattı napiyim dersiniz inş

Yalniz hamilelikte seks yasak degil, bazi riskli durumlarda yasak . senelerce sevgililik/nisanlilik donemiyle hamilelik/lohusalik gibi maksimum 1 yillik bir sure ayni sey degil, kaldi ki bu durumda da zaten cinselligi yasamanin bir cok farkli yolu var.

Zaten cinsellik yoksa aldatmak mubahtir diye bir savunma yapmadim. Yaptigi hatanin sebebinin cinsel aclik olabilecegini ve evlendikten sonra bunun tekrarinin olmayabilecegini soyledim evlilikte duzenli bir cinsel hayatin oldugunu varsayarak. Konu sahibi zaten affetmis, felaket tellalligi yapma taraftari degilim eminim zaten cok uzgundur. Bana da beddua etmissiniz ustu kapali. konu ben degilim, olayi kisisellestirip beddua etmeye varacak bir uslup kullanmadim, biraz sakin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…